برترین های انجمن

  1. Farzad Sarseifi

    Farzad Sarseifi

    مدیریت انجمن


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      243

    • تعداد ارسال ها

      1,868


  2. a.khosroabadi

    a.khosroabadi

    مدیر انجمن


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      84

    • تعداد ارسال ها

      181


  3. Omid Zakeri

    Omid Zakeri

    توسعه دهنده اندروید


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      53

    • تعداد ارسال ها

      93


  4. Seven7up

    Seven7up

    توسعه دهنده اندروید


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      37

    • تعداد ارسال ها

      102



Popular Content

Showing most liked content since ۱۳/۰۳/۱۲ in all areas

  1. 8 likes

    نگارش 1.0.0

    700 دانلود

    سورس اندروید استودیو فروشگاه اینترنتی + وب سایت + وبسرویس زبان ها جاوا + php

    رایگان

  2. 6 likes

    نگارش 1.0.0

    161 دانلود

    سورس اپلیکیشن whatsApp یک اپلیکیشن چت و سورس باز که بصورت رایگان در اختیار کاربران انجمن اندروید ایران قرار گرفته است. دانلود سورس اپلیکیشن واتزاپ Whatschat- Whatsapp clone نسخه 1.0 Real time chat functionality Whatsapp feel Add Friends User Profile and Status User online and offline system Create Group and add friends to group Chat in group Chat with friends Login and Registration System

    رایگان

  3. 4 likes
    آره والا دست این گوگل درد نکنه که همه جوره راحتمون کرده
  4. 3 likes
    با سلام در این تاپیک با نحویه کد و دیکد کردن اطلاعات بین اندروید وسرور آشنا میشوید و میتوانید اطلاعات رو به صورت امن بین کلاینت و سرور رد و بدل کنید. اول این کلاس php را به سرور اضافه کنید <?php class MCrypt { private $iv = 'fedcba9876543210'; #Same as in JAVA private $key = '0123456789abcdef'; #Same as in JAVA function __construct() { } function encrypt($str) { //$key = $this->hex2bin($key); $iv = $this->iv; $td = mcrypt_module_open('rijndael-128', '', 'cbc', $iv); mcrypt_generic_init($td, $this->key, $iv); $encrypted = mcrypt_generic($td, $str); mcrypt_generic_deinit($td); mcrypt_module_close($td); return bin2hex($encrypted); } function decrypt($code) { //$key = $this->hex2bin($key); $code = $this->hex2bin($code); $iv = $this->iv; $td = mcrypt_module_open('rijndael-128', '', 'cbc', $iv); mcrypt_generic_init($td, $this->key, $iv); $decrypted = mdecrypt_generic($td, $code); mcrypt_generic_deinit($td); mcrypt_module_close($td); return utf8_encode(trim($decrypted)); } protected function hex2bin($hexdata) { $bindata = ''; for ($i = 0; $i < strlen($hexdata); $i += 2) { $bindata .= chr(hexdec(substr($hexdata, $i, 2))); } return $bindata; } } و بعد از اون این کلاس جاوا رو به پروژه خودتون اضافه کنید import java.security.NoSuchAlgorithmException; import javax.crypto.Cipher; import javax.crypto.NoSuchPaddingException; import javax.crypto.spec.IvParameterSpec; import javax.crypto.spec.SecretKeySpec; public class MCrypt { private String iv = "fedcba9876543210";//Dummy iv (CHANGE IT!) private IvParameterSpec ivspec; private SecretKeySpec keyspec; private Cipher cipher; private String SecretKey = "0123456789abcdef";//Dummy secretKey (CHANGE IT!) public MCrypt() { ivspec = new IvParameterSpec(iv.getBytes()); keyspec = new SecretKeySpec(SecretKey.getBytes(), "AES"); try { cipher = Cipher.getInstance("AES/CBC/NoPadding"); } catch (NoSuchAlgorithmException e) { // TODO Auto-generated catch block e.printStackTrace(); } catch (NoSuchPaddingException e) { // TODO Auto-generated catch block e.printStackTrace(); } } public byte[] encrypt(String text) throws Exception { if(text == null || text.length() == 0) throw new Exception("Empty string"); byte[] encrypted = null; try { cipher.init(Cipher.ENCRYPT_MODE, keyspec, ivspec); encrypted = cipher.doFinal(padString(text).getBytes()); } catch (Exception e) { throw new Exception("[encrypt] " + e.getMessage()); } return encrypted; } public byte[] decrypt(String code) throws Exception { if(code == null || code.length() == 0) throw new Exception("Empty string"); byte[] decrypted = null; try { cipher.init(Cipher.DECRYPT_MODE, keyspec, ivspec); decrypted = cipher.doFinal(hexToBytes(code)); } catch (Exception e) { throw new Exception("[decrypt] " + e.getMessage()); } return decrypted; } public static String bytesToHex(byte[] data) { if (data==null) { return null; } int len = data.length; String str = ""; for (int i=0; i<len; i++) { if ((data[i]&0xFF)<16) str = str + "0" + java.lang.Integer.toHexString(data[i]&0xFF); else str = str + java.lang.Integer.toHexString(data[i]&0xFF); } return str; } public static byte[] hexToBytes(String str) { if (str==null) { return null; } else if (str.length() < 2) { return null; } else { int len = str.length() / 2; byte[] buffer = new byte[len]; for (int i=0; i<len; i++) { buffer[i] = (byte) Integer.parseInt(str.substring(i*2,i*2+2),16); } return buffer; } } private static String padString(String source) { char paddingChar = ' '; int size = 16; int x = source.length() % size; int padLength = size - x; for (int i = 0; i < padLength; i++) { source += paddingChar; } return source; } } حا الا که کلاس های بالا رو به پروژه و سرور اضافه کردید نوبت میرسه به رد بدل کردن اطلاعات میشه برای وارد کردن کلاس php به فایل های php از include استفاده کنید به این صورت توجه کنید که لاس در کنار فایل ها باید باشه و گر نه باید مسیر کامل رو هم بدید include('myclass.php'); توی دو کلاس دو متغییر وجود دارند که باید در هر دو کلاس متغییر (دو متغییر در جاوا و دوتا در سمت سرور ) شبیه به هم باشند و گر نه شناسای مقادیر کد شده مشکل و عملا دیکد نمیشوند این متغییر ها قدرت کد شدن داده رو افزایش می دهند متغییر ها در جاوا private String iv = "fedcba9876543210";//Dummy iv (CHANGE IT!) private String SecretKey = "0123456789abcdef";//Dummy secretKey (CHANGE IT!) متغییر ها در سمت php private $iv = 'fedcba9876543210'; #Same as in JAVA private $key = '0123456789abcdef'; #Same as in JAVA خب کد و دیکد کردن مقدار در جاوا رو به این صورت تعریف میکنیم اول میای یک شیئ از کلاس ایجاد میکنیم mcrypt = new MCrypt(); اول کد اطلاعات رو کد میکنیم بعد مقادیر رو به صورت bytesToHex در یک متغییر قرار میدیم و بعد به وسیله encrypt مقدار رو کد میکنیم (این مقدار کد شده هستش) String encrypted = MCrypt.bytesToHex( mcrypt.encrypt("Text to Encrypt") ); برای دیکد کردن کافیه متغیر رو به درون تابع decrypt قرار بدیم String decrypted = new String( mcrypt.decrypt( encrypted ) ); کا ما در سمت اندروید تموم شد و مقدار کد و دیکد کردیم کد های تکمیلی جاوا mcrypt = new MCrypt(); /* Encrypt */ String encrypted = MCrypt.bytesToHex( mcrypt.encrypt("Text to Encrypt") ); /* Decrypt */ String decrypted = new String( mcrypt.decrypt( encrypted ) ); خب حالا سمت php باز میایم یک شیئ ایجاد میکنیم $mcrypt = new MCrypt(); ابتدا میایم مقدار رو کد میکنیم $encrypted = $mcrypt->encrypt("Text to encrypt"); سپس همون مقدار رو نیز دیکد میکنیم $decrypted = $mcrypt->decrypt($encrypted); کد های تکمیلی php $mcrypt = new MCrypt(); #Encrypt $encrypted = $mcrypt->encrypt("Text to encrypt"); #Decrypt $decrypted = $mcrypt->decrypt($encrypted); امید وارم آموزش مفیدی برای شما باشه من الله التوفیق
  5. 3 likes

    نگارش 1.0.0

    153 دانلود

    ایا به سورس اپلیکیشن اندرویدی نیاز دارید که بتوانید یک Music Player قوی پخش فایل های صوتی را داشته باشید،با این پروژه اندرویدی میتوانید اینکار را انجام دهید. ویژگی های این پروژه اندرویدی : پخش فایل صوتی از طریق حافظه داخلی استریم فایل ها صوتی از طریق اینترنت پخش فایل های صوتی با فرمت های MP3, AMR, AAC, PCM WAV, OGG, MP4a, 3GP

    رایگان

  6. 3 likes
    برای این حالت باید به TabLayout خودتون حالت scroll را ست کنید <android.support.design.widget.TabLayout android:id="@+id/sliding_tabs" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_gravity="center_horizontal" app:tabMode="scrollable" />
  7. 3 likes
    سلام حتما از اسم موضوع تعجب کردید ! ولی باید بگم چاقوی کره خوری یه کتاب خونه هست واسه برنامه نویسی اندروید که یه قسمتی رو که حتما تا حالا خستتون کرده رو تفاوت توش ایجاد کرده FindViewById حتما این قسمت میدونید دیگه واسه تعریف ویجت هاست در کد Java حالا با این کتابخونه ما این قسمتو توش تغییر ایجاد میکنیم دیگه جا نوشتن FindViewById مینویسیم @BindView(R.id.user) EditText username; خوب حالا بریم سراغ آموزش اول این کتابخونه رو اضافه کنید به پروژتون dependencies { compile 'com.jakewharton:butterknife:8.4.0' annotationProcessor 'com.jakewharton:butterknife-compiler:8.4.0' } حالا سینک کنید پروژه رو و برید یه ویجت بذارید تو فایل XML بیاید تو کد جاوا و مثلا اینو بنویسید در زیر کلاس اصلیتون(توی توابع ننویسید.جایی بذارید همه جا در دسترس باشه) که کد در کل به این حالت در بیاد class ExampleActivity extends Activity { @BindView(R.id.user) EditText username; @BindView(R.id.pass) EditText password; @BindString(R.string.login_error) String loginErrorMessage; @OnClick(R.id.submit) void submit() { // TODO call server... } @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.simple_activity); ButterKnife.bind(this); // TODO Use fields... } } توجه کنید کد ButterKnife.bind(this); فراموش نشه که بذاریدش تو تابع onCreate دوستان لینک کامل آموزش خودشم اینجاس ببخشید یکم سر سری توضیح دادم ---------------------
  8. 3 likes
    با سلام 54 مگ گذاشتین برای دانلود ولی هنگام extract کردن faild میده !!!!
  9. 3 likes
    یک کلاس ایجاد کنید برای اینکه بتوانید روی EditTextکاری کنید فقط یبار دات لود شود : public class DecimalTextWatcher implements TextWatcher { private NumberFormat numberFormat = NumberFormat.getNumberInstance(); private EditText editText; private String temp = ""; private int moveCaretTo; private int integerConstraint; private int fractionConstraint; private int maxLength; /** * Add a text watcher to Edit text for decimal formats * * @param editText * EditText to add DecimalTextWatcher * @param before * digits before decimal point * @param after * digits after decimal point */ public DecimalTextWatcher(EditText editText, int before, int after) { this.editText = editText; this.integerConstraint = before; this.fractionConstraint = after; this.maxLength = before + after + 1; numberFormat.setMaximumIntegerDigits(integerConstraint); numberFormat.setMaximumFractionDigits(fractionConstraint); numberFormat.setRoundingMode(RoundingMode.DOWN); numberFormat.setGroupingUsed(false); } private int countOccurrences(String str, char c) { int count = 0; for (int i = 0; i < str.length(); i++) { if (str.charAt(i) == c) { count++; } } return count; } @Override public void afterTextChanged(Editable s) { // remove to prevent StackOverFlowException editText.removeTextChangedListener(this); String ss = s.toString(); int len = ss.length(); int dots = countOccurrences(ss, '.'); boolean shouldParse = dots <= 1 && (dots == 0 ? len != (integerConstraint + 1) : len < (maxLength + 1)); boolean x = false; if (dots == 1) { int indexOf = ss.indexOf('.'); try { if (ss.charAt(indexOf + 1) == '0') { shouldParse = false; x = true; if (ss.substring(indexOf).length() > 2) { shouldParse = true; x = false; } } } catch (Exception ex) { } } if (shouldParse) { if (len > 1 && ss.lastIndexOf(".") != len - 1) { try { Double d = Double.parseDouble(ss); if (d != null) { editText.setText(numberFormat.format(d)); } } catch (NumberFormatException e) { } } } else { if (x) { editText.setText(ss); } else { editText.setText(temp); } } editText.addTextChangedListener(this); // reset listener // tried to fix caret positioning after key type: if (editText.getText().toString().length() > 0) { if (dots == 0 && len >= integerConstraint && moveCaretTo > integerConstraint) { moveCaretTo = integerConstraint; } else if (dots > 0 && len >= (maxLength) && moveCaretTo > (maxLength)) { moveCaretTo = maxLength; } try { editText.setSelection(editText.getText().toString().length()); // et.setSelection(moveCaretTo); <- almost had it :)) } catch (Exception e) { } } } @Override public void beforeTextChanged(CharSequence s, int start, int count, int after) { moveCaretTo = editText.getSelectionEnd(); temp = s.toString(); } @Override public void onTextChanged(CharSequence s, int start, int before, int count) { int length = editText.getText().toString().length(); if (length > 0) { moveCaretTo = start + count - before; } } } فراخوانی : itemCostEditText.addTextChangedListener(new DecimalTextWatcher(itemCostEditText, 6, 2));
  10. 2 likes
    کاربران گرامی انجمن اندروید ایران همانطور که مطلع هستید در تاریخ 19 آذر ماه 1395 ورژن جدید انجمن اندروید ایران ایجاد شده و دارای بخش های فراوانی همچون : مارکت اندروید چت رابط کاربری جذاب راحتی کار در موبایل آپلود سنتر داخلی برای بارگذاری فایل ها و... خوشحال خواهیم شد نظرات خود را با ما در میان بگذارید تا بتوانیم وب سایت بهتری در شان انجمن اندروید ایران را در اختیار کاربران قرار دهیم. با تشکر فرزاد سرسیفی
  11. 2 likes
    نه سخت نیس در حال حاظر دوتا دیتابیس پر کاربرد برای اندروید sqlite و realm هستند : https://realm.io/news/realm-for-android/ https://www.androidhive.info/2011/11/android-sqlite-database-tutorial/ منابع زیادی در اینترنت موجود هست .میتونید سرچ کنید
  12. 2 likes
    نه ربطی به این موضوع نداره شما تو تنظیمات اپلیکیشن مشخص مینید که حداقل ورژن اندروید(minSdk) که ساپورت میکنه چند باشه
  13. 2 likes
    استفاده از Parcelable یک راه مناسب و مفید برای انتقال یا پاس دادن اطلاعات بین کامپوننت های اندروید می باشد. Parcelable یک مکانیسم سریال سازی است که توسط Android ارائه می شود. برای نوشتن یک شی به صورت Parcelable، باید انرا به اندروید استودیو اضافه کرد. برای این کار می توانید از آدرس زیر کمک بگیرید: http://corochann.com/fast-easy-parcelable-implementation در این اینجا، ما خواهیم ببینیم که چگونه یک شی Parcelable را در یک برنامه Android اجرا کنیم تا اطلاعات پیچیده را از یک اکتیویتی به اکتیویتی دیگر انتقال دهیم. import android.os.Parcel; import android.os.Parcelable; import android.util.Log; public class Student implements Parcelable{ String mSName; int mSAge; String mSAddress; String mSCourse; @Override public int describeContents() { // TODO Auto-generated method stub return 0; } /** * Storing the Student data to Parcel object **/ @Override public void writeToParcel(Parcel dest, int flags) { dest.writeString(mSName); dest.writeInt(mSAge); dest.writeString(mSAddress); dest.writeString(mSCourse); } /** * A constructor that initializes the Student object **/ public Student(String sName, int sAge, String sAddress, String sCourse){ this.mSName = sName; this.mSAge = sAge; this.mSAddress = sAddress; this.mSCourse = sCourse; } /** * Retrieving Student data from Parcel object * This constructor is invoked by the method createFromParcel(Parcel source) of * the object CREATOR **/ private Student(Parcel in){ this.mSName = in.readString(); this.mSAge = in.readInt(); this.mSAddress = in.readString(); this.mSCourse = in.readString(); } public static final Parcelable.Creator<Student> CREATOR = new Parcelable.Creator<Student>() { @Override public Student createFromParcel(Parcel source) { return new Student(source); } @Override public Student[] newArray(int size) { return new Student[size]; } }; } import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.TextView; public class StudentViewActivity extends Activity { TextView mTvSName; TextView mTvSAge; TextView mTvSAddress; TextView mTvSCourse; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_student); // Fetching data from a parcelable object passed from MainActivity Student student = getIntent().getParcelableExtra("student"); // Getting reference to TextView tv_sname of the layout file activity_student mTvSName = (TextView)findViewById(R.id.tv_sname); // Getting reference to TextView tv_sage of the layout file activity_student mTvSAge = (TextView) findViewById(R.id.tv_sage); // Getting reference to TextView tv_saddress of the layout file activity_student mTvSAddress = (TextView) findViewById(R.id.tv_saddress); // Getting reference to TextView tv_scourse of the layout file activity_student mTvSCourse = (TextView) findViewById(R.id.tv_scourse); if(student!=null){ mTvSName.setText("Name:"+student.mSName); mTvSAge.setText("Age:"+Integer.toString(student.mSAge)); mTvSAddress.setText("Address:"+student.mSAddress); mTvSCourse.setText("Course:"+student.mSCourse); } } } import android.app.Activity; import android.content.Intent; import android.os.Bundle; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.view.View.OnClickListener; import android.widget.Button; import android.widget.EditText; public class MainActivity extends Activity { EditText mEtSName; EditText mEtSAge; EditText mEtSAddress; EditText mEtSCourse; Button mBtnOk; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); // Getting a reference to EditText et_sname of the layout activity_main mEtSName = (EditText)findViewById(R.id.et_sname); // Getting a reference to EditText et_sage of the layout activity_main mEtSAge = (EditText)findViewById(R.id.et_sage); // Getting a reference to EditText et_saddres of the layout activity_main mEtSAddress = (EditText)findViewById(R.id.et_saddress); // Getting a reference to EditText et_scourse of the layout activity_main mEtSCourse = (EditText)findViewById(R.id.et_scource); // Getting a reference to Button btn_ok of the layout activity_main mBtnOk = (Button)findViewById(R.id.btn_ok); // Setting onClick event listener for the "OK" button mBtnOk.setOnClickListener(new OnClickListener() { @Override public void onClick(View v) { // Creating an instance of Student class with user input data Student student = new Student(mEtSName.getText().toString(), Integer.parseInt(mEtSAge.getText().toString()), mEtSAddress.getText().toString(), mEtSCourse.getText().toString()); // Creating an intent to open the activity StudentViewActivity Intent intent = new Intent(getBaseContext(), StudentViewActivity.class); // Passing data as a parecelable object to StudentViewActivity intent.putExtra("student",student); // Opening the activity startActivity(intent); } }); } @Override public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) { // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present. getMenuInflater().inflate(R.menu.main, menu); return true; } }
  14. 2 likes
    برای افزایش سرعت و همچنین بهینه سازی برنامه می توانیم از برنامه نویسی چند نخی « Thread » استفاده نماییم. با این کار می توانیم وظایف برنام را به چند قسمت تقسیم و به طور همزمان انجام بدهیم تا سرعت بالاتری برای برنامه رقم بزنیم. برنامه نویسی چند نخی یکی از اساسی ترین و مهمترین ارکان برنامه نویسی می باشد که متأسفانه حتی بسیاری از برنامه نویسان حرفه ای نیز آنرا نادیده می گیرند. چرا که با وجود سرعت های بالای CPU در سخت افزارهای PC و Notebook نیاز به استفاده از Thread ها به چشم نمی آید اما یکی از بزرگترین دلایل وجود Hang و در نتیجه Crash ها عدم توجه به این تکنیک برنامه نویسی می باشد. در دستگاه های ضعیف تر نظیر Smart Phone ها استفاده از Thread ها بسیار واجب و ضروری می باشد و حتی برای انجام هر عمل کم زمانبر نیز استفاده از Thread ها اکیداً توصیه می گردد. new Thread(new Runnable() { @Override public void run() { // your codes } }).start(); بد نیست که همین کد بالا را به شیوه ای دیگر بنویسیم : Runnable runnable = new Runnable() { public void run() { // your codes } }; Thread myThread = new Thread(runnable); myThread.start();
  15. 2 likes
    سلام متاسفانه اون قسمتی که احتیاج داشتم نزاشتین یا اینکه اگه امکان داره تو کلاس اکتیویتی تون ببینین خط 100 چه کدی داره؟ خط 100 MainActivity یه ابجکت دارین که Null هستش
  16. 2 likes
    سلام دوست عزیز میتونید پارامتر های زیر رو ست کنید که باعث میشه دیگه از کش نخونه هر مرتبه از رو سرور بخونه Picasso.with(context).load(url).networkPolicy(NetworkPolicy.NO_CACHE).memoryPolicy(MemoryPolicy.NO_CACHE);
  17. 2 likes
    خواهش میکنم زمانی که احتیاج باشه یک فایل رو جا به جا کنید مثلا تصمیم دارین جای یک عکس رو تغییر بدین باید این دسترسی رو داشته باشه برنامتون.
  18. 2 likes
    فرض کنید شما یه برنامه نوشتید مثلا یه برنامه مدیریت sms تصمیم دارین وقتی یک پیغام جدید میاد به صورت popup یا یه دیالوگ نشون بدین اینو. حالا ممکنه کاربر مثلا داره تو اینترنت جستجو میکنه ، و یه پیغام میاد براش این پنجره شما به صورت popup روی اون برنامه میخواهید باز بشه باید این permission رو ست کنید. کلا زمانی که تصمیم داشته باشید پنجره برنامه شما روی همه برنامه های دیگه باز بشه باید این دسترسی داشته باشه.
  19. 2 likes
    سلام دوست عزیز با دستور زیر میتونید این کارو انجام بدین String str = "Your String! ...."; String newStr = str.substring(0, str.indexOf("!"));
  20. 2 likes
    خطا مشخصه چونکه اسم فیلد تو دیتابیس img_adrs میباشد و در cursro اشتباه نوشتید اینجوری بنویسید : String imgAddress=cursor.getString(cursor.getColumnIndex("img_adrs"));
  21. 2 likes
    کاربران گرامی انجمن اندروید ایران با درود همانند روال سال های گذشته ، انجمن برنامه نویسی پی سی دروید اقدام به انتشار هدایای نوروزی نموده است ، امیدواریم هدایای این دوره عیدی خوبی برای کاربران گرامی انجمن باشد.پس در نوروز کنار ما باشید با تشکر انجمن اندروید ایران
  22. 2 likes
    سلام دوست عزیز toolbar درست ساخته نمیشه و Null هستش دلیلش این هستش که شما toolbar میسازین ولی به جای actionBar نمیزارینش قبل از خط 42 اینو اضافه کنید setSupportActionBar(toolbar);
  23. 2 likes
  24. 2 likes
    کاربران گرامی انجمن برنامه نویسی اندروید پی سی دروید با درود چهار سالگی انجمن برنامه نویسی اندروید پی سی دروید مبارک باد همچنان که در طی سالیان گذشته در کنار ما بودید مبنی بر اینکه در روز 22 اسفند ماه که برابر است با چهار سالگی انجمن برنامه نویسی اندروید ، به پاس این روز نیک قصد داریم هدایایی را تقدیم کاربران انجمن پی سی دروید نماییم ،از این رو خوشحال میشویم شما در این روز با ما همراه باشید. خوشحال خواهیم نظرات خود را در مورد انجمن اندروید ایران با ما در میان بگذارید تا بتوانیم در سال جدید(۱۳۹۶) انجمنی پربارتر را داشته باشیم با احترام مدیر انجمن اندروید ایران (پی سی دروید) فرزاد سرسیفی
  25. 2 likes
    سلام دوست عزیز احتیاجی به متغییر نیست.دلیل این اتفاق این هستش که زمانی که شما بین تب ها جا به جا میشین فرگمنت ها به صورت کامل از بین نمیرن. برای این که شما جلو این تکرار رو بگیرین باید تو متد onCreateView یه شرط بزارین قبل از ساخت adapter تا چک کنید ببینید ازین فرگمنت دیتایی ساخته شده یا نه به این صورت تغییر بدین کدتونو if (savedInstanceState == null){ adapterCardView = new AdapterCardView(getActivity(),arrayList); loadDatabase(); }
  26. 2 likes
    سلام اگه ممکنه کدی که برای ساخت دیتابیس نوشتین بزارین تا رو کدتون توضیح بدیم. اگه از کلاس SqLiteOpenHelper یه کلاس ساخته باشین باید برای دیتابیستون یه ورژن گذاشته باشین.حالا اگه این ورژن تغییر بدین (مثلا 1 بوده الان بزارین 2) و اینو تو متد onUpgrade مشخص کنید. دیتابیستون اپدیت میشه.این یک نمونه از این کلاس هستش. public class MyDataBase extends SQLiteOpenHelper { public AquaPlantDataBase(Context context) { super(context, DBConstantManager.DATABASE_NAME.MY_DATABASE_NAME , null, DBConstantManager.DATABASE_VERSION.DB_VERSION); } @Override public void onCreate(SQLiteDatabase sqLiteDatabase) { sqLiteDatabase.execSQL(DBConstantManager.TABLE_SCRIPT.T_FAVORITS); sqLiteDatabase.execSQL(DBConstantManager.TABLE_SCRIPT.T_FILTERCACHE); } @Override public void onUpgrade(SQLiteDatabase sqLiteDatabase, int oldVersion, int newVersion) { } } اگه دقت کنید تو constructor یه ورژن دادم (آخرین پارامتر ورودی) وقتی دیتابیس شما ساخته میشه برای اولین بار این ورژن ثبت میشه و بعد از هر اپدیت برنامه این ورژن چک میشه در صورتی که ورژن جدید با قبلی یکی باشه تغییری انجام نمیشه ولی اگه این ورژن از قبلی یکی بیشتر باشه متد onupgrade صدا زده میشه و دیتابیستون اپدیت میشه.
  27. 2 likes
    سلام، اینارو سمت سرور تعیین میکنه فقط شما باید موقعیت مکانی lat lang رو به سرور بفرستید و سرور براساس اون تبلیغات های مورد نظر رو بفرسته
  28. 2 likes
    میدونی کلونی یعنی چی؟! کلونی یعنی محل تجمع، یعنی جایی که همه دور هم جمع میشن و کاری انجام میدن. میدونی که دیگه کم کم جستجو بین هزاران سایت داره منقضی و خسته کننده میشه؟! تااااااازه اگه توی هزارتا سایت بتونی مطلبی که میخواستی رو پیدا کنی مگه تبلیغات میزارن که کمی مطلبت رو بخونی ؟! دیگه نگران نباش. اپلیکیشن کلونی برای برطرف کردن این مشکلات ساخته شده. توی این برنامه میتونی تمامی خواسته هات رو برطرف کنی. اهل ورزشی؟ ماشین و موتور چی؟ به زیبایی و سلامت خودت اهمیت میدی؟ به غذاهایی که میخوری چطور؟ اوقات بیکاری چیکار میکنی؟ میدونی اگه بخوای هرکدوم از این موارد رو نگاه کنی و لذت ببری چقدر زمان نیاز داری تا بتونی واسه هر کدوم یک سایت یا یک اپلیکیشن مناسب پیدا کنی... چرا خودت رو اذیت میکنی؟ چرا حافظه موبایلت رو پر میکنی؟ چرا حجم اینترنتت رو بیخودی مصرف میکنی؟ بیا کلونی رو نصب کن و خودت رو راحت کن. بجای اینکه 100 تا سایت رو بگردی، کلونی رو 1بار بگرد ... --------------------------- ویژگی های کلونی : - بروزرسانی روزانه و مستمر - مصرف فوق العاده کم از حجم اینترنت - مصرف کم باتری و رم گوشی - رابط کاربری شیک و زیبا و ... ------------------------- دیگه زیاد توضیح نمیدم، خودت نصب کن تا متوجه شی لینک دانلود : https://cafebazaar.ir/developers/panel/apps/com.tellfa.colony/info/?l=fa ممنون میشم نصب کنید و در بازار نظر بدید
  29. 2 likes
    این کد برای بسته شدن دراور هستش. برای اینکه از برنامه خارج بشین میتونید از متدهای زیر استفاده کنید finish(); System.exit(0);
  30. 2 likes
    خیلی خیلی ممنونم درست شد... فقط این کد drawerLayout.closeDrawers(); برای چی بود ؟ برای من فورس کلوز میدادو برنامم رو می بست حذفش کردم و یه سوال دیگه اگر بخوام با آیتم خروج برنامم بسته بشه باید چی بنویسم
  31. 2 likes
    به نظر من یه راه خیلی سادش اینه یه متغیر boolean تعریف کنید وقتی dot وارد کرد true بشه و توی آنکلیک دکمه dot شرط انجام دستورات رو false بودن متغیر ها بذارید. در صورتی که قرار هست اون dot پاک بشه،میتونید تو textChange اون editText یه کد بنویسید چک کنه ببینه الان dot پاک شد؟؟پس متغیر رو false کن
  32. 2 likes
    سلام امروز میخوایم کار با کتابخونه volley رو با هم یاد بگیریم.با افزودن این کتابخونه میتونید ارتباط با کد php که در سرورتون نوشتید رو سریع تر و آسون تر کنید. به این صورت که اول با این کد به پروژه خودتون اضافش کنید. compile 'com.mcxiaoke.volley:library:1.0.19' اگه مشکلی در اضافه کردن این کتابخونه دارید کلیک کنید. خب بریم سراغ کد نویسی کد های زیرو بذارید اونجایی که قراره ارتباط بر قرار شه RequestQueue queue= Volley.newRequestQueue(this); StringRequest myRequest=new StringRequest(Request.Method.POST, "My link", new Response.Listener<String>() { @Override public void onResponse(String response) { Toast.makeText(LogReg.this, response, Toast.LENGTH_SHORT).show(); } }, new Response.ErrorListener() { @Override public void onErrorResponse(VolleyError error) { Toast.makeText(LogReg.this, "خطا در ارتباط با سرور", Toast.LENGTH_SHORT).show(); } }) { @Override protected Map<String, String> getParams() throws AuthFailureError { Map<String , String> params = new HashMap<>(); params.put("username", "My Username"); params.put("password","My Password"); return params; } }; queue.add(myRequest); توضیحات: اولا که اونجایی که نوشتم Request.Method.POST در حقیقت داریم متد ارسال اطلاعات به فایل رابطمون رو تعیین میکنیم.قسمت mylink هم لینک فایل رو قرار میدید.تابع onResponse در صورت موفقیت آمیز بودن اجرا میشه و متن بازگشتی داخل متغیر response هست همچنین در صورتی که مشکل باشه تابع onErrorResponse اجرا میشه که با دستور error.tostring() به متن خطا دسترسی خواهید داشت.دو کد params.put هم مقادیرو ارسال میکنن(پارامتر اول اسم متغیر و دومی هم مقدار) و کد آخر هم در حقیقت درخواست ما که اسمش myRequest هستو تو صف ارسال (queue) قرار میده. تمام
  33. 2 likes
    ممنون آقای خسروآبادی اینکارایی که گفتید رو انجام میدم صرفا برای یاد گرفتنه وقتی یاد گرفتم و خواستم اپلیکیشن های خوب بسازم یه فکری برای این مشکل بر میدارم. از این که منو در حل این مشکل یاری کردید ممنونم آرزوی بهترین ها رو براتون دارم خدا نگه دار
  34. 2 likes
    نه بابا چرا شکست اخه تا جایی که من میدونم haxm باعث میشه سرعت بره بالا برای امولاتور ها.و نباید این خطارو بده ولی حالا که میده میشه رفت سراغ راه حل های بعدی. چندتا راه دارین اول به نظرم Genymotion نصب کنید خیلی عالیه.البته باید virtualBox 5 هم نصب کنید.من خودم ازین امولاتور استفاده میکنم. راه بعد نصب امولاتور های زامارین هستش من استفاده نکردم. راه اخر اینه که روی گوشیتون تست کنید.
  35. 2 likes
    ممنون دوست عزیز
  36. 2 likes
    سلام برای api17+ ساپورت فارسی اضافه شده برای همین این سری موارد پیش میاد برای اینکه فقط برنامه ما درواقع یک جهت داشته باشه دو کار میشه انجام داد . یک ، اینکه توی منیفست Support rtl رو false بزارید که دیگه ساپورت فارسی نداشته باشه و به همون صورت اصلی باقی بمونه . دو ، اگه میخوایید اون ویژگی رو غیر فعال نکنید . برای ویوپیجر layoutDirection رو روی ltr بزارید . البته اگه توضیحات شما رو درست متوجه شده باشم .
  37. 2 likes

    نگارش 1.0.0

    95 دانلود

    سلام سورس کد اندروید موزیک پلیر مانند Spotify و Apple music همراه با سورس سمت سرور موفق باشید

    رایگان

  38. 2 likes
    با سلام خدمت اساتید محترم من سابقه برنامه نویسی دارم ولی این اولین اپلیکیشن اندرویدمه و اگه امکانش هست نگاهی بهش بندازید و ایراداتش رو بهم بگید.الیبته اینم بگم اولین اپلیکیشن منه و دست تنهام پس زیاد سخت نگیرید https://cafebazaar.ir/app/iTrip.eTrip/?l=fa
  39. 2 likes
    خیلی از قسمت های سایت هنوز مشکل دارن ویرایش پروفایل هم که فقط یه ایمیل مونده نه امضا هست نه خیلی چیزای دیگه و....
  40. 2 likes
    سلام.فایل نمونه قرار داد
  41. 2 likes
    تبریک میگم مهندس سرسیفی عزیز قالب جدید سایت بسیار خوب هستش هم به دلیل اینکه به صورت واکنشگرا می باشد و برای نمایش در هر محیطی مناسب قالبلیت چت هم بسیار خوب است به دلیل اینکه بحث در مورد بعضی از موضوعات بسیار زیاد میشد و تاپیک تبدیل به اسپم بسیار زیادی از جواب ها و نقطعه نظر غیر مرتبط تشکیل میشد . الان با این قابلیت دیگه این انتفاق نخواد افتاد . پاینده باشید
  42. 2 likes
    خیلی ممنون از نظر خوبتون. حتما در روزهای آینده خیلی امکانات جدیدی را به انجمن اضافه میکنیم.
  43. 2 likes
    خوبه خوشم اومد قالب جالبیه و خوشحال شدم وااااقعا که انجمن یکم عوض شد قیافه ش خخخخ فقط این شکلکارو هم عوض کنید از این متحرکا بذارید
  44. 2 likes
    [align=center]به نام خدایی که غم از دست دادنشو ندارم [/align] [align=center]جلسه اول قرار داده شد(زیر همین پست هستش)[/align] [align=center]جلسه دوم ساخته شد(اینجا کلیک-یا تو تاپیک بگردید)[/align] [align=center]جلسه سوم ساخته شد(اینجا کلیک کنید)[/align] [align=right]بالاخره تصمیم گرفتم یه کار مفیدی واسه کاربران این سایت انجام بدم.کاری که مطمئنا به دردتون میخوره.آموزش ساخت کتاب اندرویدی. [/align] [align=right]هر وقت میام سایت،میبینم افرادی زیادی میخوان که برنامه های کتاب مانند بسازن.این کار رو میخوام به آسون ترین شکل بهتون یاد بدم.این رو هم بگم من خودم یه اماتورم زیاد از من انتظار حرفه بودن نداشته باشید [/align] [align=right]خب.بریم سر اصل مطلب [/align] [align=right]اول این که آموزش ها ویدئویی هستن.یعنی به صورت فیلم که این کار هم واسه شما آسونه هم من.(حوصله نوشتن ندارم).واسه شما خوبه چون راحت تر می فهمید. [/align] [align=right]این آموزش شاید 5-6 تا بشه که هر کدوم رو تو یه پست جدا و همچنین هر کدوم رو همراه با سورس کدش تا اون قسمت + برنامه های گفته شده+ کد های خاص تو یه فایل قرار میدم.:D[/align] [align=right].[/align] [align=right].[/align] [align=right]از همین الان بگم که سعی میکنم هر روزحداقل یه آموزش بذارم که تو یه هفته ای تموم شه.[/align] [align=right]دوما اینکه آموزش ما خیلی گرافیکی نیست.یعنی برنامه خیلی خوشگل نمیشه.ما چارچوبو یاد میدیم.شرمنده[/align] [align=right].[/align] [align=right].[/align] [align=right]پیشنیاز ها رو هم میگم:[/align] [align=right]1-نرم افزار اکلیپس آماده + چیز های مورد نیازش.(یعنی بشه باهاش همین الان یه اپ ساخت)[/align] [align=right]2-بلد بودن شما به مفاهیم اولیه برنامه نویسی اندروید(مثلا بتونید به برنامه بسازید از این صفحه به اون صفحه بره و اینجو صحبتا)[/align] [align=right]3-یه چیزایی از دیتابیس بدونید بد نیست.با این که کار ما خیلی مربوطه به دیتابیس هست،اما خودم کامل توضیح نمدم در حد همون کتاب میگم.[/align] [align=right]4-پشتکار و دنبال کردن آموزش ها.[/align] [align=right].[/align] [align=right].[/align] [align=right]سوالم داشتید همین تاپیک بپرسید.[/align] [align=right]از فردا اولین آموزش رو میذارم.(اولیش ساخت دیتابیس خارجی هست.)[/align] [align=center]به نام خدایی که غم از دست دادنشو ندارم[/align] [align=right]با اولین جلسه خدمت شما هستم.در این جلسه می آموزید چگونه دیتابیس نرم افزار خود را طراحی کنید.توسط نرم افزار SQLite expert professional[/align] [align=right].[/align] [align=right].[/align] [align=right]حجم فایل:12 مگ[/align] [align=right]محتویات:فیلم آموزش+دیتابیس 4 رکوردی خودمون[/align] [align=right]لینک دانلود...[/align] [align=right]*****************[/align] [align=right]نرم افزار SQlite expert جهت ساخت فایل دیتابیس[/align] [align=right]حجم:75 مگ[/align] [align=right]لینک دانلود...[/align] [align=right]پسورد فایل: soft98.ir[/align]
  45. 2 likes
    لطفا به سوال های زیر جواب بدید تا من قیمت خودم رو بهتون بگم : 1.ظاهر برنامه شما چگونه باشد؟ الف) معمولی ب) اختصاصی ج) طرح های موجود در بازار د)نمی دونم 2- آیا برنامه شما سیستم عضویت و ورود کاربران دارد؟ الف) بله ، سیستم عضویت و ورود اختصاصی ب)بله ، استفاده از سایت های اجتماعی ج)نمی دونم د)خیر 3 - آیا برنامه شما نیاز به سیستم پرداخت اینترنتی دارد؟ الف) بله یک درگاه اینترنتی ب)بله چند درگاه اینترنتی ج)نمی دونم د)خیر 4- آبا برنامه شما نیاز به همگامسازی دارد؟ الف)بله ب)خیر ج) نمی دونم 5-آیا برنامه شما سیستم نظرسنجی یا رای گیری دارد؟ الف)بله ب)خیر ج) نمی دونم 6- آیا کاربران شما پروفایل شخصی در برنامه دارند؟ الف)بله ب)خیر ج) نمی دونم 7-آیا به همراه برنامه نیاز به وب سایت هم دارید؟ الف)بله ب)خیر ج) نمی دونم 8-آیا نیاز به طراحی لوگو و آیکون اختصاصی دارید؟ الف)بله ب)خیر ج) نمی دونم
  46. 2 likes
    فک کنم با خودتون مشکل دارید اصلا مگه بنده قیمت گفتم!! انتظار داری همینطور علیک سلام پروژه رو بدیم بهتون ! البته واقعا دست مدیر انجمن درد نکنه که یه انجمن خوب داره تا بهترین رو انتخاب کنیم
  47. 2 likes
    سلام این مشکل نیست اکلیپس به شما راه اصولی نوشتن متن رو میگه مثلا : android:text="Medium Text" روش صحیح نوشتن کد بالا android:text="@strings/Medium Text" که شما در string مقدار متنون رو معیین کردید
  48. 2 likes
    [align=center]به نام خدایی که غم از دست دادنشو ندارم [/align] [align=right]با سلام خدمت دوستان گرامی.قسمت دوم هم ساختم.در این قسمت آموزش این هست که کلاس دیتابیسمون رو بسازیم.البته کد خیلی طولانی داره واسه همین اون کد هم قرارش دادم واستون.در این جلسه بعد از ساخت کلاس ابتدا فایل دیتابیسمون رو کپی میکنیم درون پروژه بعدش داخل گوشی انتقال میدیم به جای مخصوص بعدش هم تست میکنیم کپی شده یا نه!بعدشم یه تست میگیزیم ببینیم درست هست یا نه.[/align] [align=right]_____________[/align] [align=right]حجم فایل:30 مگابایت[/align] [align=right]محتویات:فیلم آموزش+پروژه تا اینجا+سورس کلاس دیتابیس در یک فایل txt[/align] [align=right]لینک دانلود....[/align] [align=right]_____________[/align] [align=right]نرم افزار Root Explorer[/align] [align=right]حجم فایل:2.5 مگ[/align] [align=right]نسخه:3.3.5 با پشتیبانی زبانی پارسی[/align] [align=right]لینک دانلود....[/align]
  49. 2 likes
    در این اموزش میخواهیم انیمیشنی برای دکمه قرار دهیم ابتدا دکمه ای در صفحه قرار داده.فایل xml به نام animation.xml با Resource type=Tween Animation و Root Element=Scale ایجاد میکنیم. کد زیر را در فایل ایجاد شده تایپ میکنیم. [shcode=xml]<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> android:fromXScale="0.1" android:toXScale="2.0" android:fromYScale="0.1" android:toYScale="2.0" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:duration="3000" > android:fromDegrees="0" android:toDegrees="180" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:duration="3000" android:startOffset="1500" > [/shcode] خصوصیت های Scale fromXScale و fromYScale: کنترل از چه اندازه ای در جهت محورX یا Yبزرگ شود toXScale و toYScale :کنترل تا چه اندازه ای در جهت محور X یا Y بزرگ شود. pivotX و pivotY : نقطه مبدا محور X و Y duration : زمان انیمیشن بر حسب میلی ثانیه در صورتی که بخواهیم از چند افکت استفاده کنیم از تگ set استفاده میکنیم. خصوصیت های Rotate fromDegrees :از چه درجه ای شروع به چرخش نماید toDegrees : تا چه درجه ای چرخش نماید startOffset: زمانی که پیش از اجرای انیمیشن لازم است با تمام شدن کار، به فایل MainActivity.java رفته و کد زیر را در ان تایپ میکنیم. [shcode=java]final Button b=(Button) findViewById(R.id.button1); b.setOnClickListener(new OnClickListener() { @Override public void onClick(View arg0) { // TODO Auto-generated method stub Animation anim=AnimationUtils.loadAnimation(MainActivity.this, R.anim.animation); b.startAnimation(anim); } });[/shcode] با اجرای برنامه و کلیک روی دکمه، تنظیماتی که برای انیمیشن قرار داده اید را مشاهده میکنید.
  50. 2 likes
    [align=center] [/align] [align=center]درسته این کد همگانی شده همه بدلن ولی میزارم واسه آرشیو شدن کار با دگمه های فیزیکی افزایش/کاهش صدا[/align] [align=center] @Override public boolean dispatchKeyEvent(KeyEvent event) { int keyCode = event.getKeyCode(); if(keyCode == KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_UP){ if (event.getAction() == KeyEvent.ACTION_UP){ // Dohme Afzayeshe Seda } return true; }else if(keyCode == KeyEvent.KEYCODE_VOLUME_DOWN){ if (event.getAction() == KeyEvent.ACTION_UP){ //Dogme Kaheshe Sheda } return true; } return super.dispatchKeyEvent(event); }[/align] [align=center]اینم تشخیص جهت لمس public class activity extends Activity implements SimpleGestureListener { private logskey detector; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); } @Override public boolean dispatchTouchEvent(MotionEvent me) { // Call onTouchEvent of SimpleGestureFilter class this.detector.onTouchEvent(me); return super.dispatchTouchEvent(me); } @Override public void onSwipe(int direction) { switch (direction) { case logskey.SWIPE_RIGHT: // Harakat be samte rast break; case logskey.SWIPE_LEFT: // Harakat be samte chap break; case logskey.SWIPE_DOWN: // Harakat be samte pain break; case logskey.SWIPE_UP: // Harakat be samte bala break; } } @Override public void onDoubleTap() { // Duble Click } } [/align] [align=center]این هم کد فهمیدن اینکه دستگاه تبلت هستش یا ...[/align] [align=center] public static boolean isTablet(Context context) { return (context.getResources().getConfiguration().screenLayout & Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_MASK) >= Configuration.SCREENLAYOUT_SIZE_LARGE; } [/align] [align=center]این هم کد ارسال شماره تلفن به شمار گیر Dialer[/align] [align=center] public void dial(String num){ Intent callIntent = new Intent(Intent.ACTION_DIAL); callIntent.setData(Uri.parse("tel:" + Uri.encode(num.trim().toString()))); callIntent.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK); startActivity(callIntent); } استفاده از کد : dial("09215799615"); [/align] [align=center]این هم کد قرار دادن آهنگ مورد نظر به عنوان رینگتون[/align] [align=center] File k = new File(path, "mysong.mp3"); // path is a file to /sdcard/media/ringtone ContentValues values = new ContentValues(); values.put(MediaStore.MediaColumns.DATA, k.getAbsolutePath()); values.put(MediaStore.MediaColumns.TITLE, "My Song title"); values.put(MediaStore.MediaColumns.SIZE, 215454); values.put(MediaStore.MediaColumns.MIME_TYPE, "audio/mp3"); values.put(MediaStore.Audio.Media.ARTIST, "Madonna"); values.put(MediaStore.Audio.Media.DURATION, 230); values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_RINGTONE, true); values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_NOTIFICATION, false); values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_ALARM, false); values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_MUSIC, false); //Insert it into the database Uri uri = MediaStore.Audio.Media.getContentUriForPath(k.getAbsolutePath()); Uri newUri = main.getContentResolver().insert(uri, values); RingtoneManager.setActualDefaultRingtoneUri( myActivity, RingtoneManager.TYPE_RINGTONE, newUri ); لطفا تست کنید[/align] [align=center]اگه بخوای از یه پوشه مثلا از raw فراخوانی کنی میتونی این کد رو در یه دکمه قرار بدی و براحتی موزیک مورد نظرت رو بعنوان زنگ موبایل قرار بدی :[/align] [align=center] byte[] buffer = null; InputStream fIn = getBaseContext().getResources().openRawResource( R.raw.zang1); int size = 0; try { size = fIn.available(); buffer = new byte[size]; fIn.read(buffer); fIn.close(); } catch (IOException e) { return false; } String path = Environment.getExternalStorageDirectory().getPath() + "/media/audio/ringtones/"; String filename = "zang1.mp3"; boolean exists = (new File(path)).exists(); if (!exists) { new File(path).mkdirs(); } FileOutputStream save; try { save = new FileOutputStream(path + filename); save.write(buffer); save.flush(); save.close(); } catch (FileNotFoundException e) { return false; } catch (IOException e) { return false; } sendBroadcast(new Intent(Intent.ACTION_MEDIA_SCANNER_SCAN_FILE, Uri.parse("file://" + path + filename))); File k = new File(path, filename); ContentValues values = new ContentValues(); values.put(MediaStore.MediaColumns.DATA, k.getAbsolutePath()); values.put(MediaStore.MediaColumns.TITLE, filename); values.put(MediaStore.MediaColumns.MIME_TYPE, "audio/mp3"); // This method allows to change Notification and Alarm tone also. Just // pass corresponding type as parameter if (RingtoneManager.TYPE_RINGTONE == type) { values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_RINGTONE, true); } else if (RingtoneManager.TYPE_NOTIFICATION == type) { values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_NOTIFICATION, true); } else if (RingtoneManager.TYPE_ALARM == type) { values.put(MediaStore.Audio.Media.IS_ALARM, true); } Uri uri = MediaStore.Audio.Media.getContentUriForPath(k .getAbsolutePath()); Uri newUri = Zang.this.getContentResolver().insert(uri, values); RingtoneManager.setActualDefaultRingtoneUri(Zang.this, type, newUri); // Insert it into the database this.getContentResolver() .insert(MediaStore.Audio.Media.getContentUriForPath(k .getAbsolutePath()), values); return true; [/align] [align=center]این هم کد باز شدن تنظیمات wireless startActivity(new Intent(Settings.ACTION_WIRELESS_SETTINGS)); این هم کد باز شدن انتخاب شبکه wireless برای اتصال به اون startActivity(new Intent(WifiManager.ACTION_PICK_WIFI_NETWORK)); [/align] [align=center]امیدوارم استفاده کنید[/align] [align=center]این کدها هر روز آپدیت میشن و کدهای جدیدتری بهشون اضافه میشه[/align] [align=center]ناموسن این همه کد میذارم ارزش یه اعتبار دادنو ندارم؟؟؟؟؟؟؟ [/align] [align=center]مرسی بروبچ [/align] [align=center]P30DROID[/align]