Razieh Shahraki

دیتابیس در اندروید

21 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام.میخوام اطلاعات یه جدول و تو صفحه نشون بدم چجوری دیتابیس و درست کنم.با نرم افزار SQLite Expert Personal 3 درست کنم بهتره یا تو خود برنامه باشه؟

اطلاعات تو جدول ثابت و تغییر نمیکنه.کدوم راه اسونتره؟

ممنون میشم راهنمایی کنین چیکار کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهتره با نرم افزار مربوطه طراحیش کنید، سپس تو برنامه لودش کنید و در پوشه asset بزاریدش

و وقتی که اجرا شد، به دیوایس کپی شود. در برنامه حسابداری ژیار کدی شبیه ان چیزی که میخواهید موجود میباشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ممنون تست میکنم اگه نتونستم ازتون کمک میگیرم

تشکر


ببینید اینی که درست کردم درسته ؟همینجوری درست میشه

هر کار میکنم نمیتونم بانکی که درست کردم با نرم افزار باز کنم روش خاصی داره؟

androidsqlite.zip

androidsqlite.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک مثال را برایتان آماده کرده ام،یک دیتابیس را در پوشه asset قرار داده شده و در برنامه لود میشود

کار این برنامه لاگین کردن با استفاده از دیتابیس از قبل آماده شده میباشد

اطلاعات برای لاگین:

user:1

pass: 1

پسورد:

 www.p30droid.com

databasesqlite.zip

databasesqlite.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خیلی ممنون.

اگه بخوام همون یوزر و پس و تو برنامه بهم نشون بده چیکار کنم؟یعنی اطلاعات جدول و نشون بده اخه اینجوری کارم راه نیفتاد به نظرم سخت نیست ولی بلد نیستم الانم هنگ کردم تا اونجایی که میدونم باید بانک درست باشه تو برنامه بگم بازش کنه و اطلاعات جدول و تو یه تکست ویو نشون بده:(

راستی این بانک میشه اکسترنال وقتی تو گوشی بخوام اجرا کنم بانک خودش لود میشه به برنامه؟

ممنون از کمکهایی که میکنین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برنامه ویرایش شد..بعد از لاگین موفقیت آمیز،اطلاعات جدول در لیست ویو نمایش داده میشود.

[align=center]203x304http://www.uploadtak.com/images/u6795_androidsqlite.png[/img][/align]

پسورد :

 www.p30droid.com

databasesqlite.zip

databasesqlite.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ممنون خیلی خوب بود.فقط شما اطلاعات جدول و از کجا تغییر میدین؟:huh:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب همونطوری که تو دستورات جستجو و نمایش هستش

دستورات مربوط به افزودن و ویرایش هم مینویسم..در سایت بگرین مثال های خیلی زیادی گذاشتیم که میتونه کمکتون کنه

همچنین آموزش قدم به قدم دیتابیس هم موجوده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

زمانیکه از external database استفاده می کنم ، در اندروید 2.2 و 2.3 خطا داره و توابع دیتابیس از جمله create و open رو نمی شناسه .

چه راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من تو ورژن 2.3 از اکسترنال دیتابیس استفاده کردم مشکلی نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من توی اندروید 2.3 این خطا رو دارم .

no such table: android_metadata android

جدول android_metadata تو دیتابیسم ساختم اما مشکل حل نشد .

razieh جان میشه ، فایل DatabaseHelper تو که توی 2.3 جواب میده ، واسه من بزاری ؟

یا این جدول android_metadata توی دیتابیست رو ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این دیتابیس هم مشکلم حل نشد .

همون خطای قبلی رو میده . زمانیکه می خواد open database کنه میره یه select از جدول android_metadata بگیره ، این جدول تو دیتابیسم دارم اما بازم خطا میده .

میشه فایل DatabaseHelper رو برام بزارین ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه مشکل من حل نشد .

هنوز همون خطا رو دارم .

android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: android_metadata

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
برنامه تونو اجرا کردم درست اجرا شد خطایی ندیدم.کجاش خطا میده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی اندروید 2.3 برنامه وقتی وارد منو میشه ، روی دسته بندی بر اساس تخصص کلیک کنید .

توی این اکتیویتی می خواد به دیتابیس کانکت شه که خطا میده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من اصلا مشکلی نمیبینم روی گوشی هم تست کردم درست کار میکنه اینم عکسی که تو امولاتور اجرا کردم

یه بار کلا برنامه رو از امولاتور حذف کنید دوباره اجرا بگیرین

img]<img src=[/img]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
واسه متن فارسی نباید مشکلی داشته باشه

برای اینکه روی لیست ویو فونت اعمال کنی باید به صورت سفارشی درستش کنی بعد فونت اعمال کنی

واسه تکست ویو میتونی به صورت زیر عمل کنی

font="fonts/B Nazanin.ttf";	            TextView txt1 = (TextView) findViewById(R.id.Sample1);	            Typeface tf1 = Typeface.createFromAsset(getAssets(), font);	            txt1.setTypeface(tf1);

فونت ها رو توی fonts پوشه asset قرار دادم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری