اعظم نوری

طراحی دکمه update

14 ارسال در این موضوع قرار دارد

چطور میشه یه دکمه update طراحی کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

insert تو دیتابیسو بلدم اما تا حالا delete و update رو انجام ندادم، کسی می تونه کمکم کنه؟

ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا سوالات خود را واضح بیان نماید.حذف از  چه قسمتی منظورتان میباشد یا بخشی ایجاد شده و ....

اگر دیتابیس منظورتان میباشد:

تابع حذف اطلاعات براساس فیلد Id

[shcode=java]

public void DeleteRecord(String id) {

        SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase();

        db.delete(TABLE, " " + KEY_ID + " =" + id, null);

    }

[/shcode]

ویرایش: Id و name وارد میشود سپس فیلد name ویرایش میشود

[shcode=java]

public void updateZekr(int id,String name) {

        SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase();

        ContentValues values = new ContentValues();

        values.put(KEY_REMAIN,name);

        db.update(TABLE, values, "id=" + id + "", null);

    }

[/shcode]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی این کدهارو تو رویداد کلیک یه button قرار میدم، syntax error میده، آیا این کار اشتباهه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب معلومه ارور میده،این ها دو تابع هستید و باید آن را درون دکممه ها فراخوانی کنید

بدین صورت:

[shcode=java]updateZekr(1,"p30droid")[/shcode]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع delete رو اجرا کردم همه رکوردهای دیتابیسو پاک می کنه اما من می خوام فقط یه رکورد حذف بشه، مثلا رکوردی که id آن مساویه پنجه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

توی پستی که اقای سرسیفی گذاشتن شرطشم هست بشرطی حذف میکنه که ایدی توی دیتابیس مساوی ایدی که دارین میخونین باشه

واسه اینکه ایدی 5 رو حذف کنین کد و اینجوری بنویسین

[shcode=java]db.delete(TABLE, " " + KEY_ID + " ="  +  ' 5 ', null);[/shcode]

علامت های بک اسلش نیست خودش میاد :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی تابع update بالا منظور از KEY_REMAIN چیه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

KEY_REMAIN اسم فیلد جدول شما میباشد میتوانید اسم خود فیلدی که قصد ویرایش را دارید وارد نمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

می دونم چطور باید تو دیتابیس query بزنم اما نمی دونم نتیجه رو چطوری باید تو یه edittext ذخیره اش کنم.

کسی بلده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ادیت تکست نمایش بدی یا ذخیره کنی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمایش بدم.


تو فراخوانی تابع  update صفحه قبل، id به صورت دستی وارد شده،می خوام id رو از دیتابیس بخونه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بعد از کوئری که زدید.و مطمئن شدید کوئری نتیجه ای دارد.

cursor.getInt(cursor.getColumnIndex(DataBaseHelper.ID)))

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری