17 ارسال در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستایه عزیزم من میخوام داخل یک xml یک فایل txt در صورت امکان ورد، قرار بدم

این فایل txt رو درون پوشه assets گذاشتم حالا چطور اون رو درون یک تکست باکس فراخونی کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام..کاربر عزیز به پی سی دروید خوش آمدید.

در این تاپیک مثالی قرار گرفته است،ان را دانلود کنید مشکلتون حل خواهد شد

http://p30droid.com/Thread-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D9%88%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF?page=4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از پاسختون

ببخشید این فایل filemethods.java کارش چیه دقیقا؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کل پروژه برای این هستش که یه فایل متنی چه فارسی یا انگلیسی را بتواند استریم کند و در یک کادر متنی  نمایش دهد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یک منو دارم ک چند دکمه داره و با زدن هر دکمه به منویی میره ک اونجاهم چند دکمه دیگه هست زمانی ک فایل filemethods.java رو درون پروژه قرار دادم اولین دکمه منو اصلی دچار مشکل شده و force close میزنه مشکل از کجاست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یک منو دارم ک چند دکمه داره و با زدن هر دکمه به منویی میره ک اونجاهم چند دکمه دیگه هست زمانی ک فایل filemethods.java رو درون پروژه قرار دادم اولین دکمه منو اصلی دچار مشکل شده و force close میزنه مشکل از کجاست؟

سلام

اسم فایل را در مانیفست اضافه کردین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یک منو دارم ک چند دکمه داره و با زدن هر دکمه به منویی میره ک اونجاهم چند دکمه دیگه هست زمانی ک فایل filemethods.java رو درون پروژه قرار دادم اولین دکمه منو اصلی دچار مشکل شده و force close میزنه مشکل از کجاست؟

سلام

اسم فایل را در مانیفست اضافه کردین؟

به صورت activity معرفی کنم یا چیز دیگه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله،باید اکتیویتی بسازید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بازم سلام به استادهای گرامی

مشکل فورس کلوز حل شد ولی هیچ متنی نمایش نمیده حتی اون مثالیم ک گفتین دانلود کردم اونم متنی نمایش نمیداد

شما در مثال آدرس فایل رو مموری کارت قرار دادین میخواستم ببینم اگه نرم افزارمون تویه حافظه گوشی نصب بشه مشکلی پیش نمیاد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ربطی به نصب کردن روی گوشی نداره، اگه عکس ها توی اون فولدر باشه همه چیزی درسته.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید یه سوال دیگه داشتم شما در تایپکتی ک آدرس دادین گفتین ک فایل txt رو باید در روت اصلی sdcard بریزین تا نمایش بده حالا چطور کاری کنیم ک با نصب نرم افزارمون این فایل txt نمایش داده بشه منظورم اینه ک فایل txt مون رو درون پروژه قرار بدیم و با خود نصب پروژه اون فایل تکست هم نمایش داده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام چطور میشه محتوای یک text در یک متغییر از نوع int ریخت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان مشکل من حل شده ولی حتما باید دستی اون فایل تکست رو بریزم تو مموری کارت ولی من میخوام اینجوری نباشه لطفا راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب چرا اینکارو میکنید ، فایل خود را بصورت اتوماتیک به حافظه انتقال بدید،مثلا در پوشه assets قرار بدهید سپس با کلاس زیر آن را به SDCARD کپی کنید :

String destFile = Environment.getExternalStorageDirectory().toString().concat("/file");try {        File f2 = new File(destFile);        InputStream in = getAssets().open("new.txt");        OutputStream out = new FileOutputStream(f2);        byte[] buf = new byte[1024];        int len;        while ((len = in.read(buf)) > 0) {            out.write(buf, 0, len);        }        in.close();        out.close();        System.out.println("File copied.");    } catch (FileNotFoundException ex) {        System.out                .println(ex.getMessage() + " in the specified directory.");        System.exit(0);    } catch (IOException e) {        System.out.println(e.getMessage());    }

سپس مجوز زیر را نیز در فایل androidmanifest اعمال کنید :


به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حل شد یه دنیا ممنون:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام می خوام به محتوای عددی textیکی اضافه کنم (یعنی اگه 9 بود بشه 10)چجوری اینکارو بکنم.

لطفا اگه می دونین جواب بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک متغیر به textview اضافه کنید و مثلا با کلیک بر روی یک button به متغیر یکی اضافه کنید مثلا :

counter=0;btnss.setOnClickListener(new OnClickListener() {        public void onClick(View v) {             counter++;             text.setText(counter);        }    });

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری