sirvan

مقدار دهی اولیه دیتابیس

6 ارسال در این موضوع قرار دارد

با سلام. کسی میدونه چه طوری می شه هنگام تعریف دیتابیس ان را مقدار دهی کرد تا مقدا فیلدها تهی نباشند. مثلا مقدار اولیه name = sirvan باشد به جای تهی. :huh::huh:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دیتابیس رو در برنامه می سازید یا در نرم افزاری طراحی و پیاده سازی می کنید و بعد در برنامه قرار می دهید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید هنگام تعریف فیلد مورد نظرتون بدین شکل بنویسید

`name`	TEXT DEFAULT 'sirvan'

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=right]تو برنامه مثلا به صورت زیر و می خوام مقدار اولیه passenter برابر 1234 باشد و بعد تو برنامه هم بتوان به دیتابیس اطلاعات اضافه کرد.

[/align]

[align=left]

String query2 = "CREATETABLE IF NOT EXISTS passchange

            query2+= "idINTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT

            query2+= "chcpass TEXT

            "query2+= "passenter TEXT

            database.execSQL(query2

[/align]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب کافیه بعد TEXT مقدار DEFAULT 1234 قرار بدی یعنی:

passenter TEXT DEFAULT 1234

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقای barshahi عزیز امتحان کردم ولی کار نمی کنه. وقتی میخوام از مقدار

passenter استفاده کنم error میده میگه تهی. راه دیگه نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری