behrad9912

دریافت موسیقی از دیتابیس

3 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان یه سوال دارم.

میدونم که    میشه از دیتابیس عکس رو  گرفت.(به صورت بیت مپ این هم  آموزشش به صورت فیلم و رایگان)

.

.

.

حالا میخوام ببینم میشه از دیتا بیس فایل موسیقی دریافت کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

دوست عزیز شما می تونین مثل همون عکس عمل کنین توی دیتابیس اسمشو بذارین و از کد زیر استفاده کنین

[shcode=java]m = new MediaPlayer();

                m.setAudioStreamType(AudioManager.STREAM_MUSIC);

                AssetFileDescriptor descriptor = this.getAssets().openFd(

                        "sound/" + soundName);

                m.setDataSource(descriptor.getFileDescriptor(),

                        descriptor.getStartOffset(), descriptor.getLength());

                descriptor.close();

                m.prepare();

                m.seekTo(length);

                m.start();[/shcode]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری