adelansari

استفاده از ویبره در فرگمنت

4 ارسال در این موضوع قرار دارد

ببخشید دوستان نمیدونم چرا زمانی که توی فرگمنت دستور ویبره مینویسم اشکال داره لطفا کمک کنید چیکار کنم؟؟؟


تصویر:

problem.png.9df7c27c3b1a5679ae399d05f967bad0.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا یکی جواب بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دو حالت زیر جواب میده

Vibrator vibrator=(Vibrator)this.getActivity().getSystemService(getActivity().getApplicationContext().VIBRATOR_SERVICE);

Vibrator vibrator=(Vibrator)getActivity().getSystemService(getActivity().getApplicationContext().VIBRATOR_SERVICE):

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری