karizi

حذف یک آیتم از لیست ویو

15 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

توی برنامه ام وقتی می خوام از لیست ویو یک آیتم رو حذف کنم اگه دوتا عنوان یکسان هم داشته باشم هردوتا رو حذف می کنه درحالیکه من نمی خوام اینطوری باشه برای این کار باید چیکار کنم؟

ممنون می شم راهنمایی ام کنید.

باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در برنامتون محتوای لیست در پایگاه داده ذخیره شده است یا از آرایه خوانده می شود؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست گرامی نمونه پروژه خو را قرار دهید تا مشکل را با کمک کاربران برطرف نمایند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در برنامتون محتوای لیست در پایگاه داده ذخیره شده است یا از آرایه خوانده می شود؟

سلام ممنونم از پاسخگویی تان

در برنامه محتوای لیست مان در پایگاه داده ذخیره می شود.

ببخشید من فایلم را می خواهم پیوست کنم اجازه نمی دهد باید چه کار کنم؟

ممنونم از راهنمایی هایتان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درحال حاضر فقط یک مگ را برای اپ گذاشته ایم.فایل هاتون رو در جایی دیگر اپ کنید و ایجاد لینک بذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درحال حاضر فقط یک مگ را برای اپ گذاشته ایم.فایل هاتون رو در جایی دیگر اپ کنید و ایجاد لینک بذارید

سلام

چطوری اینکار رو که گفتید انجام بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب سایت های براینکار در نت وجود دارند،سرچ کنید "آپلود فایل" ، ادرس فایل آپلود شده را اینجا قرار دهید مشکل شود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

[align=right]سلام  و خسته نباشید

من کلاسی که مربوط به حذف کردن از لیست ویو است را پیوست کردم ممنون میم که کمکم کنید برای این که دو آیتم یکسان اگر دارم هر دو را حذف نکند

ممنونم از کمکهایتانvar __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();[/align]

Tab2.zip

Tab2.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب شما برای اینکار بهتره تغییراتی رو توی کدتون بدین.مثلا .وقتی اطلاعات رو ثبت میکنید یک فیلد id هم بزارید تا برای حذف از id که انتخاب شده اطلاعات حذف شود.

چون کد شما بسته به نوشته میباشد پس باید id هم اضافه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ابتدا باید یک query بنویسید، اگر تعداد رکورهای بدست آمده بیشتر از 1 بود دستورات در else را اجرا کند.

cu = DATABASE.rawQuery("selsect * from " + DatabaseHelper.getDATABASE() + "where subject='"+subject"'" , null   int i=cu.getCount();   if(t>1)   // ghablan sabt shode   }   else   {   //dastorate del////}

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ابتدا باید یک query بنویسید، اگر تعداد رکورهای بدست آمده بیشتر از 1 بود دستورات در else را اجرا کند.

cu = DATABASE.rawQuery("selsect * from " + DatabaseHelper.getDATABASE() + "where subject='"+subject"'" , null   int i=cu.getCount();   if(t>1)   // ghablan sabt shode   }   else   {   //dastorate del////}

موفق باشید.

ممنونم از پاسختان

فقط من این کدهارانوشتم منتهی به این خط

int i = cu.getCount();

خطا میگیره.

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کلاس برنامه ام هست که براتون میذارم ممنونم میشم که مشکلم را برطرف نمایید.

Addnote.zip

Addnote.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ابتدا باید یک query بنویسید، اگر تعداد رکورهای بدست آمده بیشتر از 1 بود دستورات در else را اجرا کند.

cu = DATABASE.rawQuery("selsect * from " + DatabaseHelper.getDATABASE() + "where subject='"+subject"'" , null   int i=cu.getCount();   if(t>1)   // ghablan sabt shode   }   else   {   //dastorate del////}

موفق باشید.

ببخشید من این کد را نوشتم منتهی به این خط خطا میگیرد

int i=cu.getCount();

کلاس برنامه را هم برایتان پیوست می کنم.

ممنون میشم که راهنماییم کنید.

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();

Addnote.zip

Addnote.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو تست کنید..ببینید الان درسته

                cu = DATABASE.rawQuery("selsect * from " + DatabaseHelper.getDATABASE() +  "where subject='"+subject+"'" , null);

Addnote.zip

Addnote.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکلم برطرف شد.ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری