deadmarshal

الان این چیکار میکند ؟

9 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من یک دیتابیس نوشتم و میخواهم بدونم تا اینجا که نوشتمش چه کار هایی رو انجام میده و اررور لاگ کت برای چی هستش ؟ مرسی 

دانلود پروژه 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

فقط یک چک ساده کردم  کد زیر رو دوباره چک کن

DBAdapter db = new DBAdapter(this);

db.open();

Cursor c1 = db.getAllContacts();

if (c1.moveToFirst())

{

do{

DisplayContact(c1);

}while (c1.moveToNext());

}

db.close();

احتمال زیاد از اینه با خطا مواجه میشه 

فعلا کار دارم دوباره نگاه میکنم می گم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

فقط یک چک ساده کردم  کد زیر رو دوباره چک کن

DBAdapter db = new DBAdapter(this);

db.open();

Cursor c1 = db.getAllContacts();

if (c1.moveToFirst())

{

do{

DisplayContact(c1);

}while (c1.moveToNext());

}

db.close();

احتمال زیاد از اینه با خطا مواجه میشه 

فعلا کار دارم دوباره نگاه میکنم می گم

سلام مرسی از پاسختون . من دوباره نگاه کردم کد ها رو درست نوشتم توش غلط نداره حالا دیگه نمیدونم . یک آموزش دیتابیس هم آقای سرسیفی گذاشته بود اونم نوشتم کار نمیکرد وقتی اجرا میکردم یک صفحه خالی نشون میداد لیست ویو رو نشون نمیداد . حالا اگر آموزش دیگه ای سراغ دارید که دیتابیس و نحوه گرفتن اطلاعات ازش برای نشون دادن توی لیست ویو هست بهم بگید مرسی .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمونه کد داده شده کاملا سام هستش مشکلی بود بگو

password : www.p30droid.com

مرسی ولی من میخواهم اطلاعات رو از دیتابیسم بگیره و توی یک لیست ویو نشون بده نه این که خودم ادد کنم . دیتابیس دارای 1 جدول و دو فیلد هستش . واسه دیکشنری بیشتر میخواهم . یک فیلد فارسی و یکی دیگه هم  فیلد انگلیسی . خیلی ممنون که جواب میدی .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب با کمی دستکاری در MainActivity.java و listviewAdapter.java میتونی این کارو انجام بدی

اگه خواستی پروژت رو بده واست جابندازم بدم به خودت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب با کمی دستکاری در MainActivity.java و listviewAdapter.java میتونی این کارو انجام بدی

اگه خواستی پروژت رو بده واست جابندازم بدم به خودت

[align=right]من بلد نیستم دستکاری کنم . نمیشه همین پروژه بالا رو که داده بودی customlistview رو میگم . برام درستش کنی چون من خیلی دنبال این مطلب هستم . یک دنیا ممنون میشم . فقط حواست باشه که دیکشنری من هم انگلیسی لغت داره هم فارسی (معنی انگلیسیاش)[/align]

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینطوری نمیشه خوب نام پایگاه داده و جدول و id دگمه id ادیت تکست و ... . نیاز هست من از کجا بدونم چی انتخاب کردین که مثل اون درستش کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینطوری نمیشه خوب نام پایگاه داده و جدول و id دگمه id ادیت تکست و ... . نیاز هست من از کجا بدونم چی انتخاب کردین که مثل اون درستش کنم

نام پایگاه داده = MyDB

نام جدول = words

دکمه و ادیت تکست نمیخواد که فقط یک لیست ویو باشه که کلمات رو از دیتابیس بگیره نشون بده مثل دیکشنری های شرکت mobilesystems دیدی فقط یک لیست ویو سیاه هستش ؟ 

نام فیلد 1 = English

نام فیلد 2 = Persian

اولین حرف اسم فیلد ها بزرگ هستش اگر نمیشد بزرگ نوشت کوچک بنویس خودم عوضش میکنم . خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری