رفتن به مطلب
انجمن اندروید ایران | آموزش برنامه نویسی اندروید و موبایل
  • android.png.1fab383bc8500cd93127cebc65b1dcab.png

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان من تازه میخوام وارد کار برنامه نویسی بشم میخواستم بدونم اصلا ارزششو داره که وقت بذارم و اینکارو دنبال کنم؟ لطفا تجربیاتتون رو بگید و راهنماییم کنید که اصلا از کجا باید شروع کنم من خیلی تحقیق کردم و واقعا تو این مدت گیج شدم.لطفا افرادی که تلاششون رو نکردن و استعداد و علاقه تو این زمینه ندارن نظر ندن ممنون;

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 3 ماه بعد...

سلام دوست عزیز.

یک قاعده کلی و منطقی هست که توی تایپیک های دیگه هم هستش.

اگه اطلاعات و دانش برنامه نویسی ات زیاده دو راه داری:

1- بگرد یک ایده پیدا کن که قبلا اجرایی نشده باشه. بعد میتونی توی بازار بزاری. اگه ارزششو داره پولی بزارتش. مثل برنامه موبوگرام که کلی از طریق همین بازار فروش رفت.

2- برای خودت یه سایت طراحی کن و توی اون رزومه خودترو بزار. همچنین نمونه کارهاتو. بعد میتونی از شرکت ها و ادارات و ... سفارش بگیری و براشون برنامه بنویسی.

اگه اطلاعات و دانش برنامه نویسی ات کمه سه راه داری:

1- بری کلاس برنامه نویسی و یاد بگیری. (با این سایت ها و فیلم های آموزش برنامه نویسی چیز خاصی یاد نمیگیری و وقتت تلف میشه. البته این نظر منه). بعد میتونی دوتا راه بالا رو انجام بدی.

2- برو سراغ ساخت کتاب اندرویدی. مثلا چهل پنجاه تا برنامه بنویس. ده تاشو پولی کن. یا توی همشون تبلیغات عدد بزار. اگه تعداد برنامه هات زیاد باشه، عدد بازدهی خوبی داره.

3- اگه حالشو نداری کلن ول کن بروسراغ یه کار دیگه. مثلا برای خودت سایت درست کنی و مطالب ارزشمند و اختصاصی بزاری. بعد هف هشت ماه رتبه ی الکسات بره بالا می تونی از طریق تبلیغات بنری و کلیکی درآمد ده بیست میلیونی داشته باشی شایدم خیلی بیشتر و نویسنده استخدام کنی و ..... .

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • مطالب مشابه

    • توسط ruydarwatch
      سلام
      من با Basic4Android یه برنامه ساده ساختم و میخوام توی مایکت منتشر کنم اما مایکت میگه برنامه شما توسط سپر امنیتی گوگل بلاک شده و خطای توسعه دهنده ناشناخته است میده.اومدم Build و Key هم تعریف کردم.اما باز هم همین خطا را میده.کسی به این مشکل بر نخورده راهنماییم کنه؟
      ممنون
    • توسط javad_123
      با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید گرامی

      دوستان ! من مدتی هست شروع به یاد گیری برنامه نویسی اندروید کردم . الان دارم از روی یک کتاب برنامه نویسی اندروید رو یاد می گیرم. اما واقعا یادگیری برنامه نویسی اندروید از روی کتاب خیلی سخته. تصمیم دارم در یک دوره مجازی شرکت کنم. اصلا برام مهم نیست نقدی باشه یا رایگان . برام مهمه که جامع باشه ، مطالبش به روز باشه و بعد از دوره من رو برای بازار کار آماده کنه. 
      خیلی از دوره ها رو دیدم اما واقعا نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. 

      کسی هست من رو راهنمایی کنه که کدوم دوره رو خریداری کنم ؟

      با تشکر ...
    • توسط Omid Zakeri
      ActivityNotFoundException این خطا وقتی رخ میده که برنامه سعی کنه یک اکتیویتی که وجود نداره رو اجرا کنه. معمولا وقتی این خطا پیش میاد که فراموش می کنیم اکتیویتی ساخته شده رو به فایل منیفست اضافه کنیم.
       
      ClassCastException وقتی با خطای ClassCastException روبرو میشید، یعنی دارید سعی می کنید روی دو آبجکت که از دو نوع مختلف هستن یک عملیات رو انجام بدید. مثلا وقتی که می خواید یه مقدار عددی رو به یک استرینگ اضافه کنید. برای حل کردن این مشکل کافیه از طریق لوگ، خطی که خطا اونجا رخ داده رو پیدا کنید و متغیر ها رو از یک نوع کنید.
       
      Error converting byte to dex اگر به این مشکل بر خوردید، اول پروژه رو clean کنید ( Build > Clean Project ) و سپس اون رو بازسازی کنید ( Build > Rebuild Project ) و اگر همچنان با این مشکل روبرو شدید چک کنید که آیا پکیج هایی که در کلاس هاتون استفاده کردید با اسم پکیج هایی که توی فایل منیفست هستن یکی هستن یا نه.
       
      INSTALL_FAILED_INSUFFICIENT_STORAGE این پیغام خطا به معنی این هست که فضای کافی برای اجرای برنامه وجود نداره. اگر از شبیه ساز ها استفاده می کنید میتونید از طریق منوی مدیریت AVD در شبیه ساز مورد نظر فضای بیشتری رو به اون اختصاص بدید و اگر از موبایل واقعی استفاده می کنید بهترین کار پاک کردن برنامه های بی استفاده و پاک کردن کش گوشی هست.
       
      NullPointerException شاید معروف ترین خطا در برنامه نویسی جاوا NullPointerException باشه. این مشکل وقتی پیش میاد که یک آبجکت ایجاد شده باشه اما هیچ فضایی در حافضه به اون اختصاص داده نشده باشه (null)، یا به زبان ساده تر یک آبجکت ساخته میشه اما تعریف نمیشه. مثلا کد زیر باعث ایجاد همچین خطایی میشه
      Object obj; obj.toString();
      برای حل کردنش هم باید با استفاده از لوگ، آبجکتی که ساخته شده و تعریف نشده رو پیدا کرد و سپس مقدار دهیش کرد.
       
      R.layout.main Cannot Be Found / Cannot resolve symbol R راه حل این خطا هم مثل شماره ی ۳ کلین و بازسازی پروژست. البته گاهی انجام این کار برای یک بار مشکل رو حل نمیکنه. اگر با انجام دادن اونها ( حتی برای چندین بار) مشکل حل نشد بهتر هست کش رو پاکسازی کنید (File > Invalidate Caches / Restart ). اگر باز هم مشکل حل نشد پروژه رو چک کنید که فایل های لی آوت در کلاس ها درست استفاده شدن و در نهایت آخرین کار، ساختن یک پروژه ی جدید و انتقال کد ها به اونجاست.
       
      OutofMemoryError معمولا وقتی این خطا رخ میده که برنامه سعی می کنه از مقدار خیلی زیادی حافظه ی رم استفاده کنه. معمولا استفاده از فایل های bitmap با حجم بالا علت این خطا هست و کم کردن حجم اون معمولا مشکل رو حل می کنه.
       
      Only the original thread that created a view hierarchy can touch its views وقتی که یک UI رو بخواید از خارج از اون آپدیت کنید با همچین خطایی روبرو می شید. همیشه باید سعی بشه که از این کار پیشگیری کنید اما اگر مجبور هستید این کار رو انجام بدید از runOnUiThread  استفاده کنید.
       
      Too many field references وقتی برنامه بیشتر از ۶۵۵۳۶ رفرنس داشته باشه این پیغام نشون داده میشه. در اندروید فایل هایی که به اونها dex فایل ها گفته میشه وجود داره که بیشترین تعداد رفرنس ها در هر کدوم از اونها عدد بالا هست. روش بهتر کم کردن تعداد رفرنس هاست اما در موقع نیاز میشه از چند دکس فایل استفاده کرد.
       
      NetworkOnMainThreadException وقتی بخواید عملیاتی که مربوط به شبکه هست رو در ترد اصلی استفاده کنید با این پیام روبرو میشید. به طور کلی استفاده از عملیاتی که زمانبر هست توی ترد های اصلی با خطا روبرو میشه و راه حل هم استفاده از AsyncTask هست.
       
      Activity has leaked window that was originally added here اگر از دیالوگ ها توی برنامتون استفاده کرده باشید احتمالا با این خطا روبرو شدید. این مشکل وقتی پیش میاد که یک دیالوگ در اکتیویتی ساخته شده باشه اما با از بین رفتن اکتیویتی، اون از بین نره. برای این کار کافی هست در متد onDestroy مربوط به اکتیویتی دیالوگ رو دیسمیس کنید ( dialog.dismiss() )
    • توسط b.kordtabar
      با سلام
       
      آیا می توان برنامه ای نوشت که memory usage یا cpu usage اپلیکیشن را اندازه بگیرد ؟
      کسی می تواند راهنمایی کند؟
      با تشکر
    • توسط esmael123
      سلام و درود خدمت دوستان مدت یه هفته هست که دنبال رو این موضوع هستم اما به نتیجه نرسیدم نرم افزاری رو با اندروید استدیو ساختم حالا می خوام بخش پرداخت درون برنامه ای رو درش قرار بدم می خوام این جوری باشه که کاربر بتونه به صورت محدود با برنامم کار کنه اما برای استفاده کامل باید به نسخه کامل ارتقاء بده لطفا کسی بلده سورسی در این زمینه دارید ویدیو و ... هرچی لطفا بهم کمک کنید خیلی وقته دنبالش رو گرفتم هنوز به نتیجه ای نرسیدم ممنون میشم کمک کنید
  • فایل

×
×
  • اضافه کردن...