Amir2115

پیدا کردن فایل داخل سرور

7 ارسال در این موضوع قرار دارد

میخاستم ببینم میشه یک فایلیو توی سرور قرار داد مثلا به این لینک (این لینک مثاله!)

http://google.com/amir.txt

بعد گفت اگه همچین ادرسی وجود داشت این کارو بکن؟اگه میشه کدشو بگین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام بله میتونید یه request به سرور بفرستین و نام فایل و  و سمت سرور نام فایل تو محل موردنظر سرچ کنه و ادامه کارو انجام بدین این نمونه کد retrofit هستش.

public interface RetrofitService {
  @GET("users/{fileName}")
  Call<yourResult> checkFile(@Path("fileName") String fileName);
}
Retrofit retrofit = new Retrofit.Builder()
    .baseUrl("https://www.google.com/")
    .build();

RetofitService service = retrofit.create(RetrofitService.class);

Call<yourResult> repos = service.checkFile("text");
  
  repos.enqueue(new Callback<yourResult>() {
  @Override
  public void onResponse(Call<yourResult> call, Response<yourResult> response) {

  }

  @Override
  public void onFailure(Call<yourResult> call, Throwable t) {

  }

باید سمت سرور چک کنید فایل وجود داره یا نه و بر اساس بودن یا نبودن فایل عملیات موردنظرتونو انجام بدین

 

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 39 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

سلام بله میتونید یه request به سرور بفرستین و نام فایل و  و سمت سرور نام فایل تو محل موردنظر سرچ کنه و ادامه کارو انجام بدین این نمونه کد retrofit هستش.


public interface RetrofitService {
  @GET("users/{fileName}")
  Call<yourResult> checkFile(@Path("fileName") String fileName);
}

Retrofit retrofit = new Retrofit.Builder()
    .baseUrl("https://www.google.com/")
    .build();

RetofitService service = retrofit.create(RetrofitService.class);

Call<yourResult> repos = service.checkFile("text");
  
  repos.enqueue(new Callback<yourResult>() {
  @Override
  public void onResponse(Call<yourResult> call, Response<yourResult> response) {

  }

  @Override
  public void onFailure(Call<yourResult> call, Throwable t) {

  }

باید سمت سرور چک کنید فایل وجود داره یا نه و بر اساس بودن یا نبودن فایل عملیات موردنظرتونو انجام بدین

 

اها بعد توی قسمت های youResult کاری ک میخام انجام بدم و توی قسمت filename همون amir ک نوشته بودمو قرار بدم و بجای گوگل هم ادرس سرورم درست میشه؟توی سرور چیزی نمیخاد وارد کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید سمت سرور یه وب سرویس بنویسید بهتره از نوع restfull باشه . پارامتر ورودیش هم اسم فایلی که میخواین تو سرور دونبالش بگردین.که میشه همون amir

قسمت yourResult میشه خروجی وب سرویس شما که میتونه خود فایل باشه یا ادرس فایل که بتونید از بخونید حتی مقدار true یا false که به شما بگه این فایل وجود داره یا نداره.

اگه سمت گوشی وب سرویس شما به درستی صدا زده بشه و نتجه هم بیاد وارد متد onResponse میشین که تو این متد باید کاریو که میخواین انجام بدیم.و اگه به هر دلیلی وب سرویس شما جواب درستی نده یا خطا بده مثلا ادرس وب سرویس رو درست وارد نکرده باشین وارد متد onFailur میشین و میتونید تو این متد مشخص کنید که اگه وب سرویستون به مشکل خورد چه کاری باید انجام بدین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 10 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

شما باید سمت سرور یه وب سرویس بنویسید بهتره از نوع restfull باشه . پارامتر ورودیش هم اسم فایلی که میخواین تو سرور دونبالش بگردین.که میشه همون amir

قسمت yourResult میشه خروجی وب سرویس شما که میتونه خود فایل باشه یا ادرس فایل که بتونید از بخونید حتی مقدار true یا false که به شما بگه این فایل وجود داره یا نداره.

اگه سمت گوشی وب سرویس شما به درستی صدا زده بشه و نتجه هم بیاد وارد متد onResponse میشین که تو این متد باید کاریو که میخواین انجام بدیم.و اگه به هر دلیلی وب سرویس شما جواب درستی نده یا خطا بده مثلا ادرس وب سرویس رو درست وارد نکرده باشین وارد متد onFailur میشین و میتونید تو این متد مشخص کنید که اگه وب سرویستون به مشکل خورد چه کاری باید انجام بدین.

خیلی ممنون.

بعد یک کار دیگه نمیشه یک لینک دانلودو بهش داد ببینه اگه ادرس موجود بود یک کاریو بکنه؟یا باید همین کارایی ک گفتینو بکنم؟چون من میخام بگم اگه همچین فایلی بود مثلا این عکس رو ب این عکس تغییر بده یا مثلا متن اون فایلtxt رو ب صورت پیغام نمایش بده

ویرایش شده در توسط Amir2115
کامل نبودن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا میتونید مثلا ادرس فایل رو بدین و اگه فایل وجود داشت، فایل لود کنید تو گوشی و تغییراتو انام بدین و دوباره ذخیره کنید که به نظر من این کار برای گوشی یکم سنگینتر هستش اگه رو خود سرور انجام بشه بهتره.

 

باز هم دراین مورد با دوستان دیگه که با تجربه تر هتن صحبت کنید من هم سرچ میکنم ببینم چه راهکاری وجود داره.ولی به نظرم این کارو به سرور بسپرین بهتر هستش.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

چرا میتونید مثلا ادرس فایل رو بدین و اگه فایل وجود داشت، فایل لود کنید تو گوشی و تغییراتو انام بدین و دوباره ذخیره کنید که به نظر من این کار برای گوشی یکم سنگینتر هستش اگه رو خود سرور انجام بشه بهتره.

 

باز هم دراین مورد با دوستان دیگه که با تجربه تر هتن صحبت کنید من هم سرچ میکنم ببینم چه راهکاری وجود داره.ولی به نظرم این کارو به سرور بسپرین بهتر هستش.

باشه خیلی ممنون.

البته زیادم سنگین نیس فقط کافیه صحت یک ادرسو بفهمه:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط conall
      سلام 
      من میخوام یه نرم افزار بنویسم که با سرور کار میکنه و ی سری داده توی دیتابیسی که روی سرورمه ذخیره و بازیابی میکنه برای این کار یه سری فایل php میخوام به عنوان واسط که همون api های من میشن
      حالا سوال اینجاس که ایجاد و کار کردن با این api  ها امن هست؟ 
      و چطور میتونم امنیتشو برقرار کنم 
      چون الان مثلا یه api برای افزودن پست داشته باشیم نرم افزار یه جیسون ارسال میکنه به سرور با اطلاعات مورد نیاز اون api حالا یه نفر که مشکل داره میتونه با sniff کردن اطلاعات ارسالی به اون api دسترسی پیدا کنه و یه پست به نام شخص دیگه ای ایجاد کنه ! 
      چطور این مشکل رو حل کنم ؟
      توی نرم افزار هایی مثل دیوار میخواستم چک کنم چون اونا از ssl استفاده میکردن نتونستم به جیسونی که میفرستم دسترسی پیدا کنم که ببینم چی کار کردن
    • توسط Aliartor
      وقتی با ران ادمین اجراش میخوام بکنم این ارورو میده ولی وقتی با دابل کیلیک میزنم اصلا اینم نشون نمیده چیزی نمایش پیدا نمیکنه یعنی اصلا اجرا نمیشه 

      Could not find main class com/intellij/idea/main
      اگه کسی بلده چیکاد کنم لطفا بهم بگین❤❤
    • توسط Aliartor
      وقتی با ران ادمین اجراش میخوام بکنم این ارورو میده ولی وقتی با دابل کیلیک میزنم اصلا اینم نشون نمیده چیزی نمایش پیدا نمیکنه یعنی اصلا اجرا نمیشه 

      Could not find main class com/intellij/idea/main
      اگه کسی بلده چیکاد کنم لطفا بهم بگین❤❤
    • توسط AminAnsari
      سلام
      من میخوام یک برنامه ای بنویسم که به کاربر هر روز بگه چند ساعت با موبایلش کار کرده
      حالا من یه کرنومتر گذاشتم که این رو حساب کنه

      ولی یه مشکلی دارم که نمیتونم عملیش کنم, کرنومتر وقتی که صفحه خاموش هست باید استاپ بشه و وقتی که صفحه روشن هست ادامه بده به زمان گرفتن.( به صورت سرویس )
      با استفاده از isInterActive میدونم باید انجام بشه که یک مقدار بولین رو برمیگردونه که میگه صفحه روشنه یا نه, اما بلد نیستم که به چه صورت و کجا باید بزارمش!!!


      ممنون میشم کمک کنید
    • توسط mazdak
      سلام دوستان
      من پس از آپدیت اندروید استودیو دیگه دیوایس های مجازی من نمایش داده نمیشه با اینکه ران هستن.
      بنظرتون مشکل چیه؟؟
       


  • دوره آموزشی اندروید آموزش ویدئویی اندروید آموزش برنامه نویسی اندروید اندروید کاپ دوره آنلاین اندروید کتاب های آموزشی اندروید بسته آموزشی اندروید دوره برنامه نویسی اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios مهارت های فروش
    آموزش برنامه نویسی اندروید
  • فایل