arsin

ایجاد رکورد برای برنامه

29 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام و درود 

دوستان بنده برنامه ای مطابق شکل ساخته ام الان می خوام یه ایتم دیگه بهش اضافه کنم 

یه ایتم شمارنده یعنی با ارسال هر لغت صحیح به شمارنده یک عدد اضافه شود و بیشترین رکورد کاربر ذخیره شود و هر بار در کنار شمارنده قرار می گیرد و با شکسته شدن رکورد توسط کاربر رکورد جدید قرار بگیرد.

ممنون میشوم اگر کسی بلده و یا قطعه کدی داره 

 

Screenshot_2017-01-05-22-08-07.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

زمانی که کاربر شروع میکنه به بازی رکورد قبلیشو از جدول بگیرین و تو یه متغییر بزارین و میتونید اینو تو یه TextView کنار رکورد فعلی نشون بدین.

هربار که یه لغت صحیح وارد میکنه با این امتیاز چک کنید اگه کوچیکتر بود که هیچ ولی اگه بزرگتر بود به هردو(هم امتیاز فعلی و هم  بیشترین امتیازش که از جدول گرفتین) یه امتیاز بدین اینجوری رکورد قبلیش هم با هر جواب صحیح بیشتر میشه.حتی میتونید تو این حالت رنگشو هم تغییر بدین.و زمانی وقتش تموم شد اینو تو جدولتون ذخیره کنید.

اگه مشکلی تو این قسمت داشتین بگین تا کدشو براتون بزارم

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 1 ساعت قبل، a.khosroabadi گفته است :

سلام دوست عزیز

زمانی که کاربر شروع میکنه به بازی رکورد قبلیشو از جدول بگیرین و تو یه متغییر بزارین و میتونید اینو تو یه TextView کنار رکورد فعلی نشون بدین.

هربار که یه لغت صحیح وارد میکنه با این امتیاز چک کنید اگه کوچیکتر بود که هیچ ولی اگه بزرگتر بود به هردو(هم امتیاز فعلی و هم  بیشترین امتیازش که از جدول گرفتین) یه امتیاز بدین اینجوری رکورد قبلیش هم با هر جواب صحیح بیشتر میشه.حتی میتونید تو این حالت رنگشو هم تغییر بدین.و زمانی وقتش تموم شد اینو تو جدولتون ذخیره کنید.

اگه مشکلی تو این قسمت داشتین بگین تا کدشو براتون بزارم

سلام و درود دوست عزیز 

سپاس از راهنماییتون و وقتی ک گذاشتین

چون ک بنده تازه کارم و زیاد مسلط نیستم ممنون می شوم اگر در صورتی ک وقت کافی دارین کد رو واسم بنویسید

بازم ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، arsin گفته است :

 

سلام و درود دوست عزیز 

سپاس از راهنماییتون و وقتی ک گذاشتین

چون ک بنده تازه کارم و زیاد مسلط نیستم ممنون می شوم اگر در صورتی ک وقت کافی دارین کد رو واسم بنویسید

بازم ممنونم

سلام خواهش میکنم 

مشکلی نیست فقط اگه عجله ندارید چون ممکنه تا بعدازظهر زمان ببره الان محل کارم هستم.

فقط دیتابیس رو ساختین و جداول رو؟

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

سلام خواهش میکنم 

مشکلی نیست فقط اگه عجله ندارید چون ممکنه تا بعدازظهر زمان ببره الان محل کارم هستم.

فقط دیتابیس رو ساختین و جداول رو؟

بازم ممنونم 

نه اصن مشکلی نیست دوست عزیز 

نه هنوز جدول هارو نساختم  چندتا جدول می خواد دوتا می خواد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بستگی به طراحیتون داره ولی برای امتیاز دادن فکر میکنم 1 جدول کافی باشه.ولی اگه قراره امتیازات دیگه ای هم ثبت کنید به جدول های بیشتری نیاز دارین.

من بیزینس این قسمت امتیازاتو براتون مینویسم

قسمت دیتابیس رو خودتون انجام بدین.ولی اگه برای این قسمت هم مشکلی وجود داشت بگین تا راهنماییتون کنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

بستگی به طراحیتون داره ولی برای امتیاز دادن فکر میکنم 1 جدول کافی باشه.ولی اگه قراره امتیازات دیگه ای هم ثبت کنید به جدول های بیشتری نیاز دارین.

من بیزینس این قسمت امتیازاتو براتون مینویسم

قسمت دیتابیس رو خودتون انجام بدین.ولی اگه برای این قسمت هم مشکلی وجود داشت بگین تا راهنماییتون کنم.

یه دنیا ممنونم جناب خسروآبادی

فقط یک قسمت واسه امتیاز هر بار بازی کردن(تعداد لغات درست) و یکی دیگه واسه ثبت بیشترین رکورد کاربر

همین قسمت بیزینس رو واسم بنویسید خودم سعی می کنم دیتا بیسش رو درست کنم اگر بازم مشکلی داشتم حتم اطلاع میدم

تشکر از راهنماییهاتون و وقتی ک گذاشتین

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

پس به یک جدول احتیاج دارین که فقط یک رکورد امتیاز توش ثبت بشه.

اگه بازی های مختلفی داشتین به یک جدول دیگه که لیست بازیهاتون باشه احتیاج داشتین.

من تو اولین فرصت براتون میفرستم کد این قسمتو.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

پس به یک جدول احتیاج دارین که فقط یک رکورد امتیاز توش ثبت بشه.

اگه بازی های مختلفی داشتین به یک جدول دیگه که لیست بازیهاتون باشه احتیاج داشتین.

من تو اولین فرصت براتون میفرستم کد این قسمتو.

سپاس از لطفتون

نه فقط همین یه بازی هستش فعلا 

بازم ممنون:rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

\\maxPoint , currentPoint   moteghaier az noe Integer hastand ke to sathe activity tarif mikonid;
maxPoint = getMaxpointFromDataBase();
currentPoint = 0;

\\ in if bezar to method onCreate();
if(maxPoint == null)
  maxPoint = 0; \\ zamani ke baraie avalin bar miad bazi kone va hanoz hich emtiazi barash sabt nashode.ino mitoni zamani ke az database mikhoni ham handle koni.
  
\\ in ghesmato ham baiad to method onClick benevisi zamani ke kalamei ke vared karde sahihe 

currentPoint++;

if(currentPoint> maxPoint){
	maxPoint++;
	\\  textView ke gharare behtarin emtiazo neshon bede;
	maxpointTextView.setText(maxPoint);
}


\\ zamani ke bazi tamom mishe ham baiad maxPoint zakhire koni

saveMaxPointInDatabase(maxPoint);
 

 

ویرایش شده در توسط a.khosroabadi
1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه کد ساده با توضیحاتش براتون گذاشتم باز اگه مشکلی داشت بگین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک دنیا ممنونم جناب خسرو آبادی 

واقعا لطف کردین 

انشاالله ک مشکلی نیست ولی اگه مشکلی داشتم حتما می گم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 ساعت قبل، a.khosroabadi گفته است :

یه کد ساده با توضیحاتش براتون گذاشتم باز اگه مشکلی داشت بگین

یک دنیا ممنونم جناب خسرو آبادی 

واقعا لطف کردین 

انشاالله ک مشکلی نیست ولی اگه مشکلی داشتم حتما می گم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 ساعت قبل، arsin گفته است :

یک دنیا ممنونم جناب خسرو آبادی 

واقعا لطف کردین 

انشاالله ک مشکلی نیست ولی اگه مشکلی داشتم حتما می گم

خواهش میکنم دوست عزیز

کاری نکردم انجام وظیفه هستش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، a.khosroabadi گفته است :

خواهش میکنم دوست عزیز

کاری نکردم انجام وظیفه هستش

جناب خسرو آبادی سلام 

خیلی کار کردم با کد هایی ک نوشتی اما در قسمت دیتابیس مشکل دارم

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 دقیقه قبل، arsin گفته است :

جناب خسرو آبادی سلام 

خیلی کار کردم با کد هایی ک نوشتی اما در قسمت دیتابیس مشکل دارم

 

سلام شبتون بخیر

چه مشکلی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

سلام شبتون بخیر

چه مشکلی؟

سلام شب شما هم بخیر 

 

88.jpg

89.jpg

دیتابیس 

90.jpg

 

91.jpg

ویرایش شده در توسط arsin

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب الان با cursor چه کاری انجام میدین؟

میشه کدتونو کامل بزارین

و اینکه وقتی  رو این خطا کلیک میکنید به کدوم خط از کدتون میره؟

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 11 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

خوب الان با cursor چه کاری انجام میدین؟

میشه کدتونو کامل بزارین

و اینکه وقتی  رو این خطا کلیک میکنید به کدوم خط از کدتون میره؟

 

فایل جاوا همون صفحه  و دیتابیس برنامم

Data_b.java

Start.java

ویرایش شده در توسط arsin

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 19 دقیقه قبل، arsin گفته است :

چندتا مشکل وجود داشت

اول اینکه maxPoint و currentPoint باید از نوع Integer تعریف کنی تا بتونی باهم مقایسه کنی و یا null بودنشو چک کنی.خطایی که داده به این دلیل هستش.

مشکل بعدی اینکه maxPoint از هیچ جایی مقدار نمیگره قرار بود مقداری که از جدول میگیرین بریزین داخل این.چون نمیدونم طراحی جدولتون به چه صورت هستش.نمیتونم در مورد ابجکت cursor راهنمایی بکنم و بگم چجوری ازش مقدار بگیرین.

باید بیشترین امتیازو که از دیتابیس میخونین و تو ابجکت cursor هستش بریزین تو maxPoint قبلش چک کنید cursor خالی نباشه که خطا بگیرین.

 

و یه چیزی که به نظرم رسید اینکه زمانی که بازی تموم میشه maxPoint ذخیره کنید نه با هر کلیک.

ویرایش شده در توسط a.khosroabadi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 17 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

چندتا مشکل وجود داشت

اول اینکه maxPoint و currentPoint باید از نوع Integer تعریف کنی تا بتونی باهم مقایسه کنی و یا null بودنشو چک کنی.خطایی که داده به این دلیل هستش.

مشکل بعدی اینکه maxPoint از هیچ جایی مقدار نمیگره قرار بود مقداری که از جدول میگیرین بریزین داخل این.چون نمیدونم طراحی جدولتون به چه صورت هستش.نمیتونم در مورد ابجکت cursor راهنمایی بکنم و بگم چجوری ازش مقدار بگیرین.

باید بیشترین امتیازو که از دیتابیس میخونین و تو ابجکت cursor هستش بریزین تو maxPoint قبلش چک کنید cursor خالی نباشه که خطا بگیرین.

 

و یه چیزی که به نظرم رسید اینکه زمانی که بازی تموم میشه maxPoint ذخیره کنید نه با هر کلیک.

جناب خسرو آبادی واقعا نمی دونم چیکار کنم خودمم قاطی کردم 

یکی اینکه max point , curentPoint از نوع اینتیجر قرار داده ام 

جدولمم به صورت زیر هستش 

وقت شما رو هم گرفتم

اگر خودتون وقتش رو دارین خواهشن واسم درستش کنید اگرم وقت ندارید بازم سپاس از وقتی ک گذاشتین

 

92.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، arsin گفته است :

جناب خسرو آبادی واقعا نمی دونم چیکار کنم خودمم قاطی کردم 

یکی اینکه max point , curentPoint از نوع اینتیجر قرار داده ام 

جدولمم به صورت زیر هستش 

وقت شما رو هم گرفتم

اگر خودتون وقتش رو دارین خواهشن واسم درستش کنید اگرم وقت ندارید بازم سپاس از وقتی ک گذاشتین

 

92.jpg

سلام صبح بخیر ببخشید من الان دیدم پیغامتونو باشه براتون کدهاشو میزارم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو کد max point و currentPoint به این صورت تعریف شده که از نوع int هستش و نه Integer 

int counter,itemPosition,alarmSound=0 , currentPoint = 0,maxPoint = 0;

من کدتونو تغییر دادم و فایل هاشو گذاشتم براتون.تغییراتی که دادمو مینویسم اینجا هم متغییر های بالارو  به این صورت تعریف کردم

    int counter,itemPosition,alarmSound=0;
	Integer  currentPoint = 0,maxPoint = 0;

متد getMaxPoint تغییر دادم تو کلاس Data_b 

public Integer getMaxPoint(){
					Integer maxPoint = 0;
					String query = "select TOP 1 * from maxPoint ORDER BY maxPoint DESC";
					 cursor = mDataBase.rawQuery(query, null);
					  if (cursor != null) {
							cursor.moveToFirst();
							maxPoint = cursor.getInt(cursor.getColumnIndex("MaxPoint"))
						}
						
						return maxPoint;
		}

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو کد max point و currentPoint به این صورت تعریف شده که از نوع int هستش و نه Integer 

int counter,itemPosition,alarmSound=0 , currentPoint = 0,maxPoint = 0;

من کدتونو تغییر دادم و فایل هاشو گذاشتم براتون.تغییراتی که دادمو مینویسم اینجا هم متغییر های بالارو  به این صورت تعریف کردم

    int counter,itemPosition,alarmSound=0;
	Integer  currentPoint = 0,maxPoint = 0;

متد getMaxPoint تغییر دادم تو کلاس Data_b 

public Integer getMaxPoint(){
					Integer maxPoint = 0;
					String query = "select TOP 1 * from Point ORDER BY maxPoint DESC";
					 cursor = mDataBase.rawQuery(query, null);
					  if (cursor != null) {
							cursor.moveToFirst();
							maxPoint = cursor.getInt(cursor.getColumnIndex("MaxPoint"))
						}
						
						return maxPoint;
		}

Data_b.javaData_b.java

تو کلاس Start  هم قسمتی که مقدار maxPoint میگرفت به صورت زیر نوشتم 

         maxPoint = database.getMaxPoint();
         currentPoint = 0;

و شرط if دیگه حذف کردم چون گذاشتم تو خود متد getMaxpoint

 

اگه ممکنه تیبل MaxPoint  به این صورت تعریف کنید 

CREATE TABLE [POINT] ([Id] INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,[MaxPoint] INTEGER));

Data_b.java

Start.java

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه چیز دیگه که به ذهنم میرسه اینه که ذخیره کردن امتیازو بزارین جایی که بازی تمام میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط farhad68
      سلام من تازه وارد هستم توی برنامه نویسی اندروید میخوام توی ایکلیپس یه کتاب طراحی کنم ولی می خواستم دیتابیسش انلاین بشه چطوری باید این کارو بکنم دوم اینه به کاربرم بگه نسخه جدید رو دانلود کند
    • توسط saeed1366412
      با سلام من یه برنامه مشاهده کردم که از دیتابیس اماده sqlite استفاده کرده بود ولی دیتابیس بدون اینکه کپی بشه برنامه کار میکنه میخواستم بدونم از چه روشی استفاده شده اگه میشه کدی یا لینک آموزشی هست ارسال کنه

       
       
    • توسط saeed1366412
      سلام من یک دیتابیس دارم که با cursor جستجو رو انجام میدم میخوام کلمه جستجو شده رنگی باشه از چه کدی استفاده کنم و کجا ها رو تغییر بدم به راهنمایی کامل احتیاج دارم
      public class Search extends AppCompatActivity { android.widget.SearchView et; private StoryDataSource datasource; private List<Story> stories; private List<StoryFav> stories1; private ListView listView; private ArrayAdapter<Story> adapter; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_search); et = (android.widget.SearchView) findViewById(R.id.search); listView = (ListView) findViewById(R.id.storyListView); datasource = new StoryDataSource(getBaseContext()); stories1=datasource.getAllStories(); if (stories1.size()==0){ datasource.copyDbFile(); } et.setOnQueryTextListener(new android.widget.SearchView.OnQueryTextListener() { @Override public boolean onQueryTextSubmit(String query) { return false; } @Override public boolean onQueryTextChange(String newText) { if (newText.length() ==0){ stories = datasource.getAllsearch("#@"); }else { stories = datasource.getAllsearch(newText); } refreshDisplay(); return false; } }); } private void refreshDisplay() { adapter = new SearchListAdapter(this, R.layout.story_list_item, stories); listView.setAdapter(adapter); listView.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() { @Override public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) { Story story = stories.get(position); Intent intent = new Intent(Search.this, Word.class); intent.putExtra(".db", story); startActivity(intent); } }); } public class SearchListAdapter extends ArrayAdapter<Story>{ private int totalPages = 0; private int currentPageNo = 0; private StoryDataSource datasource; private Story story; private Context context; private int resourceId; private List<Story> stories; public SearchListAdapter(Context context, int resourceId, List<Story> stories) { super(context, resourceId, stories); this.context = context; this.resourceId = resourceId; this.stories = stories; } @Override public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) { LayoutInflater inflater = (LayoutInflater) context.getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE); View view = inflater.inflate(resourceId, parent, false); final Story item = stories.get(position); TextView txt_name = (TextView) view.findViewById(R.id.txt_name_listitem); txt_name.setText(item.getName()); return view; } } }  
    • توسط alireza123
      سلام
      من میخوام ادرس عکس رو از دیتابیس وردپرس بگیرم.
      تو جدول wp_posts 
      gurl عکس به صورت زیر هستش
      http://daaloon.net/?attachment_id=326
      چطور میتونم به عکس دسترسی داشته باشم ؟
    • توسط nima1382na12
      باسلام خدمت دوستان عزیز
      من میخوام یه برنامه خیلی خیلی ساده بسازم که وقتی من یک مطلبی رو توی دیتابیس برنامم گذاشتم ، کاربر با متصل شدن به اینترنت بتونه اون رو ببینه .
      اما بلد نیستم که چطور یک دیتابیس آنلاین بسازم و به سرور متصلش کنم و بیارمش توی اندروید استودیو
      خواهشا کامل جواب بدید
      من در سطح متوسط رو به پایین هستم
  • فایل