arsin

ایجاد رکورد برای برنامه

29 ارسال در این موضوع قرار دارد

در 10 ساعت قبل، a.khosroabadi گفته است :

تو کد max point و currentPoint به این صورت تعریف شده که از نوع int هستش و نه Integer 


int counter,itemPosition,alarmSound=0 , currentPoint = 0,maxPoint = 0;

من کدتونو تغییر دادم و فایل هاشو گذاشتم براتون.تغییراتی که دادمو مینویسم اینجا هم متغییر های بالارو  به این صورت تعریف کردم


    int counter,itemPosition,alarmSound=0;
	Integer  currentPoint = 0,maxPoint = 0;

متد getMaxPoint تغییر دادم تو کلاس Data_b 


public Integer getMaxPoint(){
					Integer maxPoint = 0;
					String query = "select TOP 1 * from Point ORDER BY maxPoint DESC";
					 cursor = mDataBase.rawQuery(query, null);
					  if (cursor != null) {
							cursor.moveToFirst();
							maxPoint = cursor.getInt(cursor.getColumnIndex("MaxPoint"))
						}
						
						return maxPoint;
		}

Data_b.javaData_b.java

تو کلاس Start  هم قسمتی که مقدار maxPoint میگرفت به صورت زیر نوشتم 


         maxPoint = database.getMaxPoint();
         currentPoint = 0;

و شرط if دیگه حذف کردم چون گذاشتم تو خود متد getMaxpoint

 

اگه ممکنه تیبل MaxPoint  به این صورت تعریف کنید 


CREATE TABLE [POINT] ([Id] INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,[MaxPoint] INTEGER));

Data_b.java

Start.java

سلام و درود جناب خسرو آبادی 

بسیار تشکر از وقتی که گذاشتین و جواب پیام های بنده رو دادید

ولی بازم مشکل داره 

 کد ها رو کامل و بدون هیچ اروری اجرا کردم جز              saveMaxPointInDatabase(maxPoint);
 

اما وقتی برنامه اجرا میشه و می خوام برم صفحه ی مورد نظر ارور می دهد و برنامه متوقف میشه ارور  زیر رو میاره 

وقتی که بر روی start.java به همان قسمتس که مشخص کرده ام میرود

یکی اینکه near "1": syntax error این یعنی چی که ارور دیتابیس همینه

و در قسمت دیتابس که فرمودین 

CREATE TABLE [POINT] ([Id] INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,[MaxPoint] INTEGER));

این  گونه باشه 

یعنی یک جدول به نام POINT داشته باشیم و این جدول دو ستون به نام های Id , MaxPoint داشته باشه

 

بازم شرمنده که انقد سوال میپرسم

111.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1395/10/20, 19:44:56، arsin گفته است :

سلام و درود جناب خسرو آبادی 

بسیار تشکر از وقتی که گذاشتین و جواب پیام های بنده رو دادید

ولی بازم مشکل داره 

 کد ها رو کامل و بدون هیچ اروری اجرا کردم جز              saveMaxPointInDatabase(maxPoint);
 

اما وقتی برنامه اجرا میشه و می خوام برم صفحه ی مورد نظر ارور می دهد و برنامه متوقف میشه ارور  زیر رو میاره 

وقتی که بر روی start.java به همان قسمتس که مشخص کرده ام میرود

یکی اینکه near "1": syntax error این یعنی چی که ارور دیتابیس همینه

و در قسمت دیتابس که فرمودین 


CREATE TABLE [POINT] ([Id] INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,[MaxPoint] INTEGER));

این  گونه باشه 

یعنی یک جدول به نام POINT داشته باشیم و این جدول دو ستون به نام های Id , MaxPoint داشته باشه

 

بازم شرمنده که انقد سوال میپرسم

111.jpg

سلام دوست عزیز ببخشید دیر جوابتونو میدم.

میتونید به جای

select TOP 1 * from Point ORDER BY maxPoint DESC

از کوئری زیر استفاده کنید

SELECT * FROM Point ORDER BY MaxPoint DESC LIMIT 1

اگه مدل جدول تغییر دادین به صورتی که براتون فرستادم احتمالا باید کد متد   saveMaxPointInDatabase(maxPoint);   هم اپدیت کنید و متناسب با جدول جدید.

در مورد جدول هم بله جدولی با 2 ستون که میشه  id و point

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 ساعت قبل، a.khosroabadi گفته است :

سلام دوست عزیز ببخشید دیر جوابتونو میدم.

میتونید به جای


select TOP 1 * from Point ORDER BY maxPoint DESC

از کوئری زیر استفاده کنید


SELECT * FROM Point ORDER BY MaxPoint DESC LIMIT 1

اگه مدل جدول تغییر دادین به صورتی که براتون فرستادم احتمالا باید کد متد   saveMaxPointInDatabase(maxPoint);   هم اپدیت کنید و متناسب با جدول جدید.

در مورد جدول هم بله جدولی با 2 ستون که میشه  id و point

یه دنیا ممنونم جناب خسرو آبادی از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 15 ساعت قبل، arsin گفته است :

یه دنیا ممنونم جناب خسرو آبادی از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتین

خواهش میکنم.

امیدوارم مشکلتون برطرف شده باشه.

اگه هنوز مشکل باقی هستش بگین تا با کمک هم برطرف کنیم مشکلو.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط farhad68
      سلام من تازه وارد هستم توی برنامه نویسی اندروید میخوام توی ایکلیپس یه کتاب طراحی کنم ولی می خواستم دیتابیسش انلاین بشه چطوری باید این کارو بکنم دوم اینه به کاربرم بگه نسخه جدید رو دانلود کند
    • توسط saeed1366412
      با سلام من یه برنامه مشاهده کردم که از دیتابیس اماده sqlite استفاده کرده بود ولی دیتابیس بدون اینکه کپی بشه برنامه کار میکنه میخواستم بدونم از چه روشی استفاده شده اگه میشه کدی یا لینک آموزشی هست ارسال کنه

       
       
    • توسط saeed1366412
      سلام من یک دیتابیس دارم که با cursor جستجو رو انجام میدم میخوام کلمه جستجو شده رنگی باشه از چه کدی استفاده کنم و کجا ها رو تغییر بدم به راهنمایی کامل احتیاج دارم
      public class Search extends AppCompatActivity { android.widget.SearchView et; private StoryDataSource datasource; private List<Story> stories; private List<StoryFav> stories1; private ListView listView; private ArrayAdapter<Story> adapter; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_search); et = (android.widget.SearchView) findViewById(R.id.search); listView = (ListView) findViewById(R.id.storyListView); datasource = new StoryDataSource(getBaseContext()); stories1=datasource.getAllStories(); if (stories1.size()==0){ datasource.copyDbFile(); } et.setOnQueryTextListener(new android.widget.SearchView.OnQueryTextListener() { @Override public boolean onQueryTextSubmit(String query) { return false; } @Override public boolean onQueryTextChange(String newText) { if (newText.length() ==0){ stories = datasource.getAllsearch("#@"); }else { stories = datasource.getAllsearch(newText); } refreshDisplay(); return false; } }); } private void refreshDisplay() { adapter = new SearchListAdapter(this, R.layout.story_list_item, stories); listView.setAdapter(adapter); listView.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() { @Override public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) { Story story = stories.get(position); Intent intent = new Intent(Search.this, Word.class); intent.putExtra(".db", story); startActivity(intent); } }); } public class SearchListAdapter extends ArrayAdapter<Story>{ private int totalPages = 0; private int currentPageNo = 0; private StoryDataSource datasource; private Story story; private Context context; private int resourceId; private List<Story> stories; public SearchListAdapter(Context context, int resourceId, List<Story> stories) { super(context, resourceId, stories); this.context = context; this.resourceId = resourceId; this.stories = stories; } @Override public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) { LayoutInflater inflater = (LayoutInflater) context.getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE); View view = inflater.inflate(resourceId, parent, false); final Story item = stories.get(position); TextView txt_name = (TextView) view.findViewById(R.id.txt_name_listitem); txt_name.setText(item.getName()); return view; } } }  
    • توسط alireza123
      سلام
      من میخوام ادرس عکس رو از دیتابیس وردپرس بگیرم.
      تو جدول wp_posts 
      gurl عکس به صورت زیر هستش
      http://daaloon.net/?attachment_id=326
      چطور میتونم به عکس دسترسی داشته باشم ؟
    • توسط nima1382na12
      باسلام خدمت دوستان عزیز
      من میخوام یه برنامه خیلی خیلی ساده بسازم که وقتی من یک مطلبی رو توی دیتابیس برنامم گذاشتم ، کاربر با متصل شدن به اینترنت بتونه اون رو ببینه .
      اما بلد نیستم که چطور یک دیتابیس آنلاین بسازم و به سرور متصلش کنم و بیارمش توی اندروید استودیو
      خواهشا کامل جواب بدید
      من در سطح متوسط رو به پایین هستم
  • فایل