Behrad Ravanbod

آموزش کتابخونه Volley

3 ارسال در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام امروز میخوایم کار با کتابخونه volley رو با هم یاد بگیریم.با افزودن این کتابخونه میتونید ارتباط با کد php که در سرورتون نوشتید رو سریع تر و آسون تر کنید.

به این صورت که اول با این کد به پروژه خودتون اضافش کنید.  

compile 'com.mcxiaoke.volley:library:1.0.19'

اگه مشکلی در اضافه کردن این کتابخونه دارید کلیک کنید.

 

خب بریم سراغ کد نویسی

کد های زیرو بذارید اونجایی که قراره ارتباط بر قرار شه

RequestQueue queue= Volley.newRequestQueue(this);
StringRequest myRequest=new StringRequest(Request.Method.POST, "My link", new Response.Listener<String>() {
    @Override
    public void onResponse(String response) {
        Toast.makeText(LogReg.this, response, Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }

}, new Response.ErrorListener() {
    @Override
    public void onErrorResponse(VolleyError error) {
        Toast.makeText(LogReg.this, "خطا در ارتباط با سرور", Toast.LENGTH_SHORT).show();

    }
})
{
    @Override
    protected Map<String, String> getParams() throws AuthFailureError
    {
        Map<String , String> params = new HashMap<>();

        params.put("username", "My Username");
        params.put("password","My Password");


        return params;
    }
};
queue.add(myRequest);

توضیحات:

اولا که اونجایی که  نوشتم Request.Method.POST  

در حقیقت داریم متد ارسال اطلاعات به فایل رابطمون رو تعیین میکنیم.قسمت mylink هم لینک فایل رو قرار میدید.تابع onResponse در صورت موفقیت آمیز بودن اجرا میشه و متن بازگشتی داخل متغیر response هست همچنین در صورتی که مشکل باشه تابع onErrorResponse اجرا میشه که با دستور error.tostring() به متن خطا دسترسی خواهید داشت.دو کد params.put هم مقادیرو ارسال میکنن(پارامتر اول اسم متغیر و دومی هم مقدار)

و کد آخر هم در حقیقت درخواست ما که اسمش myRequest هستو تو صف ارسال (queue) قرار میده.

تمام

 

 

ویرایش شده در توسط Behrad Ravanbod
3 کاربر پسندیده اند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام .من میخواستم یه برنامه ای بنویسم که ip دیوایس های موجود غیر اندرویدی رو سرچ کنه و با انتخاب آی پی که پیدا کرده محتوای اون دیوایس که یک صفحه نمایشگر هست رو درون برنامه نشون بده. میشه راهنمایی کنین ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/02/29, 12:28:16، samiiinii گفته است :

سلام .من میخواستم یه برنامه ای بنویسم که ip دیوایس های موجود غیر اندرویدی رو سرچ کنه و با انتخاب آی پی که پیدا کرده محتوای اون دیوایس که یک صفحه نمایشگر هست رو درون برنامه نشون بده. میشه راهنمایی کنین ؟

به نظرم یک موضوع جداگانه ایجاد کنید و سوالتون رو مطرح نمایید.سوال خوبی هستش ولی از حوصله این موضوع خارج هستش تا حدودی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری