MR _ RGF

مشکل کند بودن کتابخانه Volley

7 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام من از کتباخانه  Volley برای ارسال داده به سرور استفاده میکنم ولی خیلی خیلی  کند هستش 

اگه میشه ی کتابخانه سریع تر برای ارسال داده به سرور معرفی کنین خیلی خیلی ممنون

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 دقیقه قبل، MR _ RGF گفته است :

سلام من از کتباخانه  Volley برای ارسال داده به سرور استفاده میکنم ولی خیلی خیلی  کند هستش 

اگه میشه ی کتابخانه سریع تر برای ارسال داده به سرور معرفی کنین خیلی خیلی ممنون

 

بهتره با کتابخانه retrofit اینکار رو انجام بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من کار با  retrofit  رو بلد نیستم اگه میشه ی کم در موردش توضیح بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 دقیقه قبل، MR _ RGF گفته است :

من کار با  retrofit  رو بلد نیستم اگه میشه ی کم در موردش توضیح بدین

از اینجا شروع کنید

https://square.github.io/retrofit/

 

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 54 دقیقه قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

از اینجا شروع کنید

https://square.github.io/retrofit/

 

من چیزی نفهمیدم ! 

اگه من بخوام ی کلمه رو به سرور ارسال کنم بعد داده برگشتی رو بگیرم باید چی کار کنم !!!!!!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1395/11/30, 13:31:17، MR _ RGF گفته است :

من چیزی نفهمیدم ! 

اگه من بخوام ی کلمه رو به سرور ارسال کنم بعد داده برگشتی رو بگیرم باید چی کار کنم !!!!!!!!!!

این مطلب رو مطالعه کنید:

http://www.vogella.com/tutorials/Retrofit/article.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1395/11/30, 12:11:04، MR _ RGF گفته است :

سلام من از کتباخانه  Volley برای ارسال داده به سرور استفاده میکنم ولی خیلی خیلی  کند هستش 

اگه میشه ی کتابخانه سریع تر برای ارسال داده به سرور معرفی کنین خیلی خیلی ممنون

 

volley از نظر سرعت مشکلی نداره 

البته کتابخونه های مشابه زیاد هستند 

ولی باید ببینی اشکال کارت کجاس 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط khosro
      سلام ،،این  کد کار میکنه ینی اینکه درخواست رو میفرسته به سرور اما متاسفانه اون string  رو نمیفرسته نمی دونم چرا
       
       
      JsonArrayRequest jsonArrayRequest=new JsonArrayRequest(Request.Method.GET, url,null, new Response.Listener<JSONArray>() { @Override public void onResponse(JSONArray response) { for(int i = 0; i < response.length(); i++) { try { Toast.makeText(getApplicationContext(),"ok",Toast.LENGTH_LONG).show(); String id=response.getJSONObject(i).getString("id"); String name = response.getJSONObject(i).getString("name"); String problem=response.getJSONObject(i).getString("problem"); String javab=response.getJSONObject(i).getString("javab"); if (javab.isEmpty()){ data.add(new Data(name,problem,R.drawable.user_avatar,"پشتیبانی","در انتظار پاسخ از پشتیبانی...",R.drawable.support,id)); }else { data.add(new Data(name,problem,R.drawable.user_avatar,"پشتیبانی",javab,R.drawable.support,id)); } recyclerView.setAdapter(adapter); recyclerView.setLayoutManager(new LinearLayoutManager(SupportActivity.this)); if (!data.isEmpty()){ progressDialog.dismiss(); } } catch (JSONException e) { e.printStackTrace(); progressDialog.dismiss(); } } } }, new Response.ErrorListener() { @Override public void onErrorResponse(VolleyError error) { Toast.makeText(getApplicationContext(),error.getMessage(),Toast.LENGTH_LONG).show(); progressDialog.dismiss(); } }) { @Override protected Map<String, String> getParams() { Map<String, String> params = new HashMap<String, String>(); params.put("id",name); return params; } }; requestQueue.add(jsonArrayRequest);  
    • توسط MaHdI-09
      سلام.چطوری میشه از volley تو  rxandroid
      (rxjava) استفاده کرد..؟
      لطفا خیلی پایه ای توضیح بدید.ممنون 
    • توسط مهندس
      سلام دوستان.
      من یه اپلیکیشن تحت وب دارم که از سمت سرور رو با php نوشتم.
      بنظر شما باید در فایل های php خودم از سشن استفاده کنم؟؟
      ممکنه راهنمایی کنید؟
      خود وب سرویس و کتابخونه ی والی مگر امنیت رو تضمین اپ نمیکنند؟؟
    • توسط مهندس
      سلام دوستان
      من میخام با متد پست post تعدادی داده بفرستم ب سرور و میخام ریسپانسی که برام برمیگردونه یک json array باشه نه یک string.
      این داده هایی که باید فرستاده باشن باید به صورت json object باشن؟؟
      کسی تا حالا کار کرده ک راهنمایی کنه؟؟؟
    • توسط مهندس
      سلام دوستان.
      من با متد get در کتابخونه والی یکسری داده رو میگیرم ، url من اینجوریه
      final String url=String.format("http://localhost/test/user.php?name=%1$s&lastname=%2$s&star_date=" +"%3$s&end_date=%4$s",name,lastname,star_date,end_date) ; تو بعضی گوشی ها داده ها درست ب سرور ارسال میشن ولی تو بعضی گوشی ها داده ها اینجوری بصورت ???? هستن.
      البته من در سمت سرور utf8 رو ست کردم و احتمالا باید گیر از سمت جاوا باشه.
      این مشکل در متد get اتفاق میفته و در متد post هیچ مشکلی ندارم و داده ها درست ارسال میشن.
      دوستان مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

  • دوره آموزشی اندروید آموزش ویدئویی اندروید آموزش برنامه نویسی اندروید اندروید کاپ دوره آنلاین اندروید کتاب های آموزشی اندروید بسته آموزشی اندروید دوره برنامه نویسی اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios مهارت های فروش
    آموزش برنامه نویسی اندروید
  • فایل