Javad Mahmoodi

ایجاد دکمه در برنامه بصورت خودکار از دیتابیس

19 ارسال در این موضوع قرار دارد

باسلام خدمت همه دوستان و تبریک سال جدید 

من میخوام وقتی تو دیتابیسم یک گذینه(ستون) اضافه کردم بصورت اتوماتیک با همان نام یک دکمه تو صفحه برنامه ام اضافه بشه.البته منظورم تایگل باتن هست

ازشما و اساتید حرفه ای درخواست کمک دارم

باتشکر فراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 50 دقیقه قبل، Javad Mahmoodi گفته است :

باسلام خدمت همه دوستان و تبریک سال جدید 

من میخوام وقتی تو دیتابیسم یک گذینه(ستون) اضافه کردم بصورت اتوماتیک با همان نام یک دکمه تو صفحه برنامه ام اضافه بشه.البته منظورم تایگل باتن هست

ازشما و اساتید حرفه ای درخواست کمک دارم

باتشکر فراوان

 

شما باید Dynmic View ایجاد کنید

private void createLayoutDynamically(int n) {

    for (int i = 0; i < n; i++) {
        Button myButton = new Button(this);
        myButton.setText("Button :"+i);
        myButton.setId(i);
        final int id_ = myButton.getId();

        LinearLayout layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.myDynamicLayout);
        layout.addView(myButton);

        myButton.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
            public void onClick(View view) {
                Toast.makeText(DynamicLayout.this,
                        "Button clicked index = " + id_, Toast.LENGTH_SHORT)
                        .show();
            }
        });
    }

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشيد اين رو چجوري به ديتابيس وصل كنم. كجاي كد بالا اين كار را انجام ميده!؟

كد بالا را بايد كجا قرار بدم؟

ممنون ميشم كامل تر توضيح بديد. 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 ساعت قبل، Javad Mahmoodi گفته است :

ببخشيد اين رو چجوري به ديتابيس وصل كنم. كجاي كد بالا اين كار را انجام ميده!؟

كد بالا را بايد كجا قرار بدم؟

ممنون ميشم كامل تر توضيح بديد. 

این کدایی که براتون نوشتم که در دیتابیس ذخیره نمیشود شما وقتی میخواهید کنترل داینامیک ایجاد کنید باید از دیتابیستون query بگرید و براساس سایز ارایه تون کنترل بسازید و هر ویجت حتما باید یک ID منحصر بفرد داشته باشد .تمام اینکارا رو براتون نوشتم که کنترل ساخته بشه با ID منحصر بفرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

تشکر از راهنماییتون

منم همین مشکل رو دارم و میخوام دکمه جدید بسازم موقعی که تو دیتابیس یک ستون اضافه شد !!!

من از eclips  استفاده میکنم و گزینه Dynmic View  رو پیدا نمیکنم !!!

لطفا راهنمایی بفرمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 35 دقیقه قبل، masoud abarghoee گفته است :

با سلام

تشکر از راهنماییتون

منم همین مشکل رو دارم و میخوام دکمه جدید بسازم موقعی که تو دیتابیس یک ستون اضافه شد !!!

من از eclips  استفاده میکنم و گزینه Dynmic View  رو پیدا نمیکنم !!!

لطفا راهنمایی بفرمایید

این فقط ی متد هستش برای اضافه کردن دکمه

مهندس خوب توضیح داد چیکار باید بکنید دیگه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی

ولی این خط رو متوجه نشدم

LinearLayout layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.myDynamicLayout);
ویرایش شده در توسط masoud abarghoee

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 18 دقیقه قبل، masoud abarghoee گفته است :

مرسی

ولی این خط رو متوجه نشدم


LinearLayout layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.myDynamicLayout);

و اینکه من متد را فراخوانی میکنم و ی عدد به عنوان ورودی بهش میدم دکمه نمیسازه !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، masoud abarghoee گفته است :

و اینکه من متد را فراخوانی میکنم و ی عدد به عنوان ورودی بهش میدم دکمه نمیسازه !!!

این لایوت اصلی اکتیویتی شما میباشد

  LinearLayout layout;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        super.onCreate(savedInstanceState);

      
        setContentView(R.layout.activity_main);
        layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.layout);
		createLayoutDynamically(6);


    }

private void createLayoutDynamically(int n) {

    for (int i = 0; i < n; i++) {
        Button myButton = new Button(this);
        myButton.setText("Button :"+i);
        myButton.setId(i);
        final int id_ = myButton.getId();

      
        layout.addView(myButton);

        myButton.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
            public void onClick(View view) {
                Toast.makeText(DynamicLayout.this,
                        "Button clicked index = " + id_, Toast.LENGTH_SHORT)
                        .show();
            }
        });
    }

Layout :activity_main

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
	android:id="@+id/layout"
    android:orientation="vertical">

</LinearLayout>

 

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/01/23, 16:26:10، Farzad Sarseifi گفته است :

این لایوت اصلی اکتیویتی شما میباشد


  LinearLayout layout;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        super.onCreate(savedInstanceState);

      
        setContentView(R.layout.activity_main);
        layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.layout);
		createLayoutDynamically(6);


    }

private void createLayoutDynamically(int n) {

    for (int i = 0; i < n; i++) {
        Button myButton = new Button(this);
        myButton.setText("Button :"+i);
        myButton.setId(i);
        final int id_ = myButton.getId();

      
        layout.addView(myButton);

        myButton.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
            public void onClick(View view) {
                Toast.makeText(DynamicLayout.this,
                        "Button clicked index = " + id_, Toast.LENGTH_SHORT)
                        .show();
            }
        });
    }

Layout :activity_main


<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
	android:id="@+id/layout"
    android:orientation="vertical">

</LinearLayout>

 

ممنون از راهنماییتون

فقط ی مشکلی دارم ! وقتی تعداد دکمه ها زیاد میشه از صفحه خارج میشه و دیده نمیشه ! به نظر شما چیکار کنم که سایر دکمه ها که دیده نمیشن بیاد در سطر پایینی که همه قابل نمایش باشن ؟

با تشکر 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، Javad Mahmoodi گفته است :

ممنون از راهنماییتون

فقط ی مشکلی دارم ! وقتی تعداد دکمه ها زیاد میشه از صفحه خارج میشه و دیده نمیشه ! به نظر شما چیکار کنم که سایر دکمه ها که دیده نمیشن بیاد در سطر پایینی که همه قابل نمایش باشن ؟

با تشکر 

 

لایوت اصلی تون رو اینجوری بنویسید :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<ScrollView
    xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent">
  

<LinearLayout 
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
	android:id="@+id/layout"
    android:orientation="vertical">
</LinearLayout>
  
</ScrollView>

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 10 دقیقه قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

 

لایوت اصلی تون رو اینجوری بنویسید :


<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<ScrollView
    xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent">
  

<LinearLayout 
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
	android:id="@+id/layout"
    android:orientation="vertical">
</LinearLayout>
  
</ScrollView>

 

 

نتیجه مثل عکس زیر شد!!!!

الان چیکار کنم؟

Capture.JPG

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 51 دقیقه قبل، Javad Mahmoodi گفته است :

نتیجه مثل عکس زیر شد!!!!

الان چیکار کنم؟

Capture.JPG

حتما باید لایوت LinearLayout  شما این خصوصیت رو ست کرده باشید

 android:orientation="vertical"

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 دقیقه قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

حتما باید لایوت LinearLayout  شما این خصوصیت رو ست کرده باشید


 android:orientation="vertical"

 

من میخوام بصورت افقی کنار هم قرار بگیرن.و وقتی به انتهای صفحه نمایش رسید به سطر پایین بیاد و ایجاد بشه ادامه دکمه ها

تو تصویر ارسالی(تصویر بالا) بعد از رسیدن به انتهای صفحه سایر دکمه ها از صفحه نمایش خارج میشن درصورتی که میخوام به سطر پایین بیان

ویرایش شده در توسط Javad Mahmoodi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 دقیقه قبل، Javad Mahmoodi گفته است :

من میخوام بصورت افقی کنار هم قرار بگیرن.و وقتی به انتهای صفحه نمایش رسید به سطر پایین بیاد و ایجاد بشه ادامه دکمه ها

تو تصویر ارسالی(تصویر بالا) بعد از رسیدن به انتهای صفحه سایر دکمه ها از صفحه نمایش خارج میشن درصورتی که میخوام به سطر پایین بیان

بطور پیشفرض اینکار انجام نمیشود شما بایر اینکار رو انجام بدید

عرض صفحه رو بگیرید براساس dp

  public static int getWidth(Activity activity) {


        Display display = activity.getWindowManager().getDefaultDisplay();
        DisplayMetrics outMetrics = new DisplayMetrics ();
        display.getMetrics(outMetrics);

        float density  = activity.getResources().getDisplayMetrics().density;
        float dpHeight = outMetrics.heightPixels / density;
        float dpWidth  = outMetrics.widthPixels / density;

        return (int)dpWidth;
    }

سپس وقت میخواهید کنترل رو بسازید باید چک کنید که آیا اندازه این کنترل از عرض صفحه بیشتر میشود یا نه.اگر بیشتر نشده بود کنترل اضافه میشود در غیر اینصورت باید یک لایوت جدید ایجاد شود

int screenWidth = DisplayUtils.getWidth(getActivity()) - 100;
Paint mPaint=new Paint();
mPaint.setTextSize(12);
Typeface typeface = Typeface.createFromAsset(getActivity().getAssets(), "fonts/" + "tahoma.ttf");

mPaint.setTypeface(typeface);


 if (count <= screenWidth) {
      layout.addView(button);
 }

else{
  
}

شبیه همین باید بسازید

 

 

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

بطور پیشفرض اینکار انجام نمیشود شما بایر اینکار رو انجام بدید

عرض صفحه رو بگیرید براساس dp


  public static int getWidth(Activity activity) {


        Display display = activity.getWindowManager().getDefaultDisplay();
        DisplayMetrics outMetrics = new DisplayMetrics ();
        display.getMetrics(outMetrics);

        float density  = activity.getResources().getDisplayMetrics().density;
        float dpHeight = outMetrics.heightPixels / density;
        float dpWidth  = outMetrics.widthPixels / density;

        return (int)dpWidth;
    }

سپس وقت میخواهید کنترل رو بسازید باید چک کنید که آیا اندازه این کنترل از عرض صفحه بیشتر میشود یا نه.اگر بیشتر نشده بود کنترل اضافه میشود در غیر اینصورت باید یک لایوت جدید ایجاد شود


int screenWidth = DisplayUtils.getWidth(getActivity()) - 100;
Paint mPaint=new Paint();
mPaint.setTextSize(12);
Typeface typeface = Typeface.createFromAsset(getActivity().getAssets(), "fonts/" + "tahoma.ttf");

mPaint.setTypeface(typeface);


 if (count <= screenWidth) {
      layout.addView(button);
 }

else{
  
}

شبیه همین باید بسازید

 

 

 

 

package com.main.course.app.database;

import java.util.List;
import android.app.Activity;
import android.os.Bundle;
import android.widget.Button;
import android.widget.LinearLayout;


public class mainActivity extends Activity {

    LinearLayout      layout;

    G                 db;


    public Integer    i;


    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        super.onCreate(savedInstanceState);
        setContentView(R.layout.coca);

        layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.cocaLayout);

        
        createLayoutDynamically(db.getid());

    }


    private void createLayoutDynamically(int n) {

        for (int i = 0; i < n; i++) {
            Button myButton = new Button(this);
            myButton.setText("Button :" + i);
            myButton.setId(i);
            

            layout.addView(myButton);

         
        }
    }

    
}

و این تیکه کد دیتابیسم هست

    public Integer getid()
    {
        int ii = 0;

        String query = "select * from Products;";

         SQLiteDatabase database = this.getWritableDatabase();

        Cursor cursor = database.rawQuery(query, null);
        while (cursor.moveToNext())
        {
            ii++;

        }
        return ii;
    }

میخواستم تعداد فیلدهای داخل دیتابیسم رو بخونم و بزارم تو نمونه کد شما تا بصورت خودکار به تعداد فیلدها دکمه ایجاد بشه ولی جواب نمیده

لطفا راهنمایی بفرمایید

باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کسی میتونه ایراد کد منو بگه تا درستش کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/01/30, 12:08:12، Farzad Sarseifi گفته است :

بطور پیشفرض اینکار انجام نمیشود شما بایر اینکار رو انجام بدید

عرض صفحه رو بگیرید براساس dp


  public static int getWidth(Activity activity) {


        Display display = activity.getWindowManager().getDefaultDisplay();
        DisplayMetrics outMetrics = new DisplayMetrics ();
        display.getMetrics(outMetrics);

        float density  = activity.getResources().getDisplayMetrics().density;
        float dpHeight = outMetrics.heightPixels / density;
        float dpWidth  = outMetrics.widthPixels / density;

        return (int)dpWidth;
    }

سپس وقت میخواهید کنترل رو بسازید باید چک کنید که آیا اندازه این کنترل از عرض صفحه بیشتر میشود یا نه.اگر بیشتر نشده بود کنترل اضافه میشود در غیر اینصورت باید یک لایوت جدید ایجاد شود


int screenWidth = DisplayUtils.getWidth(getActivity()) - 100;
Paint mPaint=new Paint();
mPaint.setTextSize(12);
Typeface typeface = Typeface.createFromAsset(getActivity().getAssets(), "fonts/" + "tahoma.ttf");

mPaint.setTypeface(typeface);


 if (count <= screenWidth) {
      layout.addView(button);
 }

else{
  
}

شبیه همین باید بسازید

 

 

 

 

من کد خودم را اینجا گذاشتم.میشه ایرادش رو بهم بگید کجاست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، Javad Mahmoodi گفته است :

من کد خودم را اینجا گذاشتم.میشه ایرادش رو بهم بگید کجاست؟

این کده کامل نیست.فقط روش نوشتنش رو بهتون گفتم..

روال ساخت به این صورته که :

  1. اندازه عرض صفحه نمایش رو براساس dp میگیرید مثلا فرض کنید عرض گوشی شما 200 میباشد
  2. در مرحله دوم یک شمارنده counter بزارید برای اینکه بدونید counter  از عرض صفحه کمتر میباشد یا خیر.اگر کمتر بود کنترل را اضافه کند در غیر اینصورت یک Layout دیگر ایجاد شود
  3. اندازه رو براساس کلاس Pint بدست میارید

کار زیاد پیچیده ای نیستش میتونید راحت پیاده سازیش کنید

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط fahmide
      با سلام
      من توی پروژم یک ExpandableListView دارم و یه دیتابیس توی دیتابیس با استفاده از کد والد ، والد هرکدوم از فرزندان مشخص میشه. مسله اینه که کاربر امکان اضافه کردن والد و فرزند رو توی دیتابیس داره من هرکاری میکنم درست لود نمیشه اگه ممکنه راهنمایی کنین
    • توسط hamidreza.kh
      سلام خسته نباشید چندتا سوال و درخواست داشتم
      دستورات mysql رو کسی دقیقا میتونه بهم بده؟ مثلا سه تا فرگمنت توی یه اکتیوتی دارم ، میخوام یکیش پست هام رو به ترتیب جدیدترین پست ها بگیره از دیتابیس یا حالا سرور ، تب دوم میخوام همون اطلاعات رو بر حسب مثلا تعداد ویو(بیشترین ها) بهم بده و یه فرگمنت دیگه هم میخوام اونایی که مثلا دیده شده رو نمایش بده !  
      برای مثال اول که مشکلی ندارم همه پست هارو میتونم به ترتیب بگیرم اما برای 2 مثال دیگه اللخصوص مثال دوم یکم گیجم ! ممنون میشم راهنمایی کنید
       
      سوال بعدیم هم اینه ، مثلا کافه بازار حالا که من میخوام مثلا 3 تا فرگمنت رو توی یه اکتیویتی بسازم ، و اطلاعات درونش قرار بدم ، باید برای هر فرگمنت یه آداپتر بسازم دیگه؟که دیتا های خاص هرکدوم رو نشون بده !
      اگه این مسئله درست باشه یه اپی مثل اپ کافه بازار تو قسمت برترین ها 3 تا فرگمنت داره توی یک اکتیویتی ، خب؟ بعد این 3 تا یه عالمه آیتم گرفتن ! چرا اپ کرش نمیشه؟ یا اینکه برای کرش شدن اپ این در حد اون قسمت از اپ کافه بازار ، اون دیتا ها خیلی ناچیز اند؟ و کلا اگه مثلا عکس زیاد داشته باشیم برای بهینه سازی اپ توی فرگمنت های یه اکتیویتی چی رو پیشنهاد میکنید؟
      و سوال اخر اینکه از چه نوع ویو پیجری در مثلا همون قسمت برترین های کافه بازار استقاده شده؟!(fragment view pager یا fragment state view pager)؟ و اینکه چه موقه از این و چه موقه از اون استفاده کنیم؟(لطفا با ذکر مثال بفرمایید)
    • توسط مهندس
      سلام دوستان.
      چجوری میتونم ساعت رو در دیتابیس sqlite ذخیره کنم؟؟
      منظورم اینه ک من یکسری داده دارم میخام وقتی ثبت دیتابیس شد، ساعتی ک کاربر داده رو ثبت میکنه هم در یک فیلد ثبت بشه.
      من یه فیلد با نوع TIME در دیتابیس گذاشتم، اما نمیدونم چجوری و با چه توابعی ساعت رو ذخیره کنم؟؟
      در ضمن راهی هست ک ساعت واقعی ثبت بشه؟؟
      یعنی اینکه اگه یه وقت کاربر ساعت گوشیشو تغییر داد، بازم تایم واقعی time zone ایران ثبت بشه ؟؟؟
    • توسط Majid Ebrahimi
      برای اینکار دو روش وجود دارد:
      1- اینکه عکس را در دیتابیس ذخیره وسپس در برنامه نمایش دهیم.
      2-اینکه نام عکس را در دیتابیس ذخیره و خود تصاویر را در پوشه ریسورس برنامه مثلا در drawable ذخیره و سپس با توجه به نام آن تصویر را در ایمیج ویو لود کنیم.
      ما روش دوم را در این اموزش بررسی خواهیم کرد.
      به کد زیر توجه کنید: ImageView img; Database myDbHelper; SQLiteDatabase db; img = (ImageView) findViewById(R.id.imageView1); db = myDbHelper.getWritableDatabase(); String s = getIntent().getStringExtra("id"); Cursor c = db.rawQuery("select * from student where stu_id = " + id, null); if (c.moveToNext()) { img_name = c.getString(c.getColumnIndex("img")); Log.d("img", img_name); String uri = "drawable/" + img_name; // int imageResource = R.drawable.icon; int imageResource = getResources().getIdentifier(uri, null, getPackageName()); Drawable image = getResources().getDrawable(imageResource); img.setImageDrawable(image); } همانطور که مشخص است بعد از زدن یک کوئری در دیتابیس نام تصویر مربوط به دانشجوی مورد نظر را گرفته و سپس id ایمیج مورد نظر را در ریسورس های برنامه به دست آورده و آن را در ایمیج ویو نشان می دهد.
      امیدوارم این آموزش مقبول افتد.
    • توسط b.kordtabar
      با سلام
      می خواهم لیستی از داده ها را در پایگاه داده sqlite اندروید ذخیره کنم داده مربوط به ستون آخر نمایش داده نمی شود
      کد مربوطه را ارسال می کنم، اگر می توانید راهنمایی کنید.
      package com.example.t.newsqlite; import android.content.ContentValues; import android.content.Context; import android.database.Cursor; import android.database.sqlite.SQLiteDatabase; import android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper; import java.util.ArrayList; import java.util.List; public class DatabaseHandler extends SQLiteOpenHelper { private static final int DATABASE_VERSION = 1; private static final String DATABASE_NAME = "carManager"; private static final String TABLE_CONTACTS = "cars"; private static final String KEY_ID = "id"; private static final String KEY_BRAND = "brand"; private static final String KEY_WORKED = "worked"; private static final String KEY_MODEL="model"; public DatabaseHandler(Context context) { super(context, DATABASE_NAME, null, DATABASE_VERSION); } @Override public void onCreate(SQLiteDatabase db) { String CREATE_CONTACTS_TABLE = "CREATE TABLE " + TABLE_CONTACTS + "(" + KEY_ID + " INTEGER PRIMARY KEY," + KEY_BRAND + " TEXT," + KEY_WORKED + " TEXT," + KEY_MODEL + " TEXT " + ")"; db.execSQL(CREATE_CONTACTS_TABLE); } @Override public void onUpgrade(SQLiteDatabase db, int oldVersion, int newVersion) { db.execSQL("DROP TABLE IF EXISTS " + TABLE_CONTACTS); onCreate(db); } public void addContact(Car car) { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); ContentValues values = new ContentValues(); values.put(KEY_BRAND, car.getBrand()); values.put(KEY_WORKED, car.getWorked()); values.put(KEY_MODEL, car.getModel()); db.insert(TABLE_CONTACTS, null, values); db.close(); } public Car getContact(int id) { SQLiteDatabase db = this.getReadableDatabase(); Cursor cursor = db.query(TABLE_CONTACTS, new String[]{KEY_ID, KEY_BRAND, KEY_WORKED, KEY_MODEL}, KEY_ID + "=?", new String[]{String.valueOf(id)}, null, null, null, null); if (cursor != null) cursor.moveToFirst(); Car car = new Car(Integer.parseInt(cursor.getString(0)), cursor.getString(1), cursor.getString(2),cursor.getString(3)); // return contact return car; } public List<Car> getAllContacts() { List<Car> contactList = new ArrayList<Car>(); // Select All Query String selectQuery = "SELECT * FROM " + TABLE_CONTACTS; SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); Cursor cursor = db.rawQuery(selectQuery, null); // looping through all rows and adding to list if (cursor.moveToFirst()) { do { Car car = new Car(); car.setID(Integer.parseInt(cursor.getString(0))); car.setBrand(cursor.getString(1)); car.setWorked(cursor.getString(2)); car.setModel(cursor.getString(3)); // Adding contact to list contactList.add(car); } while (cursor.moveToNext()); } // return contact list return contactList; } public int getContactsCount() { String countQuery = "SELECT * FROM " + TABLE_CONTACTS; SQLiteDatabase db = this.getReadableDatabase(); Cursor cursor = db.rawQuery(countQuery, null); cursor.close(); // return count return cursor.getCount(); } public int updateContact(Car car) { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); ContentValues values = new ContentValues(); values.put(KEY_BRAND, car.getBrand()); values.put(KEY_WORKED, car.getWorked()); values.put(KEY_MODEL, car.getModel()); // updating row return db.update(TABLE_CONTACTS, values, KEY_ID + " = ?", new String[] { String.valueOf(car.getID()) }); } public void deleteContact(Car contact) { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); db.delete(TABLE_CONTACTS, KEY_ID + " = ?", new String[] { String.valueOf(contact.getID()) }); db.close(); } } package com.example.t.newsqlite; import java.util.List; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.util.Log; import android.widget.TextView; public class AndroidSQLiteTutorialActivity extends Activity { @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); DatabaseHandler db = new DatabaseHandler(this); /** * CRUD Operations * */ // Inserting Contacts Log.d("Insert: ", "Inserting .."); db.addContact(new Car("رنو","کارکرده","GGF")); db.addContact(new Car("تویوتا","صفر کیلومتر","FD")); db.addContact(new Car("بیوک", "حواله","GDG")); // Reading all contacts Log.d("Reading: ", "Reading all contacts.."); List<Car> car = db.getAllContacts(); for (Car cn : car) { String log = "Id: " + cn.getID() + " ,Brand: " + cn.getBrand() + " ,Worked: " + cn.getWorked() + " ,Model: " + cn.getModel(); // Writing Contacts to log Log.d("Name: ", log); } } } package com.example.t.newsqlite; public class Car { //private variables int id; String brand; String worked; String model; public Car(){ } public Car(int id, String brand,String worked,String model){ this.id = id; this.brand=brand; this.worked=worked; this.model=model; } // constructor public Car(String brand,String worked,String model){ this.brand=brand; this.worked=worked; this.model=model; } public int getID(){ return this.id; } public void setID(int id){ this.id = id; } // getting name public String getBrand(){ return this.brand; } // setting name public void setBrand(String brand){ this.brand = brand; } // getting phone number public String getWorked(){ return this.worked; } // setting phone number public void setWorked(String worked){ this.worked = worked; } public String getModel(){ return this.model; } public void setModel(String model){ this.model = model; } }  

  • دوره آموزشی اندروید ایران کانادا آموزش ویدئویی اندروید آموزش برنامه نویسی اندروید اندروید کاپ دوره آنلاین اندروید کتاب های آموزشی اندروید بسته آموزشی اندروید دوره برنامه نویسی اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios
  • فایل