mostafa5709

ساخت لیست با ریسایکر ویو

2 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام 

من میخوام لیست با ریسایکر ویو درست کنم طوری که 8 تا 8 تا مطالب رو لود کنه این کوئری ام هستش

$sql = "SELECT * FROM `tbl_agahi` WHERE state_id=:state_id  ORDER BY rand() LIMIT ".$lim.",8  " ;

متغیر lim ابتدا از صفر شروع میشه که با اسکرول کردن ریسایکر ویو 8 تا به آن اضافه میشه در قسمت برنامه در واقع اینطور هستش در قسمت اندروید :

limit=0;
// 8  که با اسکرول کردن 
// تا به اون اضافه میشه و میره سمت سرور این مقدار
limit+=8;

که سمت سرور به همون متغیر lim کوئری قرار داده میشه.

مشکل من این هست که با اسکرول کردن به سمت پایین بازهم ایتم های قبلی رو نشون میده .

این مشکلش چیه؟ آیا برای این هستش که به صورت rand() تعریف کرده ام ؟

بخوام ایتم های قبلی دیگه پایین لود نشه چی کار باید بکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 10 ساعت قبل، mostafa5709 گفته است :

سلام 

من میخوام لیست با ریسایکر ویو درست کنم طوری که 8 تا 8 تا مطالب رو لود کنه این کوئری ام هستش


$sql = "SELECT * FROM `tbl_agahi` WHERE state_id=:state_id  ORDER BY rand() LIMIT ".$lim.",8  " ;

متغیر lim ابتدا از صفر شروع میشه که با اسکرول کردن ریسایکر ویو 8 تا به آن اضافه میشه در قسمت برنامه در واقع اینطور هستش در قسمت اندروید :


limit=0;
// 8  که با اسکرول کردن 
// تا به اون اضافه میشه و میره سمت سرور این مقدار
limit+=8;

که سمت سرور به همون متغیر lim کوئری قرار داده میشه.

مشکل من این هست که با اسکرول کردن به سمت پایین بازهم ایتم های قبلی رو نشون میده .

این مشکلش چیه؟ آیا برای این هستش که به صورت rand() تعریف کرده ام ؟

بخوام ایتم های قبلی دیگه پایین لود نشه چی کار باید بکنم

از offset استفاده کنید برای query سمت سرورتئن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری