farhad68

دیتابیس انلاین

2 ارسال در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من تازه وارد هستم توی برنامه نویسی اندروید میخوام توی ایکلیپس یه کتاب طراحی کنم ولی می خواستم دیتابیسش انلاین بشه چطوری باید این کارو بکنم دوم اینه به کاربرم بگه نسخه جدید رو دانلود کند

ویرایش شده در توسط farhad68

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

نکته اول اینکه اصلا سمت اکلیپس نرید که دیگه پشتیبانی نمیشه از اندروید استودیو استفاده کنید.

برای داشتن دیتابیس انلاین شما دییتابیس خودتون و داخل سرور اپلود کنید و بعد با استفاده از ساخت یک وب سرویس مقادیر دیتابیس به کلاینت یا همون برنامه اندرویدخودتون ارسال کنید.

درباره وب سرویس اندروید جستجو کنید اموزش های زیادی براتون میاره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamidreza.kh
      سلام خسته نباشید چندتا سوال و درخواست داشتم
      دستورات mysql رو کسی دقیقا میتونه بهم بده؟ مثلا سه تا فرگمنت توی یه اکتیوتی دارم ، میخوام یکیش پست هام رو به ترتیب جدیدترین پست ها بگیره از دیتابیس یا حالا سرور ، تب دوم میخوام همون اطلاعات رو بر حسب مثلا تعداد ویو(بیشترین ها) بهم بده و یه فرگمنت دیگه هم میخوام اونایی که مثلا دیده شده رو نمایش بده !  
      برای مثال اول که مشکلی ندارم همه پست هارو میتونم به ترتیب بگیرم اما برای 2 مثال دیگه اللخصوص مثال دوم یکم گیجم ! ممنون میشم راهنمایی کنید
       
      سوال بعدیم هم اینه ، مثلا کافه بازار حالا که من میخوام مثلا 3 تا فرگمنت رو توی یه اکتیویتی بسازم ، و اطلاعات درونش قرار بدم ، باید برای هر فرگمنت یه آداپتر بسازم دیگه؟که دیتا های خاص هرکدوم رو نشون بده !
      اگه این مسئله درست باشه یه اپی مثل اپ کافه بازار تو قسمت برترین ها 3 تا فرگمنت داره توی یک اکتیویتی ، خب؟ بعد این 3 تا یه عالمه آیتم گرفتن ! چرا اپ کرش نمیشه؟ یا اینکه برای کرش شدن اپ این در حد اون قسمت از اپ کافه بازار ، اون دیتا ها خیلی ناچیز اند؟ و کلا اگه مثلا عکس زیاد داشته باشیم برای بهینه سازی اپ توی فرگمنت های یه اکتیویتی چی رو پیشنهاد میکنید؟
      و سوال اخر اینکه از چه نوع ویو پیجری در مثلا همون قسمت برترین های کافه بازار استقاده شده؟!(fragment view pager یا fragment state view pager)؟ و اینکه چه موقه از این و چه موقه از اون استفاده کنیم؟(لطفا با ذکر مثال بفرمایید)
    • توسط Majid Ebrahimi
      برای اینکار دو روش وجود دارد:
      1- اینکه عکس را در دیتابیس ذخیره وسپس در برنامه نمایش دهیم.
      2-اینکه نام عکس را در دیتابیس ذخیره و خود تصاویر را در پوشه ریسورس برنامه مثلا در drawable ذخیره و سپس با توجه به نام آن تصویر را در ایمیج ویو لود کنیم.
      ما روش دوم را در این اموزش بررسی خواهیم کرد.
      به کد زیر توجه کنید: ImageView img; Database myDbHelper; SQLiteDatabase db; img = (ImageView) findViewById(R.id.imageView1); db = myDbHelper.getWritableDatabase(); String s = getIntent().getStringExtra("id"); Cursor c = db.rawQuery("select * from student where stu_id = " + id, null); if (c.moveToNext()) { img_name = c.getString(c.getColumnIndex("img")); Log.d("img", img_name); String uri = "drawable/" + img_name; // int imageResource = R.drawable.icon; int imageResource = getResources().getIdentifier(uri, null, getPackageName()); Drawable image = getResources().getDrawable(imageResource); img.setImageDrawable(image); } همانطور که مشخص است بعد از زدن یک کوئری در دیتابیس نام تصویر مربوط به دانشجوی مورد نظر را گرفته و سپس id ایمیج مورد نظر را در ریسورس های برنامه به دست آورده و آن را در ایمیج ویو نشان می دهد.
      امیدوارم این آموزش مقبول افتد.
    • توسط saeed1366412
      با سلام من یه برنامه مشاهده کردم که از دیتابیس اماده sqlite استفاده کرده بود ولی دیتابیس بدون اینکه کپی بشه برنامه کار میکنه میخواستم بدونم از چه روشی استفاده شده اگه میشه کدی یا لینک آموزشی هست ارسال کنه

       
       
    • توسط saeed1366412
      سلام من یک دیتابیس دارم که با cursor جستجو رو انجام میدم میخوام کلمه جستجو شده رنگی باشه از چه کدی استفاده کنم و کجا ها رو تغییر بدم به راهنمایی کامل احتیاج دارم
      public class Search extends AppCompatActivity { android.widget.SearchView et; private StoryDataSource datasource; private List<Story> stories; private List<StoryFav> stories1; private ListView listView; private ArrayAdapter<Story> adapter; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_search); et = (android.widget.SearchView) findViewById(R.id.search); listView = (ListView) findViewById(R.id.storyListView); datasource = new StoryDataSource(getBaseContext()); stories1=datasource.getAllStories(); if (stories1.size()==0){ datasource.copyDbFile(); } et.setOnQueryTextListener(new android.widget.SearchView.OnQueryTextListener() { @Override public boolean onQueryTextSubmit(String query) { return false; } @Override public boolean onQueryTextChange(String newText) { if (newText.length() ==0){ stories = datasource.getAllsearch("#@"); }else { stories = datasource.getAllsearch(newText); } refreshDisplay(); return false; } }); } private void refreshDisplay() { adapter = new SearchListAdapter(this, R.layout.story_list_item, stories); listView.setAdapter(adapter); listView.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() { @Override public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) { Story story = stories.get(position); Intent intent = new Intent(Search.this, Word.class); intent.putExtra(".db", story); startActivity(intent); } }); } public class SearchListAdapter extends ArrayAdapter<Story>{ private int totalPages = 0; private int currentPageNo = 0; private StoryDataSource datasource; private Story story; private Context context; private int resourceId; private List<Story> stories; public SearchListAdapter(Context context, int resourceId, List<Story> stories) { super(context, resourceId, stories); this.context = context; this.resourceId = resourceId; this.stories = stories; } @Override public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) { LayoutInflater inflater = (LayoutInflater) context.getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE); View view = inflater.inflate(resourceId, parent, false); final Story item = stories.get(position); TextView txt_name = (TextView) view.findViewById(R.id.txt_name_listitem); txt_name.setText(item.getName()); return view; } } }  
    • توسط alireza123
      سلام
      من میخوام ادرس عکس رو از دیتابیس وردپرس بگیرم.
      تو جدول wp_posts 
      gurl عکس به صورت زیر هستش
      http://daaloon.net/?attachment_id=326
      چطور میتونم به عکس دسترسی داشته باشم ؟

  • دوره آموزشی اندروید ایران کانادا آموزش ویدئویی اندروید آموزش برنامه نویسی اندروید اندروید کاپ دوره آنلاین اندروید کتاب های آموزشی اندروید بسته آموزشی اندروید دوره برنامه نویسی اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios
  • فایل