4 ارسال در این موضوع قرار دارد

ببخسید میشه منو در مورد bufferreader  راهنمایی کنین؟ میشه با یه مثال کوچک به من نشون بدین که چیکار میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی که میخوایم داده هایی رو از کاراکتر ها و یا ارایه ها بخونیم میتونیم اونها رو داخل یک bufferreader  بریزیم.و سپس اونها رو بخونیم.

تو اینجا یه مثال ساده گذاشتم امیدوارم ب دردت بخوره.توضیح کد اینه ک  یه اریه از نوع char داریم و یه بافر ریدر هم تعریف کردیم.میخایم با استفاده از داده های اریه ی char رو بخونیم و برزیم داخل بافر ریدر . بعدش این بافر ریدر رو به رشته تبدیل میکنیم.

 
 char[] char_me=arr_char;
StringBuffer result = new StringBuffer();
for (int i = 0; i < arr_char.size(); i++) {
            result.append( char_me[i] );
        }
String str=result.toString();

 

2 کاربر پسند شده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم از لطفتون.  ولی اینجا  ار bufferreader استفاده نشده. منظور شما هموت stringbuffer  هستش؟

اینجا  char[] char_me=arr_char آرایه ای به نام char_me ساخته شده که شامل arr_char هست؟؟ این جوری که error  میده. باید داخل پرانتز .. باشه. مثلا اینجوی:

 ,{char[] char_me= {'A','F','G

و اینکه دستوری که طول آرایه رو به ما می ده .size هستشش؟؟

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من اینجا شبه کد گذاشتم براتون با این دستور میتونین طول ارایه رو بگیرین

String[] array = new String[10];
int size = array.length;

این لینک راجب بافر ریدر توضیح داده

https://www.tutorialspoint.com/java/io/java_io_bufferedreader.htm

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری