مهندس

مشکل کاراکتر فارسی

4 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

من با متد get در کتابخونه والی یکسری داده رو میگیرم ، url من اینجوریه

 final String url=String.format("http://localhost/test/user.php?name=%1$s&lastname=%2$s&star_date="
                +"%3$s&end_date=%4$s",name,lastname,star_date,end_date) ;

تو بعضی گوشی ها داده ها درست ب سرور ارسال میشن ولی تو بعضی گوشی ها داده ها اینجوری بصورت ???? هستن.

البته من در سمت سرور utf8 رو ست کردم و احتمالا باید گیر از سمت جاوا باشه.

این مشکل در متد get اتفاق میفته و در متد post هیچ مشکلی ندارم و داده ها درست ارسال میشن.

دوستان مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه با متد post داده ها رو بفرستم و با متد post داده بگیرم؟؟

اصلن از get استفاده نکنم؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من میخام یکسری داده بفرستم ب سرور و بگم بر اساس این داده ها تو دیتابیس جستجو کنه و رکودهایی که سلکت شده رو برگردونه.

برای اینکار از متد get استفاده کردم تا بتون داده ها رو بگیرم و برای اینکه بهش بگم بر چه اساسی سرچ بزنه مجبور دم تو url بزارم داده ها رو.

گویا مشکلات زیادی داره.

راه حل بهینه تر چیه؟؟ ک به مشکل هم بر نخوره؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان بالاخره تونستم مشکل کاراکتر فارسی رو حل کنم.

زمانی که ما در url داده ها رو میزاریم و میفرستیم بعضی موبایلا اگه کاراکتر فارسی در url باشه درست میفرستن اما بعضی موبایلا کاراکترو درست نمیفرستن.

بهترین راه حل اینه ک اول کاراکترها ب utf8 تبدیل بشن و بعد فرستاده بشن.

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MaHdI-09
      سلام.
      من میخوام یک ویدئو رو به سرور ارسال کنم.اما هرچی آموزش دیدم جوری نبود که من دوتا داده و خود فیلم رو ارسال کنم به سرور.
      ممنون میشم راه حلی پیشنهاد بدید
       
    • توسط __pouya__
      با سلام
      من چند تا imageview دارم که وقتی روشون کلیک میکنم دستور info اجرا میشه اینم کدش:
      public class MainActivity extends Activity { Integer[] cardsArray{101,102,103,104,105,106,201,202,203,204,205,206}; int cardNumber =1; public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); iv_11 =(ImageView)findViewById(R.id.iv_11); iv_12 =(ImageView)findViewById(R.id.iv_12); iv_13 =(ImageView)findViewById(R.id.iv_13); iv_14 =(ImageView)findViewById(R.id.iv_14); iv_11.setTag("0"); iv_12.setTag("1"); iv_13.setTag("2"); iv_14.setTag("3"); Collections.shuffle(Arrays.asList(cardsArray)); iv_11.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View v) { theCard = Integer.parseInt((String) v.getTag()); info(iv_11, theCard); } }); iv_12.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick (View v) { theCard = Integer.parseInt((String) v.getTag()); info(iv_12, theCard); }}); iv_13.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick (View v) { theCard = Integer.parseInt((String) v.getTag()); info(iv_13, theCard); } }); iv_14.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View v) { theCard = Integer.parseInt((String) v.getTag()); info(iv_14, theCard); } }); private void info(ImageView iv, int card) { if (cardNumber == 1) { firstCard = cardsArray[card]; if (firstCard > 200) { firstCard = firstCard - 100; } cardNumber = 2; iv.setEnabled(false); } else if (cardNumber == 2) { secondCard = cardsArray[card]; if (secondCard > 200) { secondCard = secondCard - 100; } cardNumber = 1; Handler handler = new Handler(); handler.postDelayed(new Runnable() { @Override public void run() { calculate(); } }, 1000); } } وقتی متد info اجرا میشه متغییر های firstcard وsecendcard مقدار هایی رو دریافت میکنن.
      و اینم دستور if هستش:
      if (firstCard==secondCard){ } میخواستم بدونم چرا وقتی مقدار firstcard وsecendcard مساوی نیست دستور if اجرا میشه؟؟
      وقتی روی imageview ها با سرعت کلیک میکنم این اتفاق میفته ولی با کلاس log چک کردم firstcard وsecendcard مقدارشون متفاوت بود.
    • توسط مهندس
      سلام دوستان
      من میخام با متد پست post تعدادی داده بفرستم ب سرور و میخام ریسپانسی که برام برمیگردونه یک json array باشه نه یک string.
      این داده هایی که باید فرستاده باشن باید به صورت json object باشن؟؟
      کسی تا حالا کار کرده ک راهنمایی کنه؟؟؟
    • توسط مهندس
      سلام دوستان.
      چطوری میشه این قابلیت رو در اپلیکیشن بزاریم که وقتی مثلا ورژن جدید برنامه میاد، و کاربر بخواد برنامه رو آپدیت کنه، اطلاعاتی که در دیتابیس ذخیره هست و یکسری اطلاعاتی که با shared prefrences ذخیره شده، از بین نروند ؟؟؟
    • توسط مهندس
      سلام دوستان.
      من یک فرم دارم داخل اکتیویتی ک 10 تا اپشن داره که بر اساس اون کاربر میتونه جستجو بزنه.
      مثلا فرم نام و نام خانوادگی و شماره تلفن و تاریخ داره، کاربر میتونه فقط فیلد تاریخو پر کنه یا میتونه نام رو هم پر کنه یا اینکه همشو پر کنه، ب هر حال کوئری جستجو باید بر اساس این فیلدها انجام بگیره، من در سمت اندروید مشکلی ندارم و داده ها میره به سرور، اما مشکلم در بخش php هست، چجوری کوئری بزنم ؟؟؟
      اگه بخام یکی یکی با if چک کنم که اگه فلان فیلد نال بود اینجوری کوئری بزن اگه فلانی خالی بود جور دیگه کوئری بزن ، برای وقتی ک فرم فیلدهای زیادی داره منطقی ب حساب نمیاد.
      ممکنه راهنمایی کنید؟؟؟؟

  • دوره آموزشی اندروید ایران کانادا آموزش ویدئویی اندروید آموزش برنامه نویسی اندروید اندروید کاپ دوره آنلاین اندروید کتاب های آموزشی اندروید بسته آموزشی اندروید دوره برنامه نویسی اندروید آموزش Kotlin
  • فایل