mhm1380

تعریف شرط برای کرنومتر

5 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

چجوری میشه برای کرنومتر شرط تعریف کرد

مثلا ( اگر 05:55 بود فلان کار رو بکن )

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، mhm1380 گفته است :

سلام

چجوری میشه برای کرنومتر شرط تعریف کرد

مثلا ( اگر 05:55 بود فلان کار رو بکن )

 

    chronometer.setOnChronometerTickListener(new OnChronometerTickListener() {                      
        @Override
        public void onChronometerTick(Chronometer chronometer) {
            long timeElapsed = SystemClock.elapsedRealtime() - chronometer.getBase();
 		     int hours = (int) (timeElapsed / 3600000);
			int minutes = (int) (timeElapsed - hours * 3600000) / 60000;
			int seconds = (int) (timeElapsed - hours * 3600000 - minutes * 60000) / 1000;
            if(hours==5 && minutes==55){
                doYourStuff();
            }
        }
    });

 

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

 


    chronometer.setOnChronometerTickListener(new OnChronometerTickListener() {                      
        @Override
        public void onChronometerTick(Chronometer chronometer) {
            long timeElapsed = SystemClock.elapsedRealtime() - chronometer.getBase();
 		     int hours = (int) (timeElapsed / 3600000);
			int minutes = (int) (timeElapsed - hours * 3600000) / 60000;
			int seconds = (int) (timeElapsed - hours * 3600000 - minutes * 60000) / 1000;
            if(hours==5 && minutes==55){
                doYourStuff();
            }
        }
    });

 

 

 

خیلی ممنون واقعا عالی بود فقط در مورد timeElapsed لطفا یه توضیح بدین .

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ببخشید اگه میشه یه نگاهی به این کدهای من بندازید نمی دونم مشکل کجاست ؟

 

 

Screenshot (86).png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، mhm1380 گفته است :

خیلی ممنون واقعا عالی بود فقط در مورد timeElapsed لطفا یه توضیح بدین .

 

مدت زمانی که از شروع تایم گذاشته را بدست میاورد

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری