hamidreza.kh

دستورات mysql database

6 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید چندتا سوال و درخواست داشتم

دستورات mysql رو کسی دقیقا میتونه بهم بده؟ مثلا سه تا فرگمنت توی یه اکتیوتی دارم ، میخوام یکیش پست هام رو به ترتیب جدیدترین پست ها بگیره از دیتابیس یا حالا سرور ، تب دوم میخوام همون اطلاعات رو بر حسب مثلا تعداد ویو(بیشترین ها) بهم بده و یه فرگمنت دیگه هم میخوام اونایی که مثلا دیده شده رو نمایش بده !  

برای مثال اول که مشکلی ندارم همه پست هارو میتونم به ترتیب بگیرم اما برای 2 مثال دیگه اللخصوص مثال دوم یکم گیجم ! ممنون میشم راهنمایی کنید

 

سوال بعدیم هم اینه ، مثلا کافه بازار حالا که من میخوام مثلا 3 تا فرگمنت رو توی یه اکتیویتی بسازم ، و اطلاعات درونش قرار بدم ، باید برای هر فرگمنت یه آداپتر بسازم دیگه؟که دیتا های خاص هرکدوم رو نشون بده !

اگه این مسئله درست باشه یه اپی مثل اپ کافه بازار تو قسمت برترین ها 3 تا فرگمنت داره توی یک اکتیویتی ، خب؟ بعد این 3 تا یه عالمه آیتم گرفتن ! چرا اپ کرش نمیشه؟ یا اینکه برای کرش شدن اپ این در حد اون قسمت از اپ کافه بازار ، اون دیتا ها خیلی ناچیز اند؟ و کلا اگه مثلا عکس زیاد داشته باشیم برای بهینه سازی اپ توی فرگمنت های یه اکتیویتی چی رو پیشنهاد میکنید؟

و سوال اخر اینکه از چه نوع ویو پیجری در مثلا همون قسمت برترین های کافه بازار استقاده شده؟!(fragment view pager یا fragment state view pager)؟ و اینکه چه موقه از این و چه موقه از اون استفاده کنیم؟(لطفا با ذکر مثال بفرمایید)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

جدیترین پست ها "ببینید  هر پستی که قرار میگیره یک ایدی جدیدی  میگیره میتونید بر اساس بزرگترین ایدی سورت کنید"

select * from tblName order by id desc

حالا  اگر میخواید صفحه بندی بشه  مثلا  هر سری 10 تا  پست رو بیاره به این صورت بزنید

select * from tblName order by id desc limit 0,10

0 >> از شماره  مثلا از شماره 1

10 >> تعداد 10 تا به 10 

حالا بر اساس ویو ها

select * from tblName order by view desc

 

 

حالا اون های که دیده شدندشما باید یک  فیلیدی به دیتا بیس اضافه کنید و  هر وقت اون پست دیده شد عدد اون رو از 0 به یک  تغییر بدید یعنی این پست دیده  شده  البته اگر بخواید  توسط خود کاربر دیده بشه  باید  یک  جدول دیگه ای بزنید و  ایدی پست همراه با ایدی کاربر رو توی اون جدول ذخیره  کنید و از join  توی mysql  استفاده کنید

select * from tblName where post_view=1

 

 

برای سوال بعدیتون  که کاقه بازار  رو مثال زدید این بستگی داره به کد نویسی شما مثلا  میتونید  یک اداپتر  بنویسید  و  3 model   و  یا  به  هر نحو دیگه ای  3 اداپتر  و....  بستگی داره به  قدرت  برنامه نویسی تمیزی نوشتن کد و رعایت  خیلی از  اصول های دیگه

 

درمورد  سوال اخرت هم درست  متوجه نشدم ولی من  بیشتر   view pager  هام رو کاستوم  میکنم  برای استفاده های بیشتر

2 کاربر پسند شده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 15 ساعت قبل، Seven7up گفته است :

سلام

جدیترین پست ها "ببینید  هر پستی که قرار میگیره یک ایدی جدیدی  میگیره میتونید بر اساس بزرگترین ایدی سورت کنید"


select * from tblName order by id desc

حالا  اگر میخواید صفحه بندی بشه  مثلا  هر سری 10 تا  پست رو بیاره به این صورت بزنید


select * from tblName order by id desc limit 0,10

0 >> از شماره  مثلا از شماره 1

10 >> تعداد 10 تا به 10 

حالا بر اساس ویو ها


select * from tblName order by view desc

 

 

حالا اون های که دیده شدندشما باید یک  فیلیدی به دیتا بیس اضافه کنید و  هر وقت اون پست دیده شد عدد اون رو از 0 به یک  تغییر بدید یعنی این پست دیده  شده  البته اگر بخواید  توسط خود کاربر دیده بشه  باید  یک  جدول دیگه ای بزنید و  ایدی پست همراه با ایدی کاربر رو توی اون جدول ذخیره  کنید و از join  توی mysql  استفاده کنید


select * from tblName where post_view=1

 

 

برای سوال بعدیتون  که کاقه بازار  رو مثال زدید این بستگی داره به کد نویسی شما مثلا  میتونید  یک اداپتر  بنویسید  و  3 model   و  یا  به  هر نحو دیگه ای  3 اداپتر  و....  بستگی داره به  قدرت  برنامه نویسی تمیزی نوشتن کد و رعایت  خیلی از  اصول های دیگه

 

درمورد  سوال اخرت هم درست  متوجه نشدم ولی من  بیشتر   view pager  هام رو کاستوم  میکنم  برای استفاده های بیشتر

سپاس از شما ، خیلی بدردم خورد توضیاحتتون ممنونم 

یه توضیح در مورد مثلا view desc بدید ، حالا اون ویو که مقدارمون یا ستونمون توی دیتابیس هست اما اون کلمه desc چیکار میکنه؟

و اینکه این select * from tblName order by id desc limit 0,10 یعنی میاد از آیدی های مثلا 0 تا 10 لود میکنه؟

باقی موارد هم اوکی بود ممنونم.

 

در مورد قسمت آخر ، بله سوالم همینه میخواستم بپرسم چه روشی بهینه تر هستش ، مثلا من یه اکتیویتی دارم ، خب؟ توی این اکتیویتی یه frame layout هستش که توی این فریم لایوت یه دونه ویو پیجر (و تب لایوت) هستش و حالا توی اینا 3 تا فرگمنت دارم 

بر فرض مثال شما فک کنید اخبار ، میخوام این 3 تا فرگمنت رو آخرین اخبار ، پربازدید ترین اخبار و اخبار خوانده شده مثلا ، قرار بدم 

اگه بخوام اصولی و فنی کد بنویسم که برای عملکرد کلی اپ هم بهینه باشه درواقع ، باید چیکار کنم؟ سه تا آداپتر برای هرکدوم از این فرکمنت ها بسازم و بهشون وصلش کنم؟ یا اینکه نه روش های بهتری هم هست که بهینه سازی اپ رو ضعیف نمیکنه ! دقیقا منظورم از این سوال همین بود چون دلم میخواد اپی که مینویسم در حد امکان بهینه باشه 

فقط لطفا هر روشی رو که پیشنهاد میدید یه توضیح در مورد عملی شدنش هم بدید (دقیقا مثل همون مثال دیتابیس که عالی مثال زدید و ممنون)

 

و به عنوان سوال اخر ، اپ های خبری حالا خبرا توی یه اکتیویتی یا حالا فرگمنت جدا هستن و به محض رفتن کاربر و کلیک شدن روی اون میتونیم مقدار ویو(یا همون مقدار بازدید از این خبر) رو تنظیم کنیم ، اما ساز و کار یه اپی مثل تلگرام چیه که مثلا داخل یه صفحه ان تا ایتم و خبر هستش ، حالا اون سیستمش چجوری تشخیص میده که کاربر در حال خوندن کدوم متن هستش؟ و اون مقدار رو توی دیتابیسش اضاف میکنه!ساز و کارش چجوریه؟

ویرایش شده در توسط hamidreza.kh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/07/12, 14:50:35، hamidreza.kh گفته است :

سپاس از شما ، خیلی بدردم خورد توضیاحتتون ممنونم 

یه توضیح در مورد مثلا view desc بدید ، حالا اون ویو که مقدارمون یا ستونمون توی دیتابیس هست اما اون کلمه desc چیکار میکنه؟

و اینکه این select * from tblName order by id desc limit 0,10 یعنی میاد از آیدی های مثلا 0 تا 10 لود میکنه؟

باقی موارد هم اوکی بود ممنونم.

 

در مورد قسمت آخر ، بله سوالم همینه میخواستم بپرسم چه روشی بهینه تر هستش ، مثلا من یه اکتیویتی دارم ، خب؟ توی این اکتیویتی یه frame layout هستش که توی این فریم لایوت یه دونه ویو پیجر (و تب لایوت) هستش و حالا توی اینا 3 تا فرگمنت دارم 

بر فرض مثال شما فک کنید اخبار ، میخوام این 3 تا فرگمنت رو آخرین اخبار ، پربازدید ترین اخبار و اخبار خوانده شده مثلا ، قرار بدم 

اگه بخوام اصولی و فنی کد بنویسم که برای عملکرد کلی اپ هم بهینه باشه درواقع ، باید چیکار کنم؟ سه تا آداپتر برای هرکدوم از این فرکمنت ها بسازم و بهشون وصلش کنم؟ یا اینکه نه روش های بهتری هم هست که بهینه سازی اپ رو ضعیف نمیکنه ! دقیقا منظورم از این سوال همین بود چون دلم میخواد اپی که مینویسم در حد امکان بهینه باشه 

فقط لطفا هر روشی رو که پیشنهاد میدید یه توضیح در مورد عملی شدنش هم بدید (دقیقا مثل همون مثال دیتابیس که عالی مثال زدید و ممنون)

 

و به عنوان سوال اخر ، اپ های خبری حالا خبرا توی یه اکتیویتی یا حالا فرگمنت جدا هستن و به محض رفتن کاربر و کلیک شدن روی اون میتونیم مقدار ویو(یا همون مقدار بازدید از این خبر) رو تنظیم کنیم ، اما ساز و کار یه اپی مثل تلگرام چیه که مثلا داخل یه صفحه ان تا ایتم و خبر هستش ، حالا اون سیستمش چجوری تشخیص میده که کاربر در حال خوندن کدوم متن هستش؟ و اون مقدار رو توی دیتابیسش اضاف میکنه!ساز و کارش چجوریه؟

ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

چند روزی کمی کسالت دارم برای همن  نتونستم جواب تاپیک  رو بدم

 

کلمه desc   و  Asc میان  اون مقادری که از دیتا بیس میگیرید رو از بیشتر به کمتر و برعکس  sort میکنند   برای حروف الفبا هم استفاده میشند

توضیحی که برای این limit 0,10  دارم  این هستش

اول عدد 10 میاد به دیتا بیس میگه  توی هر بار واکشی  10 رو فقط نشون بده حالا اگر به 50 تغییر بدی میگه  50 تا رو نشون بده و امام  عدد صفر میگه  از ایدی شماره  1 شوع  کن تا 10 و 2  میاد از 11 شروع میکنه  عدد 0  بستگی داره به  عددی که که  بعد از اون میزاری اگر عدد  10 باشه میاد از 1 و 11 و  21 و ...  10 به 10 میره بالا  50 باشه  میاد از 1 و 51 و 101 و ... شر.ع میکنه  به نمایش یک  عمل  paging  هستش که  توی اکثر  سایت ها یا برنامه ها میبینید مثلاتوی برنامه ها   وقتی recyclerview  رو  میرید به اخر دوباره یک سری اطلاعات میاره 

 

برای  سوال اخر هم میگم بستگی داره اول به نوع کد نویسیتون و بعد به  اون آپتون  چقدر توش از ویو ها استفاده میکنید  تست کنید

 

 

اگر بد توضیح دادم ببخشید دیگه

 

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 23 ساعت قبل، Seven7up گفته است :

سلام

 

چند روزی کمی کسالت دارم برای همن  نتونستم جواب تاپیک  رو بدم

 

کلمه desc   و  Asc میان  اون مقادری که از دیتا بیس میگیرید رو از بیشتر به کمتر و برعکس  sort میکنند   برای حروف الفبا هم استفاده میشند

توضیحی که برای این limit 0,10  دارم  این هستش

اول عدد 10 میاد به دیتا بیس میگه  توی هر بار واکشی  10 رو فقط نشون بده حالا اگر به 50 تغییر بدی میگه  50 تا رو نشون بده و امام  عدد صفر میگه  از ایدی شماره  1 شوع  کن تا 10 و 2  میاد از 11 شروع میکنه  عدد 0  بستگی داره به  عددی که که  بعد از اون میزاری اگر عدد  10 باشه میاد از 1 و 11 و  21 و ...  10 به 10 میره بالا  50 باشه  میاد از 1 و 51 و 101 و ... شر.ع میکنه  به نمایش یک  عمل  paging  هستش که  توی اکثر  سایت ها یا برنامه ها میبینید مثلاتوی برنامه ها   وقتی recyclerview  رو  میرید به اخر دوباره یک سری اطلاعات میاره 

 

برای  سوال اخر هم میگم بستگی داره اول به نوع کد نویسیتون و بعد به  اون آپتون  چقدر توش از ویو ها استفاده میکنید  تست کنید

 

 

اگر بد توضیح دادم ببخشید دیگه

 

سلام میدونم پستم اسپم هست اما ممنونم ، تشکر و آرزوی سلامتی برای شما استاد عزیز

مرسی

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Majid Ebrahimi
      برای اینکار دو روش وجود دارد:
      1- اینکه عکس را در دیتابیس ذخیره وسپس در برنامه نمایش دهیم.
      2-اینکه نام عکس را در دیتابیس ذخیره و خود تصاویر را در پوشه ریسورس برنامه مثلا در drawable ذخیره و سپس با توجه به نام آن تصویر را در ایمیج ویو لود کنیم.
      ما روش دوم را در این اموزش بررسی خواهیم کرد.
      به کد زیر توجه کنید: ImageView img; Database myDbHelper; SQLiteDatabase db; img = (ImageView) findViewById(R.id.imageView1); db = myDbHelper.getWritableDatabase(); String s = getIntent().getStringExtra("id"); Cursor c = db.rawQuery("select * from student where stu_id = " + id, null); if (c.moveToNext()) { img_name = c.getString(c.getColumnIndex("img")); Log.d("img", img_name); String uri = "drawable/" + img_name; // int imageResource = R.drawable.icon; int imageResource = getResources().getIdentifier(uri, null, getPackageName()); Drawable image = getResources().getDrawable(imageResource); img.setImageDrawable(image); } همانطور که مشخص است بعد از زدن یک کوئری در دیتابیس نام تصویر مربوط به دانشجوی مورد نظر را گرفته و سپس id ایمیج مورد نظر را در ریسورس های برنامه به دست آورده و آن را در ایمیج ویو نشان می دهد.
      امیدوارم این آموزش مقبول افتد.
    • توسط farhad68
      سلام من تازه وارد هستم توی برنامه نویسی اندروید میخوام توی ایکلیپس یه کتاب طراحی کنم ولی می خواستم دیتابیسش انلاین بشه چطوری باید این کارو بکنم دوم اینه به کاربرم بگه نسخه جدید رو دانلود کند
    • توسط saeed1366412
      با سلام من یه برنامه مشاهده کردم که از دیتابیس اماده sqlite استفاده کرده بود ولی دیتابیس بدون اینکه کپی بشه برنامه کار میکنه میخواستم بدونم از چه روشی استفاده شده اگه میشه کدی یا لینک آموزشی هست ارسال کنه

       
       
    • توسط saeed1366412
      سلام من یک دیتابیس دارم که با cursor جستجو رو انجام میدم میخوام کلمه جستجو شده رنگی باشه از چه کدی استفاده کنم و کجا ها رو تغییر بدم به راهنمایی کامل احتیاج دارم
      public class Search extends AppCompatActivity { android.widget.SearchView et; private StoryDataSource datasource; private List<Story> stories; private List<StoryFav> stories1; private ListView listView; private ArrayAdapter<Story> adapter; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_search); et = (android.widget.SearchView) findViewById(R.id.search); listView = (ListView) findViewById(R.id.storyListView); datasource = new StoryDataSource(getBaseContext()); stories1=datasource.getAllStories(); if (stories1.size()==0){ datasource.copyDbFile(); } et.setOnQueryTextListener(new android.widget.SearchView.OnQueryTextListener() { @Override public boolean onQueryTextSubmit(String query) { return false; } @Override public boolean onQueryTextChange(String newText) { if (newText.length() ==0){ stories = datasource.getAllsearch("#@"); }else { stories = datasource.getAllsearch(newText); } refreshDisplay(); return false; } }); } private void refreshDisplay() { adapter = new SearchListAdapter(this, R.layout.story_list_item, stories); listView.setAdapter(adapter); listView.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() { @Override public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) { Story story = stories.get(position); Intent intent = new Intent(Search.this, Word.class); intent.putExtra(".db", story); startActivity(intent); } }); } public class SearchListAdapter extends ArrayAdapter<Story>{ private int totalPages = 0; private int currentPageNo = 0; private StoryDataSource datasource; private Story story; private Context context; private int resourceId; private List<Story> stories; public SearchListAdapter(Context context, int resourceId, List<Story> stories) { super(context, resourceId, stories); this.context = context; this.resourceId = resourceId; this.stories = stories; } @Override public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) { LayoutInflater inflater = (LayoutInflater) context.getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE); View view = inflater.inflate(resourceId, parent, false); final Story item = stories.get(position); TextView txt_name = (TextView) view.findViewById(R.id.txt_name_listitem); txt_name.setText(item.getName()); return view; } } }  
    • توسط alireza123
      سلام
      من میخوام ادرس عکس رو از دیتابیس وردپرس بگیرم.
      تو جدول wp_posts 
      gurl عکس به صورت زیر هستش
      http://daaloon.net/?attachment_id=326
      چطور میتونم به عکس دسترسی داشته باشم ؟

  • دوره آموزشی اندروید ایران کانادا آموزش ویدئویی اندروید آموزش برنامه نویسی اندروید اندروید کاپ دوره آنلاین اندروید کتاب های آموزشی اندروید بسته آموزشی اندروید دوره برنامه نویسی اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios
  • فایل