شاهرخ جهان زاده

هندل کردن onClick در widget

9 ارسال در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت همه عزیزان...

دفعه اول هست که دارم با ویجت کار میکنم، سوالی که برام پیش اومده اینه که چجوری میشه متد onClick رو برای یک Button که در دل ویجت هست، هندل کرد؟!!!

به غیر از استفاده از setOnClickPendingIntent راه دیگه ای هست؟

ویرایش شده در توسط شاهرخ جهان زاده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

این دستوری که نوشتید یعنی setOnClickPendingIntent   برای کلید در Notification هستش

 

روش کلیک Button در اندروید :

   btn_setting.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
            @Override
            public void onClick(View v) {
               
     /// your code
            }
        });

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

 

این دستوری که نوشتید یعنی setOnClickPendingIntent   برای کلید در Notification هستش

 

روش کلیک Button در اندروید :


   btn_setting.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
            @Override
            public void onClick(View v) {
               
     /// your code
            }
        });

 

درسته برای onClick کردن باید از دستوری که شما فرمودید استفاده کرد...

ولی سیستم ویجت چون وابسته به سرویس ها و رسیورها هست باید از setOnClickPendingIntent استفاده کرد...

فقط برام سوال پیش اومده بود که آیا میشه از روش دیگه ای هم استفاده کرد یا خیر؟!!!

توی نت خیلی گشتم چیزی خاصی پیدا نکردم :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سوال شما فک کنم به این صورته که یک Notificationدارید که قصد دارید onClick رو روش پیاده سازی کنید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 21 دقیقه قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

سوال شما فک کنم به این صورته که یک Notificationدارید که قصد دارید onClick رو روش پیاده سازی کنید ؟

خیر، button که قرار دادم در widget هست...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 25 دقیقه قبل، شاهرخ جهان زاده گفته است :

خیر، button که قرار دادم در widget هست...

روشش به این صورته که حتما باید توسط سرویس اجرا شود. من روشی جز این تا به الان مشاهده نکردم

 

مشکل این روشی که سرویسی هستش به نظرتون چه مواردی میتونه باشه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 59 دقیقه قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

روشش به این صورته که حتما باید توسط سرویس اجرا شود. من روشی جز این تا به الان مشاهده نکردم

 

مشکل این روشی که سرویسی هستش به نظرتون چه مواردی میتونه باشه ؟

مشکل خاصی نداره، فقط کنجکاو بودم که میشه روش دیگه ای استفاده کرد یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 49 دقیقه قبل، شاهرخ جهان زاده گفته است :

مشکل خاصی نداره، فقط کنجکاو بودم که میشه روش دیگه ای استفاده کرد یا نه

قبلا اینو چند بار بررسی کردم اما موردی جز این پیدا نکردم

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 15 ساعت قبل، Farzad Sarseifi گفته است :

قبلا اینو چند بار بررسی کردم اما موردی جز این پیدا نکردم

پس از همین روش استفاده میکنم...

مرسی از شما...

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری