رفتن به مطلب
انجمن اندروید ایران | آموزش برنامه نویسی اندروید و موبایل
  • android.png.1fab383bc8500cd93127cebc65b1dcab.png

آموزش حرکت دادن LinearLayout یا هر View دیگر با کشیدن آن به اطراف


پست های پیشنهاد شده

سلام، این لینک آموزشه: https://github.com/SIMMORSAL/ViewDrag
 

فقط این به انگلیسیه. کسی میتونه ترجمش کنه به فارسی که همه استفاده ببرن؟

drag.gif

ویرایش شده توسط SIMMORSAL
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر. امیدوارم واسه همه راحت باشه! خودم وقتشو ندارم ترجمش کنم وگرنه انجامش میدادم.

ویرایش شده توسط SIMMORSAL
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 4 هفته بعد...

زبان انگلیسیش خیلی راحته! خیلی قشنگه دستتون درد نکنه من یه نگاه کلی به کد انداختم اینطور متوجه شدم که برای ایجاد چنین انیمیشنی نیاز به یک فریم لی اوت داریم چون فریم لی اوت باعث قرار گرفتن چند لی اوت روی هم میشه!!! و دیگه اینکه البته مطمئن نیستم ولی فکر میکنم از طریق کم شدن ارتفاع لی اوت میشه این انیمیشن رو ایجاد کرد. فکر میکنم یک کاربرد این مثال در نرم افزار پیام رسان تلگرام و واتس آپ باشه. 

ویرایش شده توسط mouzarmi
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • مطالب مشابه

    • توسط elecomco
      وقتی شما یک اپلیکیشن اندروید درست می کنید، باید یه جوری بفهمید که آیا برنامه ای که ساخته اید درست کار می کند یا نه؟ در این مقاله می خواهیم شما را با نحوه اشکال زدایی پروژه با ADB اندروید استودیو آشنا کنیم.   
      اجرا و اشکال زدایی یا دیباگ اپلیکیشن در یک دستگاه سخت افزاری با ADB اندروید 
      یکی از مسائل مهم بعد از ساخت برنامه اندروید، این است که همیشه قبل از انتشار اپلیکیشن برای کاربران، برنامه را بر روی یک دستگاه واقعی آزمایش کنید. به همین منظور در این مقاله می خواهیم شما را با نحوه تنظیم محیط توسعه اندروید یا همان پلتفرم اندروید استودیو (Android Studio) و دستگاه اندروید برای آزمایش و اشکال زدایی از طریق اتصال ( Android Debug Bridge  (ADB آشنا کنیم.
      Android Debug Bridge که با نام ADB اندروید یا پل اشکال زدایی اندروید نیز شناخته می شود یک ابزار تحت خط فرمان جهت ارتباط و کنترل شبیه ساز (Emulator) یا دستگاه اندرویدی متصل به سیستم است و دستورات کاربردی متعددی نظیر نصب برنامه بر روی محیط شبیه ساز ، دسترسی به فایل های مستقر بر روی شبیه ساز و … را برای برنامه نویس فراهم می کند تا بتواند اپلیکیشن خود را تست و اشکال زدایی کند.
      با استفاده از شبیه ساز اندروید (Android emulator)، می توانید برنامه خود را در نسخه های مختلف دستگاه های اندرویدی  با اندازه های مختلف صفحه نمایش آزمایش کنید.
      تنظیم دستگاه برای توسعه اپلیکیشن اندروید ساخته شده 
      قبل از شروع اشکال زدایی در دستگاه، چند کار وجود دارد که باید انجام دهید:
      Settings اپلیکیشن را باز کنید. سپس گزینه Developer options را انتخاب کنید. در نهایت USB debugging را انتخاب کنید. سیستم خود را برای شناسایی دستگاه خود تنظیم کنید. macOS: به تنظیمات اضافی لازم نیست. Ubuntu Linux: برای نصب پکیج adb از apt-get install استفاده کنید. این مجموعه ای پیش فرض از قوانین udev با حفظ جامعه برای همه دستگاه های اندروید را به شما می دهد. اطمینان حاصل کنید که در گروه plugdev هستید. اگر پیام خطای زیر را مشاهده کردید ، adb شما را در گروه plugdev پیدا نکرد:
      error: insufficient permissions for device: udev requires plugdev group membership از idاستفاده کنید تا ببینید چه گروه هایی در آن هستید. از  sudo usermod -aG plugdev $LOGNAME استفاده کنید تا خود را به گروه plugdev اضافه کنید.
      مثال زیر نحوه نصب بسته ابزارهای Android adb را نشان می دهد.
      error: insufficient permissions for device: udev requires plugdev group membership ویندوز: درایور USB را برای ADB نصب کنید. Chrome OS: به پیکربندی اضافی لازم نیست. به دستگاه خود متصل شوید 
      هنگامی که به USB تنظیم و وصل شده اید، می توانید بر روی Run در اندروید استودیو (Android Studio) کلیک کنید تا برنامه خود را روی دستگاه ایجاد و اجرا کنید.
      برای صدور دستورات همچنین می توانید از ADB اندروید استفاده کنید:
      تأیید کنید که دستگاه شما با اجرای دستور adb devices از فهرست  android_sdk/platform-tools/ متصل است. در صورت اتصال، دستگاه ذکر شده را مشاهده خواهید کرد. برای هدف قرار دادن دستگاه خود ، هر  adb command  را با فلگ -d صادر کنید. عیب یابی اتصال دستگاه با Connection Assistant
      Connection Assistant دستورالعمل های گام به گام برای کمک به شما در تنظیم و استفاده از دستگاه از طریق اتصال ADB فراهم می کند.
      برای شروع Tools > Connection Assistant را انتخاب کنید.
      Connection Assistant دستورالعمل ها، کنترل های in-context و لیستی از دستگاه های متصل را در یک سری صفحه در پنل Assistant ارائه می دهد. از دکمه های Next و Previous در پایین پنل Assistant استفاده کنید تا در صورت لزوم از طریق صفحات استفاده کنید:
      دستگاه خود را از طریق USB متصل کنید: Connection Assistant با این کار از شما خواسته می خواهد که دستگاه خود را از طریق USB متصل کنید و یک دکمه Rescan USB را فراهم می کند که با استفاده از آن می توانید اسکن جدیدی را برای دستگاه های متصل آغاز کنید. فعال کردن اشکال زدایی USB: ابزار Connection Assistan به شما می گوید چگونه می توانید USB را در گزینه های on-device developer فعال کنید. راه اندازی مجدد سرور ADB اندروید: سرانجام، اگر هنوز دستگاه خود را در لیست دستگاه های موجود نمی بینی، می توانید از دکمه Restart ADB server در آخرین صفحه Connection Assistan استفاده کنید. راه اندازی مجدد سرور ADB همچنین باعث می شود ADB اندروید دوباره دستگاه ها را اسکن کند. اگر هنوز دستگاه خود را در لیست دستگاههای موجود نمی بینید، مراحل عیب یابی را در قسمت بعدی این صفحه امتحان کنید. مشکلات اتصال USB را برطرف کنید
      اگر Connection Assistan دستگاه شما را از طریق USB تشخیص نمی دهد، می توانید مراحل عیب یابی زیر را برای حل این مشکل امتحان کنید:
      بررسی کنید که اندروید استودیو بتواند به Android Emulator متصل شود.
      برای بررسی اینکه آیا این مسئله به دلیل وجود مشکل اتصال بین Android Studio و Android Emulator ایجاد شده است ، این مراحل را دنبال کنید:
      AVD Manager را باز کنید. اگر قبلاً آنرا ندارید ، یک AVD جدید ایجاد کنید. شبیه ساز را با استفاده از AVD خود اجرا کنید. یکی از موارد زیر را انجام دهید: اگر اندروید استودیو (Android Studio) نمی تواند به شبیه ساز متصل شود ، آخرین ابزارهای Platform SDK را دانلود کنید و دوباره امتحان کنید. اگر شبیه ساز با موفقیت شروع شد ، کابل USB را بررسی کنید. کابل USB را بررسی کنید
      برای بررسی اینکه آیا مشکل ناشی از کابل USB معیوب ایجاد شده است ، مراحل موجود در این بخش را دنبال کنید.
      اگر کابل USB دیگری دارید:
      دستگاه را با استفاده از کابل ثانویه وصل کنید. بررسی کنید آیا دستیار اتصال اکنون می تواند دستگاه را تشخیص دهد یا خیر. اگر دستگاه شناسایی نشد ، کابل اولیه را دوباره امتحان کنید. اگر دستگاه هنوز شناسایی نشده است ، فرض کنید که مشکل دستگاه است و بررسی کنید که دستگاه برای توسعه تنظیم شده است یا خیر. اگر کابل USB دیگری ندارید اما دستگاه Android دیگری دارید:
      دستگاه ثانویه را به رایانه متصل کنید. اگر دستیار اتصال می تواند دستگاه ثانویه را تشخیص دهد ، فرض کنید که مشکل دستگاه اصلی است و بررسی کنید که آیا دستگاه برای توسعه تنظیم شده است یا خیر.
      اگر دستگاه ثانویه شناسایی نشود ، ممکن است مشکل در کابل USB باشد. بررسی کنید که دستگاه برای توسعه تنظیم شده است یا خیر 
      برای بررسی اینکه آیا مشکل ناشی از تنظیمات دستگاه ایجاد شده است ، این مراحل را دنبال کنید:
      مراحل موجود در بخش تنظیم دستگاه برای توسعه را دنبال کنید.  اگر این مشکل را برطرف نکرد، برای کمک به پشتیبانی مشتری OEM دستگاه تماس بگیرید. به نماینده پشتیبانی مشتری بگویید که دستگاه با استفاده از ADB به Android Studio وصل نخواهد شد. کلید امنیتی RSA 
      وقتی دستگاهی را اجرا می کنید که دارای سیستم عامل Android 4.2.2 (سطح API 17) یا بالاتر است، سیستم از طریق کادر محاوره ای به شما نشان می دهد که آیا می خواهید یک کلید RSA را بپذیرید که امکان اشکال زدایی از طریق این رایانه را بپذیرد یا خیر. این مکانیسم امنیتی از دستگاههای کاربر محافظت می کند زیرا تضمین می کند اشکال زدایی USB و سایر دستورات adb را نمی توان اجرا کرد مگر اینکه شما قادر به باز کردن قفل دستگاه و تأیید این پیام باشید.
    • توسط Farzad Sarseifi
      انجمن اندروید ایران با همکاری فرانش برگزار میکند:
      تاریخ برگزاری : 3 آبان 1395
      مدرس : فرزاد سرسیفی
      مکان: مصلی تهرانی،غرفه فرانش
      عنوان درسی : امنیت در اندروید
      "شرکت برای عموم رایگان میباشد"
      با سپاس فراوان
      فرزاد سرسیفی
    • توسط Codecanyoun
      با استفاده از این کتابخانه غیر مجاز و ایمپورت کردنش در پروژه اندرویداستودیو خودتون می تونید اپلیکیشن های خودتون رو ضد فیلتر کنید.مثل برنامه هایی نظیر اپلیکیشن شبکه من و تو و یا تلگرام های غیر رسمی
      لینک دریافت کتابخانه:
      http://codecanyoun.ir/product/کتابخانه-اندروید-گذر-از-فیلتر-برای-اتص/
    • توسط beyond
      سلام. من توسط این سورس github برنامه ای ساختم (خواندن یک rss از سایت) ولی مشکل اینجاست که بعضی از rss ها رو نمیخونه لطفا اگه کسی میدونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه.(اگه به کتابخونه rssparser یا picasso درون این پروژه نیاز داشتید میتونم arr در اختیارتون بذارم).
      https://github.com/prof18/RSS-Parser
      برای تست لطفا از این feed ها استفاده کنید:
      برای من اینطوری کار میکرد (در ضمن از شالم بودن feed ها اطمینان دارم):
      این بدون مشکل
      https://www.zoomit.ir/feed/
      این رو نمیتونست بخونه
      https://www.farsnews.com/RSS
      این کلا فورس کلوز میشد!!!
      http://khabaronline.ir/RSS
    • توسط Farzad Sarseifi
      ثبت نام و توضیحات دوره
      دوره برنامه نویسی اندروید یکی از جذاب ترین دوره های آموزشی میباشد که مخاطبان دوره میتوانند در این دوره اصول طراحی اپلیکیشن های تحت اندروید را طراحی و پیاده سازی نموده و شروع به کسب درآمد در حوزه اپلیکیشن های موبایل نمایند.کاربران این دوره میتوانند با کسب مهارت های مطرح شده در سرفصلهای دوره گام بزرگ و سریعی جهت ورود به بازار اپلیکیشن های اندرویدی برداشته و با انتشار برنامه های طراحی شده خود در فضای مجاری کسب درآمد کنند.هم اینک ده ها هزار نرم افزار تحت موبایل در فضای اینترنتی منتشر شده که تعداد بی شماری از این نرم افزارها با دانلود های حیرت آور منبع درآمدهای چندین میلیونی برای طراح خود بوده اند.اگر قصد ورود به بازار نرم افزارهای موبایل دارید هم اینک در دروه آموزشی برنامه نویسی اندروید شرکت کنید.
       
      مدرس (مدرسان) : فرزاد سرسیفی
      پیشنیاز: آشنایی با مفاهیم برنامه نویسی - آشنایی با زبان جاوا
      مدت زمان دوره:  10 جلسه  ( کارگاه کاملا عملی تحت پروژه)  به صورت کارگاهی (در مجموع  40 ساعت)(ظرفیت باقی مانده 2 نفر) 
      تاریخ برگزاری:
      (دوره از  ۱۰  تیر  ماه 1397 به مدت 10 جلسه  - روزهای  یک شنبه و سه شنبه ساعت 17  الی 21
      ثبت نام و توضیحات دوره
       
      سرفصلهای دوره آموزشی برنامه نویسی اندروید به صورت کاملا عملی:       
      فصل اول)فریمورک اندروید و راه اندازی اندروید استودیو
      آشنایی با اندروید
      لایه های نرم افزاری اندروید
      کتابخانه های اندروید
      ورژن های مختلف اندروید از ابتدا تا Oreo
      نصب و راه اندای اندروید استودیو
      نیازمندی مورد نیاز برای اندروید استودیو
      آشنایی با اندروید استودیو
      ماشین مجازی اندروید AVD
      ماشین مجازی genymotion
      آشنایی با دیباگ پروژه در اندروید استودیو آشنایی با Kotlin در اندروید استودیو  
      فصل دوم) SDK اندروید و اکتیویتی
      ساختار پروژه های اندروید
      آشنایی با فایل مانیفست
      ساختار فایل مانیفست
      آشنایی با SDK اندروید
      آشنایی با اکتیوتی و مفهوم اکتویتی در اپلیکیشن های اندروید
      چرخه حیات اکتیوتی Life Cycle  
      فصل سوم) فرگمنت،View  ها و ListView
      آشنایی با فرگمنت
      View ها در اندروید
      آشنایی با ویجت های اندروید
      سایر استاندارد تصاویر در اندروید  
      فصل چهارم)Intent ها و Intent filters
      آشنایی با Intent
      انتقال اطلاعات توسط Intent
      ارتباط بین اکتیویتی ها با Intent  
      فصل پنجم) Layout های اندروید و View های سفارشی
      آشنایی با مفاهیم Layout
      طراحی واسط کاربری برای سایز های مختلف
      Layout های چند زبانه
      ساخت View های سفارشی پیاده سازی اپلیکیشن های چند زبانه در اندروید  
      فصل ششم) منابع اندروید،Theme و متریال دیزاین
      معرفی
      منابع اندروید
      Theme های اندروید Style ها
      بکار گیری Material Design در طراحی اپلیکیشن  
      فصل هفتم)Ui اندروید-دیالوگ ها،منوها و WebView
      دیالوگ ها
      AlertDialog
      اکتیویتی دیالوگ ها
      منوها
      OptionMenu  
      فصل هشتم)ذخیره سازی اطلاعات
      روش های ذخیره سازی اطلاعات در اندروید
      SharedPrefrences
      ارتباط با اینترنت
         
      فصل نهم)ذخیره سازی اطلاعات با دیتابیس Sqlite
      معرفی دیتابیس در اندروید
      پیاده سازی دیتابیس Sqlite در اندروید
      افزودن اطلاعات به دیتابیس
      ویرایش اطلاعات در دیتابیس
      حذف اطلاعات در دیتابیس
      نمایش اطلاعات در دیتابیس آشنایی با ORM ها  
      فصل دهم)Notification در اندروید
      پیاده سازی Notification در اندروید
      Notification های سفارشی
      طراحی واسط کاربری برای Notification
       آشنایی با Pending Intent
      Notification در اندروید 5    
      فصل یازدهم)Sms،شبکه ها ،بلوتوث ، wifi،ویبره
      ارسال SMS
      دریافت پیامک
      روشن کردن بلوتوث
      روشن کردن Wifi
      Detect کردن wifi
      کنترل کردن ویبره دستگاه  
      فصل دوازدهم)وب سرویس ها- JSON
      مفهوم وب سرویس انواع وب سرویس ها
      ارتباط با وب سرویس
      آشنایی با وب سرویس JSON
      آشنایی با JSON Array
      آشنایی با JSON Object آشنایی با Volley
      دریافت اطلاعات وب سرویس Volley ارسال اطلاعات به سرور Volley Image Loader Picasoo
      آشنایی با HttpGet  و HttpPost
      آشنایی با HttpResponse


       
      فصل سیزدهم)گوگل مپ و موقعیت یابی
      گوگل مپ
      گوگل مپ ورژن دو
      آشنایی با Google Play Service
      Api گوگل مپ
      آشنایی با Keytool  برای تعریف Sha
      تعریف api در مانیفست
      افزودن Permission های مورد استفاده به مانیفست
      آشنایی با MarkerOptions
      ایجاد نقاط(point) روی نقشه
      آشنایی با CameraOption
      تنظیم کردن Zoom نقشه
      ایجاد نماهای Normal،Satellite،Terrain،Hybrid
      بدست آوردن مکان جاری و نمایش آن روی نقشه
      آشنایی با Lat و Lang
      آشنایی با LocationListener
      بدست آوردن موقیت جاری از روی GPS و Internet مسیریابی نقاط: شبیه اسنپ و تپسی     فصل چهاردهم)آشنایی با تغییرات اندرویدM و N
      Material Design
      Toolbar
      MenuDrawer CardView and RecycleBinView FloatingActionButton SnackBar   فصل پانزدهم) خروجی نهایی
      ایجاد Key برای Sign
      ایجاد خروجی نهایی Apk
       
      ثبت نام و توضیحات دوره
       
  • فایل

×
×
  • اضافه کردن...