3 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

برای ارسال عکس به سمت سرور بنده از کتابخونه volley استفاده کردم

اگه عکس حجمش زیر 1مگ باشه ارسال میشه مشکلب نداره

ولی اگه حجم عکس 1 مگ به بالا باشه برنامه کرش میکنه میاد بیرون

من از این تکه کد استفاده کردم

دوستان راهنمایی کنید چیکار باید انجام بدم ممنون

 

public String getStringImage(Bitmap bitmap) {
    Log.i("MyHitesh", "" + bitmap);
    ByteArrayOutputStream baos = new ByteArrayOutputStream();
    bitmap.compress(Bitmap.CompressFormat.JPEG, 100, baos);
    byte[] b = baos.toByteArray();
    String temp = Base64.encodeToString(b, Base64.DEFAULT);
    bitmap = BitmapFactory.decodeByteArray(b,0,b.length);
 
    return temp;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر بخاطر محدودیت مموری اختصاص داده شده به برنامه در زمان اجرا باشه باید داده های عکست رو بخش بخش(به اندازه ای که تو مموری جا شه) بخونی و در outputstream پروتوکولی که داری استفاده میکنی بفرستی.

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/11/17, 20:36:38، evill گفته است :

سلام

برای ارسال عکس به سمت سرور بنده از کتابخونه volley استفاده کردم

اگه عکس حجمش زیر 1مگ باشه ارسال میشه مشکلب نداره

ولی اگه حجم عکس 1 مگ به بالا باشه برنامه کرش میکنه میاد بیرون

من از این تکه کد استفاده کردم

دوستان راهنمایی کنید چیکار باید انجام بدم ممنون

 


public String getStringImage(Bitmap bitmap) {
    Log.i("MyHitesh", "" + bitmap);
    ByteArrayOutputStream baos = new ByteArrayOutputStream();
    bitmap.compress(Bitmap.CompressFormat.JPEG, 100, baos);
    byte[] b = baos.toByteArray();
    String temp = Base64.encodeToString(b, Base64.DEFAULT);
    bitmap = BitmapFactory.decodeByteArray(b,0,b.length);
 
    return temp;

از چه متدی برای ارسال Request استفاده میکنید؟

معمولا برای ارسال حجم های بالا از post استفاده میکنن. عکس رو base64 کنید و اون رو به صورت پارامتر با متد POST ارسال کنید.

راستی تو خط یکی مونده به آخر بجای b.lenght از base64.DEFAULT استفاده کنید

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط conall
      سلام 
      من میخوام یه نرم افزار بنویسم که با سرور کار میکنه و ی سری داده توی دیتابیسی که روی سرورمه ذخیره و بازیابی میکنه برای این کار یه سری فایل php میخوام به عنوان واسط که همون api های من میشن
      حالا سوال اینجاس که ایجاد و کار کردن با این api  ها امن هست؟ 
      و چطور میتونم امنیتشو برقرار کنم 
      چون الان مثلا یه api برای افزودن پست داشته باشیم نرم افزار یه جیسون ارسال میکنه به سرور با اطلاعات مورد نیاز اون api حالا یه نفر که مشکل داره میتونه با sniff کردن اطلاعات ارسالی به اون api دسترسی پیدا کنه و یه پست به نام شخص دیگه ای ایجاد کنه ! 
      چطور این مشکل رو حل کنم ؟
      توی نرم افزار هایی مثل دیوار میخواستم چک کنم چون اونا از ssl استفاده میکردن نتونستم به جیسونی که میفرستم دسترسی پیدا کنم که ببینم چی کار کردن
    • توسط Aliartor
      وقتی با ران ادمین اجراش میخوام بکنم این ارورو میده ولی وقتی با دابل کیلیک میزنم اصلا اینم نشون نمیده چیزی نمایش پیدا نمیکنه یعنی اصلا اجرا نمیشه 

      Could not find main class com/intellij/idea/main
      اگه کسی بلده چیکاد کنم لطفا بهم بگین❤❤
    • توسط Aliartor
      وقتی با ران ادمین اجراش میخوام بکنم این ارورو میده ولی وقتی با دابل کیلیک میزنم اصلا اینم نشون نمیده چیزی نمایش پیدا نمیکنه یعنی اصلا اجرا نمیشه 

      Could not find main class com/intellij/idea/main
      اگه کسی بلده چیکاد کنم لطفا بهم بگین❤❤
    • توسط AminAnsari
      سلام
      من میخوام یک برنامه ای بنویسم که به کاربر هر روز بگه چند ساعت با موبایلش کار کرده
      حالا من یه کرنومتر گذاشتم که این رو حساب کنه

      ولی یه مشکلی دارم که نمیتونم عملیش کنم, کرنومتر وقتی که صفحه خاموش هست باید استاپ بشه و وقتی که صفحه روشن هست ادامه بده به زمان گرفتن.( به صورت سرویس )
      با استفاده از isInterActive میدونم باید انجام بشه که یک مقدار بولین رو برمیگردونه که میگه صفحه روشنه یا نه, اما بلد نیستم که به چه صورت و کجا باید بزارمش!!!


      ممنون میشم کمک کنید
    • توسط mazdak
      سلام دوستان
      من پس از آپدیت اندروید استودیو دیگه دیوایس های مجازی من نمایش داده نمیشه با اینکه ران هستن.
      بنظرتون مشکل چیه؟؟
       


  • دوره آموزشی اندروید آموزش ویدئویی اندروید آموزش برنامه نویسی اندروید اندروید کاپ دوره آنلاین اندروید کتاب های آموزشی اندروید بسته آموزشی اندروید دوره برنامه نویسی اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios مهارت های فروش
    آموزش برنامه نویسی اندروید
  • فایل