nikoo

splash و متغیر

4 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من چند تا مشکل دارم

1- میخوام یک متغیر رو از یک activity در یک جای دیگه استفاده کنم اما نمیدونم باید چیکار کنم

2- ی فرم splash  دارم که میخوام صفحه login که بعد از اون قرار داره رو بعد از login  شدن دیگه نشون نده و بره تو صفحه اصلی ی کد براش نوشتم اما نمیدونم چرا جواب نمیده ممنون میشم مشکل اونم بهم بگید

سپاس

private long ms=0;private long splashTime=2500;private boolean splashActive = true;private boolean paused=false;int  counter=0;/** Called when the activity is first created. */   @Override   public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {       super.onCreate(savedInstanceState);       setContentView(R.layout.splash);       if (counter==0) {       	counter=1;                    Thread mythread = new Thread() {           	public void run() {           		try {           			while (splashActive && ms < splashTime) {           				if(!paused)           					ms=ms+100;           				sleep(100);           			}           		} catch(Exception e) {}           		finally {           			Intent intent = new Intent(Project2Activity.this,WhereIsMyLove.class);               		startActivity(intent);           		}               	}           };           mythread.start(); 	}       else if ( counter==1){           Thread mythread = new Thread() {           	public void run() {           		try {           			while (splashActive && ms < splashTime) {           				if(!paused)           					ms=ms+100;           				sleep(100);           			}           		} catch(Exception e) {}           		finally {           			Intent intent = new Intent(Project2Activity.this,Second.class);               		startActivity(intent);           		}               	}           };           mythread.start(); 	}   }  }

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکلتون واضح نیست یعنی خوب مطرح نکردید همچنین توضیحاتی درباره کد! 

من اینجوری متوجه شدم که می خوای اگه کاربر login کرد دفعات بعدی که برنامه رو اجرا می کنه دیگه فرم login نشون داده نشه! 

بعد از login متغیر مورد نظر رو باید ذخیره کنید که نشون میده کاربر login کرده! در کد شما همون counter. محل ذخیره هم که پایگاه داده و یا SharedPreferense . که دومی معمولا برای ذخیره تنظیمات پیش فرض برنامه استفاده میشه. معمولا جهت امنیت برنامه بهتره کلمه عبور کاربر ذخیره نشه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله میخوام صفحه login دیگه برای بارهای بعد نشون داده نشه اما نمیدونم چیکارش کنم خودم یک متغیر گذاشتم و از دستور if استفاده کردم که این جواب نمیده بعدش من در یک activity یک شمارنده دارم به عنوان مثال میخوام در activity دیگه ای از همون استفاده کنم برای این باید چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اطلاعات رو بیاید و در یک sharedPrefrences ذخیره کنید تا در همه جای اپلیکیشن از آن استفاده کنید

آموزشش هم تو انجمن موجوده اگر به بخش آموزش مراجعه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری