Amir2115

پیدا کردن فایل داخل سرور

7 ارسال در این موضوع قرار دارد

میخاستم ببینم میشه یک فایلیو توی سرور قرار داد مثلا به این لینک (این لینک مثاله!)

http://google.com/amir.txt

بعد گفت اگه همچین ادرسی وجود داشت این کارو بکن؟اگه میشه کدشو بگین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام بله میتونید یه request به سرور بفرستین و نام فایل و  و سمت سرور نام فایل تو محل موردنظر سرچ کنه و ادامه کارو انجام بدین این نمونه کد retrofit هستش.

public interface RetrofitService {
  @GET("users/{fileName}")
  Call<yourResult> checkFile(@Path("fileName") String fileName);
}
Retrofit retrofit = new Retrofit.Builder()
    .baseUrl("https://www.google.com/")
    .build();

RetofitService service = retrofit.create(RetrofitService.class);

Call<yourResult> repos = service.checkFile("text");
  
  repos.enqueue(new Callback<yourResult>() {
  @Override
  public void onResponse(Call<yourResult> call, Response<yourResult> response) {

  }

  @Override
  public void onFailure(Call<yourResult> call, Throwable t) {

  }

باید سمت سرور چک کنید فایل وجود داره یا نه و بر اساس بودن یا نبودن فایل عملیات موردنظرتونو انجام بدین

 

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 39 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

سلام بله میتونید یه request به سرور بفرستین و نام فایل و  و سمت سرور نام فایل تو محل موردنظر سرچ کنه و ادامه کارو انجام بدین این نمونه کد retrofit هستش.


public interface RetrofitService {
  @GET("users/{fileName}")
  Call<yourResult> checkFile(@Path("fileName") String fileName);
}

Retrofit retrofit = new Retrofit.Builder()
    .baseUrl("https://www.google.com/")
    .build();

RetofitService service = retrofit.create(RetrofitService.class);

Call<yourResult> repos = service.checkFile("text");
  
  repos.enqueue(new Callback<yourResult>() {
  @Override
  public void onResponse(Call<yourResult> call, Response<yourResult> response) {

  }

  @Override
  public void onFailure(Call<yourResult> call, Throwable t) {

  }

باید سمت سرور چک کنید فایل وجود داره یا نه و بر اساس بودن یا نبودن فایل عملیات موردنظرتونو انجام بدین

 

اها بعد توی قسمت های youResult کاری ک میخام انجام بدم و توی قسمت filename همون amir ک نوشته بودمو قرار بدم و بجای گوگل هم ادرس سرورم درست میشه؟توی سرور چیزی نمیخاد وارد کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید سمت سرور یه وب سرویس بنویسید بهتره از نوع restfull باشه . پارامتر ورودیش هم اسم فایلی که میخواین تو سرور دونبالش بگردین.که میشه همون amir

قسمت yourResult میشه خروجی وب سرویس شما که میتونه خود فایل باشه یا ادرس فایل که بتونید از بخونید حتی مقدار true یا false که به شما بگه این فایل وجود داره یا نداره.

اگه سمت گوشی وب سرویس شما به درستی صدا زده بشه و نتجه هم بیاد وارد متد onResponse میشین که تو این متد باید کاریو که میخواین انجام بدیم.و اگه به هر دلیلی وب سرویس شما جواب درستی نده یا خطا بده مثلا ادرس وب سرویس رو درست وارد نکرده باشین وارد متد onFailur میشین و میتونید تو این متد مشخص کنید که اگه وب سرویستون به مشکل خورد چه کاری باید انجام بدین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 10 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

شما باید سمت سرور یه وب سرویس بنویسید بهتره از نوع restfull باشه . پارامتر ورودیش هم اسم فایلی که میخواین تو سرور دونبالش بگردین.که میشه همون amir

قسمت yourResult میشه خروجی وب سرویس شما که میتونه خود فایل باشه یا ادرس فایل که بتونید از بخونید حتی مقدار true یا false که به شما بگه این فایل وجود داره یا نداره.

اگه سمت گوشی وب سرویس شما به درستی صدا زده بشه و نتجه هم بیاد وارد متد onResponse میشین که تو این متد باید کاریو که میخواین انجام بدیم.و اگه به هر دلیلی وب سرویس شما جواب درستی نده یا خطا بده مثلا ادرس وب سرویس رو درست وارد نکرده باشین وارد متد onFailur میشین و میتونید تو این متد مشخص کنید که اگه وب سرویستون به مشکل خورد چه کاری باید انجام بدین.

خیلی ممنون.

بعد یک کار دیگه نمیشه یک لینک دانلودو بهش داد ببینه اگه ادرس موجود بود یک کاریو بکنه؟یا باید همین کارایی ک گفتینو بکنم؟چون من میخام بگم اگه همچین فایلی بود مثلا این عکس رو ب این عکس تغییر بده یا مثلا متن اون فایلtxt رو ب صورت پیغام نمایش بده

ویرایش شده در توسط Amir2115
کامل نبودن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا میتونید مثلا ادرس فایل رو بدین و اگه فایل وجود داشت، فایل لود کنید تو گوشی و تغییراتو انام بدین و دوباره ذخیره کنید که به نظر من این کار برای گوشی یکم سنگینتر هستش اگه رو خود سرور انجام بشه بهتره.

 

باز هم دراین مورد با دوستان دیگه که با تجربه تر هتن صحبت کنید من هم سرچ میکنم ببینم چه راهکاری وجود داره.ولی به نظرم این کارو به سرور بسپرین بهتر هستش.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 دقیقه قبل، a.khosroabadi گفته است :

چرا میتونید مثلا ادرس فایل رو بدین و اگه فایل وجود داشت، فایل لود کنید تو گوشی و تغییراتو انام بدین و دوباره ذخیره کنید که به نظر من این کار برای گوشی یکم سنگینتر هستش اگه رو خود سرور انجام بشه بهتره.

 

باز هم دراین مورد با دوستان دیگه که با تجربه تر هتن صحبت کنید من هم سرچ میکنم ببینم چه راهکاری وجود داره.ولی به نظرم این کارو به سرور بسپرین بهتر هستش.

باشه خیلی ممنون.

البته زیادم سنگین نیس فقط کافیه صحت یک ادرسو بفهمه:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط AVM
      سلام خدمت دوستان برنامه نویس 
      یه سوال داشتم که چه جوری میشه به یک جیمیل وصل شد و وقتی مثال یک جیمیل با متن تایید اومد برنامه فلان کار و بکنه
      یعنی اینکه وقتی یه جیمیل با محتوای تایید اومد مثال بره مرحله بعد
      لطفا کمک کنید واقعا گیرم ممنون میشم ازتون اگه این و برام حل کنید
      مرسی
    • توسط Tempp96
      با سلام دوستان من میخام برای لایوتم بک گروند بدم میام یه عکسی با حجم کمتر از 50 کیلو بایت میزارم ولی موقع اجرا میفته بیرون از برنامه میشه بگید مشکل چیه
    • توسط alidiod
      سلام 
      یک برنامه ساده اندرویدی نوشتم که مفاهیم هر یک از واژگان را تئضیح می دهد
      توضیح مفاهیم را در داخل یک فایل html در assets قرار دادم 
      چطوری می توانم در اپلیکشن موتور سرچی قرار دهم تا کلماتی را که کابرد می خواهد از داخل فایل بیرون بکشد و نشان دهد
      با تشکر
    • توسط hamed629
      دوستان چندین روز است که من درگیر این مشکل هستم من با کاتلین مینویسم :من دو تا آداپتور دارم که دوتا ریسایکلر ویوی من را پر میکنند چون دارم تست میزنم دو تا آداپتور مثل هم هستند با تفاوت اندکی، در قسمت ViewHolder های آداپتورها ، من تابع init دارم که داخلش setOnClickListenerهست که برای یک آداپتور روی عکس ها زدم و برای اون یکی روی تکست.....یک اکتیویتی دارم و یک فرگمنت حالا مشکل اینجاست که setOnClickListener آداپتور متصل به MainActivity وقتی کلیک میکنم روش کار میکنه ولی مال Fragment انگار pause شده .....لاگ گذاشتم قبل از setOnClickListener توی فرگمنت تا سر این تابع میاد ولی بعد انگار قفل میشه و هرچی کلیک میکنی تغییری حاصل نمیشه حالا جالب اینه که جای آداپتورهای فرگمنت و اکتیویتی را باهم عوض کردم و دیدم کار میکنه پس نتیجه اینکه کدها درست هستند ولی فرگمنت درست عمل نمیکنه خودم احساس میکنم که توی چرخه حیات،فرگمت وقتی منتظر کلیک کاربر میمونه پاز میشه و بعد از کلیک فعال نمیشه ولی اکتیویتی بقول خودمون گوش به زنگه ....من هم نمیدونم باید چکار کرد اگه دوستان راهی دارند لطف کنند که دیگه دارم کلافه میشم.ممنون
       
    • توسط kevin_anderson
      سلام دوستان.
      وقتی پروژه ی جدید و یک Activity ی جدید ایجاد میکنم override ی که بالای oncreate نوشته میشه روش خط میکشه و warning ای با عنوان java.lang.override is deprecated میاره...
      چطوری میتونم هندلش کنم؟
      ممنون میشم راهنمایی کنید.


  • دوره آموزشی اندروید آموزش ویدئویی اندروید سورس اندروید دوره اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios مهارت های فروش طراحی اپلیکیشن کوردینا موزیک Kurdina Music موزیک کردی Android Framework
  • فایل