رفتن به مطلب
انجمن اندروید ایران | آموزش برنامه نویسی اندروید و موبایل

پست های پیشنهاد شده

سلام خدمت همه دوستان

من یک دیتابیس خارجی درست و در پروژه خود اضافه کردم.

حالا میخوام اطلاعات مورد نظر را از دیتابیس بخونم و داخل لیست ویو سفارشی خودم قرار بدم.

به عنوان مثال میخوام نام و آدرس را از دیتابیس بخونم و در لیست ویو سفارشی بصورت 2 تا تکست جداگانه اضافه کنم.

ممنون میشم اگر بصورت گام به گام راهنماییم کنید.

باتشکر از اعضاء محترم

 

ویرایش شده توسط javadmahmoodi
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 23 دقیقه قبل، javadmahmoodi گفته است :

سلام خدمت همه دوستان

من یک دیتابیس خارجی درست و در پروژه خود اضافه کردم.

حالا میخوام اطلاعات مورد نظر را از دیتابیس بخونم و داخل لیست ویو سفارشی خودم قرار بدم.

به عنوان مثال میخوام نام و آدرس را از دیتابیس بخونم و در لیست ویو سفارشی بصورت 2 تا تکست جداگانه اضافه کنم.

ممنون میشم اگر بصورت گام به گام راهنماییم کنید.

باتشکر از اعضاء محترم

 

 

سلام خوش امدید

بهتره که دیگه با لیست ویو کار نکنید و بجای اون از RecyclerView استفاده کنید

 

کلاس اداپتر :

public class MyAdapter extends RecyclerView.Adapter<MyAdapter.ViewHolder> {


    List<Model> mList = new ArrayList<>();

    public MyAdapter(Context context, List<Model> data) {
        mList = data;
    }


    @Override
    public ViewHolder onCreateViewHolder(ViewGroup parent, int viewType) {

        View view = LayoutInflater.from(parent.getContext()).inflate(R.layout.list_row, null);

        return new ViewHolder(view);
    }

    @Override
    public void onBindViewHolder(ViewHolder holder, int position) {


        Model model = sureList.get(position);

        holder.txt_title.setText(model.get_name());
        holder.txt_id.setText(model.getS_id()+"");

    }

    @Override
    public int getItemCount() {
        return sureList.size();
    }

    public class ViewHolder extends RecyclerView.ViewHolder {

        TextView txt_title,txt_id;

        public ViewHolder(View itemView) {
            super(itemView);

            txt_title = (TextView) itemView.findViewById(R.id.txt_title);
            txt_id = (TextView) itemView.findViewById(R.id.txt_id);

        }
    }

}

 

 

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باتشکر از پاسخ گویی شما

من کد بالا را مطالعه کردم و متوجه شدم ولی برای درک بهتر نیاز به یک سورس کد دارم البته در صورت امکان.

چون میخوام دقیقا بدونم چجوری دیتابیس رو به اداپتر بالا متصل کنم و اطلاعات را در آن قرار بدم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 دقیقه قبل، javadmahmoodi گفته است :

باتشکر از پاسخ گویی شما

من کد بالا را مطالعه کردم و متوجه شدم ولی برای درک بهتر نیاز به یک سورس کد دارم البته در صورت امکان.

چون میخوام دقیقا بدونم چجوری دیتابیس رو به اداپتر بالا متصل کنم و اطلاعات را در آن قرار بدم.

 

یه همچنین کدی باید بنویسید برای دیتابیس :

    public List<Model> getData() {

        List<Model> model_List = new ArrayList<>();

        String query = "select * Table";


        Cursor cursor = database.rawQuery(query, null);


        while (cursor.moveToNext()) {
            Model model = new Model();
            model.setS_id(cursor.getInt(cursor.getColumnIndex("s_id")));
            model.setW_id(cursor.getInt(cursor.getColumnIndex("w_id")));
            model.setA_id(cursor.getString(cursor.getColumnIndex("a_id")));

            model_List.add(words_taha);
        }


        return model_List;
    }

 

اتصال query دیتابیس به adapter


List<Model> data=YourDatabaseClass.getData();
MyAdapter adapter=new MyAdapter(getApplicationContext(),data);
recyclerview.setAdapter(adapter);
recyclerview.setLayoutManager(new LinearLayoutManager(getApplicationContext(), LinearLayoutManager.VERTICAL, false));

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از شما

منظور از words_taha در خط زیر چیست؟

model_List.add(words_taha);

درضمن من با اکلیپس کار میکنم و گزینه recyclerview رو چجوری اضافه کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 دقیقه قبل، javadmahmoodi گفته است :

با تشکر از شما

منظور از words_taha در خط زیر چیست؟

model_List.add(words_taha);

درضمن من با اکلیپس کار میکنم و گزینه recyclerview رو چجوری اضافه کنم؟

من اونو اشتباهی گذاشتم بجای اون باید اسم مدل خودتون رو بزارید

model_List.add(model);

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 دقیقه قبل، javadmahmoodi گفته است :

درضمن من با اکلیپس کار میکنم و گزینه recyclerview رو چجوری اضافه کنم؟

شما باید sdk خودتون رو اپدیت کنید

sdk-manager-support-libs.png.8ac11d9a66e6e401529da1403573282a.png

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • مطالب مشابه

    • توسط aliazmoodeh
      سلام من یه آپی دارم یه قسمت وجود داره که اطلاعات رو از سرور میگیره و تو ریسایکلرویو نمایش میده من میخوام این اطلاعات رو تو حالت افلاین هم داشته باشم یعنی چی یعنی بتونم اطلاعاتی که از سرور گرفتم قبلا رو وقتی کاربر اینترنت بهش نمایش بدم دقیقن مثله تلگرام میگم ولی نمیدونم باید چیکار کنم اگر اموزشی در این رابط دارید بهم بگید یا سورسی دارید بهم بگید پولی یا رایگان باشه برام فرقی نمیکنه فقط میخوام مشکلمو حل کنه
    • توسط Vahid761
      دوستان سلام . لطفا کمک کنید . راستش من می خواستم یک text view بسازم که وقتی  یک button دستور یک دستور خاصی رو ارسال کنه متن اون text view تغیر کنه که البته تاحدودی هم موفق شدم ولی مشکلی که هست اینه که اون متن جدید   save نمیشه یعنی با یه باز وبسته کردن اپ دورباره برمیگرده به اون متن اولی یعنی می خوام اون متن جدید رو save کنم  دوستان اگه بلدید چطوری حل میشه خواهشا لطفا کمک کنید تا  این مشکل رو حل کنم ....
    • توسط parsdc
      سلام به همه دوستان
      زمانی که سرچ میکنیم در دیتابیس sqlite در لیست نام فارسی، متاسفانه حروف گ چ پ ژ ک بدون ترتیب حروف برمیگردونه، در این مورد تحقیق ها و تست های زیادی کردم، و متوجه شدم کد اسکی این حروف از نظر عددی  نظم ترتیبی ندارد
      لیست حروف فارسی با کد اسکی رو ببینید
      192    ہ
      193    ء
      194    آ
      195    أ
      196    ؤ
      197    إ
      198    ئ
      199    ا
      200    ب
      201    ة
      202    ت
      203    ث
      204    ج
      205    ح
      206    خ
      207    د
      208    ذ
      209    ر
      210    ز
      211    س
      212    ش
      213    ص
      214    ض
      215    ×
      216    ط
      217    ظ
      218    ع
      219    غ
      220    ـ
      221    ف
      222    ق
      223    ك
      224    à
      225    ل
      226    â
      227    م
      228    ن
      229    ه
      230    و
       
      236    ى
      237    ي
       
      129    پ
      141    چ
      142    ژ
      152    ک
      144    گ

      حرف ک عربی 223 هست در جای خودش هست اما ک فارسی 152 هست از عدد حرف آ هم کمتر هست و در سرچ بالاتر از آ قرار میگیره
      سایر حروف مشکل دار هم به همین شکل پ چ ژ ک گ
      کد های utf8 هم بررسی کردم و این مشکل رو داره، واقعا نمیدونم ماکروسافت چیکار کرده که در دیتابیس های اون این مشکل وجود نداره، شما راه حلی اصولی براش نمیشناسید؟
    • توسط Javad Mahmoodi
      سلام
      من میخوام تمام اطلاعات ذخیره شده در برنامه ام را که در sqlite هست رو با زدن دکمه ارسال و بصورت یکجا به دیتابیس sql server ارسال کنم.
      کانکشن رو بین برنامم و sql server  که توسط کتابخانه jdbc هست ایجاد کردم.
      الان مشکلم این هست که چجوری تمام اطلاعات رو مستقیم و فقط با زدن دکمه ارسال به sql server ارسال کنم.
      ممنون میشم راهنمایی فرمایید(ترجیحاً با کد)
    • توسط h.a.m.i.d
      سلام دوستان وقت بخیر ، من دارم یه اپلیکشن آماده می کنم که ارتباط با سرور داره
      داخل هاست من یه یه دیتابیس دارم که اینجا تیبل  users مد نظرم هست، داخل این جدول من چهار ستون دارم که عبارتند از ID,username,pass,date
      date زمان عضوت کاربر به صورت خودکار پر میشه
      حالا سوال اینجاست که من یه بخش پروفایل داخل مین اکتیوتیم دارم که میخوام داخلش تاریخ عضویت کاربر نشون داده بشه، روال به اینصورت هست که داخل اپ یوزنیم و پس رو از شیردپرفرینس میگیره میفرسته به سمت سرور و داخل فایل php اطلاعات دریافت میشه و ستون تاریخ متناظر با اون اطلاعات کاربری دوباره ارسال میشه به سمت اندروید و محتوای تکست ویو مورد نظر رو میسازه ، ولی من تو دریافت اطلاعات از php داخل اپلیکیشن و نوشتن کدها به مشکل خوردم اگه ممکنه برنامه و یا کدهای  php رو برام اصلاح کنید ممنونم.
      برنامه سمت اندروید:
      private void ShowProfile(){ profile = new MaterialDialog.Builder(MainActivity.this) .customView(R.layout.alert_aprofile,false) .show(); AsyncHttpPost post = new AsyncHttpPost( "http://****************profile.php" ); post.setTimeout(5000); MultipartFormDataBody body = new MultipartFormDataBody(); body.addStringPart("Username",sp.getString("Username", null)); body.addStringPart("Pass",sp.getString("Pass", null)); post.setBody(body); AsyncHttpClient.getDefaultInstance().executeString(post, new AsyncHttpClient.StringCallback() { @Override public void onCompleted(final Exception e, AsyncHttpResponse source, final String result) { if (e != null) { MainActivity.this.runOnUiThread(new Runnable() { @Override public void run() { wait.dismiss(); Toast.makeText(MainActivity.this, "no connection", Toast.LENGTH_LONG).show(); e.printStackTrace(); } }); } if (!result.equals("")) { MainActivity.this.runOnUiThread(new Runnable() { @Override public void run() { items.clone(); try { JSONArray jsonArray = new JSONArray(result); for (int i = 0; i < jsonArray.length(); i++) { JSONObject object = jsonArray.getJSONObject(i); HashMap<String, Object> hash_add = new HashMap<String, Object>(); hash_add.put("Date", object.getString("Date")); hash_all.add(hash_add); items = new String[hash_all.size()]; } } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } } }); } } }); کدهای php :
      function get(){ $connection = connectToDatabase(); $Username = $_REQUEST['Username']; $Pass = $_REQUEST['Pass']; if($Username!="" && $Pass!=""){ $result = mysqli_query($connection,"select Date from users where Username='$Username' and Pass='$Pass'"); $array_finish = array(); while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $record = array(); $record['Date'] = $row['Date']; $array_finish[] = $record ; } echo json_encode($array_finish); }else { print "null"; } mysqli_close($connection); } می دونم که سمت اندروید برنامه م کامل نیست پس اگه راهی هست راهنماییم کنید کدهای متناسب با این php رو داخل اندروید بنویسم.
      ممنونم
       
  • فایل

×
×
  • اضافه کردن...