رفتن به مطلب
انجمن اندروید ایران | آموزش برنامه نویسی اندروید و موبایل

پست های پیشنهاد شده

سلام

میخواستم در مورد وب سرویس ها در اندروید اطلاعات بدست آورم و اینکه از کدوم وب سرویس استفاده کنیم بهتره؟

منبع آموزشی خوب هم برای یادگیری اون ذکر کنید

با تشکر 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اندروید میتوانید برای ارتباط با سرور از وب سرویس های Volley,OkHttp,Retrofit استفاده کنید

 

Volley توسط گوگل ساخته شده است و نسخه ای stable میباشد و براحتی میتوانید آن را پیاده سازی کنید

 

راه حل بهتری که وجود دارد Retrofit هستش که دارای سرعت بیشتری نسبت به Volley میباشد

http://square.github.io/retrofit/

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 دقیقه قبل، xavi8 گفته است :

سلام.....اینجا میشه زبان برنامه نویسی اندروید یاد گرفت

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، xavi8 گفته است :

با این محیط Android Studio  میشه یاد گرفت ؟؟

بله براحتی میتوانید یاد بگیرید.

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این Android Studio  ایا نرم افزاره ؟؟؟ اگه این رو یاد بگیریم میشه باهاش شغلی دست و پا کرد ..اخه میگن بازار کار ساخت اپلیکشن خیلی خوبه ...و ایا در کنار زبان برنامه نویسی اندروید میشه همزمان به برنامه نویسی وب هم پرداخت ؟؟؟؟ شما این Android Studio دارین یا باید دان کرد؟؟؟؟ ممنون میشم به تک تک سوال هام جواب بدین چون برام خیلی مهم هستن ....سپاس فراوان

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا فرزاد اخه من مشکلاتی دارم...

 

اخه من به داشتن مدرک اهمیت میدم...ولی بخاطر یه سری مشکلات و بدشانسی روزگار نتونستم ادامه تحصیل بدم و رشته ام ریاضی بود و مدرک دیپلم رو که گرفتم در پیش دانشگاهی درسهای تخصصی نتونستم پاس اش کنم..مدرک دیپلم موندم....و حالا تقریبا هفت هشت ساله که فاصله گرفتم از درس و کتاب و تنها چیزی که یادمه جدول ضربه....و با این فکر و مدرکی که دارم نمی تونم چیز ها و حرفه های جدیدی یاد بگیرم چون گفتم که به مدرک خیلی حساس ام و با مدرک دیپلم ....نمیتونم فکر ام رو تغییر بدم....وگرنه سئو که چیزی نیست ...سخت تر اشو هم توانایی رو دارم.....هر چی هم زور میزنم تا ادامه تحصیل بدم ...اعصاب ام نمیکشه...الان 25 سالمه تازه با سئو اشنا شدم و حتی در نصب وورد پرس مبتدی و صعیف هستم چه برسه به طراحی سایت.....من چطور میتونم خودم رو از این وضعیت نجات بدم....سن ام هر چه میره بالا شدید افسرده میشم....با اینکه توانایی و استعداد های زیادی دارم ولی شکست در تحصیلات و ماندن در مدرک دیپلم و پاس نکردن پیش دانشگاهی .....افسرده.. ام کرده...... و به خدا نمیدونم چکار کنم سن ام اگه کم بود یه کاری میشد کرد ولی الان من 25 سالمه و نزدیک به 26 سالگی بدون سرمایه و حرفه هر چه سن ام بره بالا بدبخت تر میشم.پایین بودن مدرک که کنار و در این جامعه به مدرک و پول اهمیت میدن... ببخشید که زیاد نوشتم .... چون واقعا هنگ کردم تو زندگی... سپاس فراوان

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، xavi8 گفته است :

اقا فرزاد اخه من مشکلاتی دارم...

 

اخه من به داشتن مدرک اهمیت میدم...ولی بخاطر یه سری مشکلات و بدشانسی روزگار نتونستم ادامه تحصیل بدم و رشته ام ریاضی بود و مدرک دیپلم رو که گرفتم در پیش دانشگاهی درسهای تخصصی نتونستم پاس اش کنم..مدرک دیپلم موندم....و حالا تقریبا هفت هشت ساله که فاصله گرفتم از درس و کتاب و تنها چیزی که یادمه جدول ضربه....و با این فکر و مدرکی که دارم نمی تونم چیز ها و حرفه های جدیدی یاد بگیرم چون گفتم که به مدرک خیلی حساس ام و با مدرک دیپلم ....نمیتونم فکر ام رو تغییر بدم....وگرنه سئو که چیزی نیست ...سخت تر اشو هم توانایی رو دارم.....هر چی هم زور میزنم تا ادامه تحصیل بدم ...اعصاب ام نمیکشه...الان 25 سالمه تازه با سئو اشنا شدم و حتی در نصب وورد پرس مبتدی و صعیف هستم چه برسه به طراحی سایت.....من چطور میتونم خودم رو از این وضعیت نجات بدم....سن ام هر چه میره بالا شدید افسرده میشم....با اینکه توانایی و استعداد های زیادی دارم ولی شکست در تحصیلات و ماندن در مدرک دیپلم و پاس نکردن پیش دانشگاهی .....افسرده.. ام کرده...... و به خدا نمیدونم چکار کنم سن ام اگه کم بود یه کاری میشد کرد ولی الان من 25 سالمه و نزدیک به 26 سالگی بدون سرمایه و حرفه هر چه سن ام بره بالا بدبخت تر میشم.پایین بودن مدرک که کنار و در این جامعه به مدرک و پول اهمیت میدن... ببخشید که زیاد نوشتم .... چون واقعا هنگ کردم تو زندگی... سپاس فراوان

سلام

مطمئنا سرگذشت اکثر افراد موفق رو خوندید، خیلی ها تحصیلاتشون رو نصفه و نیمه رها کردن تا دنبال اهدافشون برن. شاید شما هم یکی از اونها باشید...

من خودم مرز 31 سالگی رو به تازگی رد کردم ولی هیچوقت نمیگم سنم داره بالا میره و بلکه مهم روحیه هست که باید به هر نحوی اون رو حفظ کنید.

***** اگر واقعا به دنیای اپلیکیشن علاقه دارید و ایده های نابی در ذهنتون هست (هر چند این ایده ها ساده باشن) بهتون پیشنهاد میکنم دنبال یادگیری برنامه نویسی نرید، بلکه با برون سپاری (Out Source) کردن جامه عمل به ایدهاتون بپوشونید.

جمله بالا که نوشتم، یکی از گفته های آقای چاد مورتا هست، کسی که بدون هیچ دانش برنامه نویسی، امپراطوری برای خودش بنا کرد و میلیونها دلار با ایده های ساده به جیب زد و همچنان این امپراطوری رو اداره میکنه.

در سرگذشت آقای مورتا میخونیم که: از یک تصادف هولناک جان سالم بدرد برد و تا زمانی که مجددا تونست سلامتی کاملش رو بدست بیاره مجبور شد 100 هزار دلار (چیزی در حدود 350 میلیون تومان) هزینه کنه. در حالی که هیچ پولی برای اینکار نداشت و با قرض کردن تونست به زندگی برگرده. سنگ بنای امپراطوری آقای مورتا به این شکل بنا شد که فقط یک ایده به ذهنش رسید و برای عملی کردن ایده چیزی در حدود 1800 دلار (اگر مبلغ رو اشتباه نکنم) از پدرخوانده خودش قرض کرد و ایده رو عملی کرد.

**** یعنی برنامه نویس استخدام کرد تا اونها براش کار رو انجام بدن و نتیجه کارش رو گرفت، بعد از انتشار اولین اپ، هزاران دلار کسب درآمد کرد...

بهتون پیشنهاد میکنم که کتاب امپراطوری اپ، نوشته چاد مورتا رو بخونید...

من دارم از ایده های همین کتاب استفاده میکنم، با اینکه خودم برنامه نویسی میکنم ولی برای ایده های خودم "برنامه نویس" استخدام کردم تا فقط اون ها رو مدیریت کنم...

شما هم همین روش رو پیش بگیرید...

براتون آرزوی موفقیت میکنم...

ویرایش شده توسط شاهرخ جهان زاده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درور بر تو ......ولی من تازه اومدم اون هم تو کار وورد پرس ولی فعلا امتحان و کار نکردم باهاش و فعلا کارم زدن بک لینک هست ....دلیل اینکه نمیرم توی کار و هسته ی کار ...دلیل همین پایین بودن مدرکه که فکرش نمیزاره تا کار رو یاد بگیرم...کلا یه جوری مریضیی هست که عین سرطان نمیزاره که تصمیم بگیرم......اومدم طراحی وب بکنم ولی از اونجایی که رشته ام ریاضی بود و تا دیپلم خوندم و نتونستم بنابه مشکلاتی که بالا گفتم و در پیشدانشگاهی واحد مانده شدم ... هر چی هم زور میزنم تا ادامه تحصیل بدم ...اعصاب ام نمیکشه .... چکار کنم تا هدف والا در نظر بگیرم ..بد جوری از زندگی عقب می افتم با این طرز تفکر ام

چون من در هنگام درس خوندن همیشه نفر اول بودم و هیچوقت نمی خواستم حتی نفر دوم باشم ..حالا علاوه بر اینکه نفر اول نیستم بلکه الان من 25 سال هستم وقتی میبینم اونهایی که مثلا 15 یا شانزده ساله هستن و مدرک تحصیلی اشون از من بالاتر هست و بالاتر خواهد رفت شدید افسرده میشم ...چکار کنم من که نمی تونم حسودی کل انسانهای جهان رو بکنم..البته من ادم حسودی نیستم ...شکست در زندگی باعث شده که اینطوری عقده ای بشم.....حالا اگه میتونستم ادامه تحصیل بدم حالا یه چیزی ولی هر چی زور میزنم اعصاب ام نمی کشه....اما علاوه بر ضعف اعصاب یه چیزی هم مانع ام میشه اینکه من 25 ساله وقتی میرم واحدهای پیش دانشگاهی امو که بدم ..پارسال رفتم ولی دیدم که با 10 ساله های کوچکتر از خودم باید درس بخونم ...در اموزشگاه بزرگسال منظورمه ....و نتونستم بخونم با توجه به فکری در زمان اوج ام همیشه نفر اول بودم و الان علاوه بر اینکه از با هم سن سالهام درس نمیخونم بلکه از خیلی کوچکتر ها از خودم هم یابد بشینم درس بخونم و اگه نتونم بخونم و سن ام که میره بالا بدتر میشه...من حتی به خواهر خودم الان تقریبا 17 سالشه داره امسال انتخاب رشته میکنه حس حسادت میکنم....و این اصلا خوب نیست ..خودم هم این شخصیت امو دوست ندارم.....وقتی الان میبینم که هم سن سالهام یه کسی شدن واس خودشون و فکر اینکه در اینده خیلی خیلی کوچکتر ها از خودم هم مدرک بالا و کسی شدن واس خودشون و شاید در اینده زیاد بچه های دوستهام که ازدواج کردن و بچه دارن ..و من با این طرز تفکر که دارم وقتی میانسال یا پیر شدم بچه های دوستم واس خودشون کسی شدن ولی من به شدت میترسم که با این طرز فکر حتی به بچه های انها هم حسودی بکنم و اونوقت برای من یه فاجعه رخ میده و از این میترسم که خودکشی کنم...خواهش میکنم کمک ام بکنین ..چون من واقعا حق ام این نیست ...با استعداد که داشتم در زمان نوجوانی به دلیل بیماری اعصابی که گرفتم در زمان دبیرستان و مشکلات روزگار و عقب افتادن و طرز تفکری الان دارم ..نابود خواهم شد بخصوص اینکه من همیشه عادت به اول بودن داشتم ...الان هر چی زور میزنم نمیتونم درس بخونم و دارم عقب می افتم....حتی از شدت افسردگی هم چهره ی زیبام داره پیرتر میشه با اینکه سن ام 25 سال هست...نه بیمه ای دارم نه کاری و نه سرمایه ای.....بخدا دروغ نگفتم..چون به غیر از خدا هیشکی رو ندارم .چکار کنم.....

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • مطالب مشابه

    • توسط ikhatami
      سلام
      من در برنامه اندروید یک وب سرویس را توسط ksoap صدا می زنم و مقدار برگشتی از وب سرویس را استفاده می کنم در موارد خاص که مقدار برگشتی از حجم خاصی (اینطور که چک کردم از 310 کاراکتر) بیشتر شود خطا داده و برنامه متوفق میشود چطور مشکل را رفع کنم ؟؟
       
    • توسط اعظم نوری
      بر اساس درخواست های مکرر دوستان برای سورس آماده وب سرویس json، تصمیم گرفتم که یه پروژه آماده با json رو تو انجمن قرار بدم. برای استفاده از این پروژه شما باید تو خط 123 تو MainActivity آدرس URL مورد نظر خودتون رو قرار بدید و فیلدهارو تو کل پروژه تغییر بدید و مشخصات فیلدهای مورد نظر خودتون رو وارد کنید.
      Appjason.zip
       
       
    • توسط soroush_habibi
      سلام به همه.من وقتی می خوام یه متن فارسی رو با استفاده از کلاس زیر بگیرم متن ها به شکل علامت سوال در میاد چطوری مشکل رو برطرف کنم؟
       
      private class BackTask extends AsyncTask<String, Integer, Void> { String text = ""; protected Void doInBackground(String... params) { URL url; try { url = new URL(params[0]); HttpURLConnection con = (HttpURLConnection) url.openConnection(); InputStream is = con.getInputStream(); BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(is)); String line; while ((line = br.readLine()) != null) { text += line; } br.close(); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return null; } protected void onPostExecute(Void result) { text2 = text; } }  
    • توسط mohammad_pyn
      [align=right]mohammad_pynامروز, ۰۹:۰۷ قبل از ظهر[/align]
      [align=right]سلام
      دوستان من میخوام واسه اپلیکیشنم امکان ورود اعضا رو بذارم واسه این کار باید یوزر و پسورد رو بصورت استرینگ از طریق کتابخانه volley ارسال کنم که از طریق stringrequest این کار رو میکنم اما واسه دریافت دیگر اطلاعات در صورت لاگین شدن، چون اطلاعات بصورت jsonarray هست نمیشه همزمان این کار رو کرد چکار باید بکنن؟
      مراحل کارم اینطوریه که یوزر و پسوورد رو به یه فایل پی اچ پی ارسال میکنم که اونجا گفتم اگر یوزر و پسوورد درون جدول دیتابیس وجود داشت بقیه اطلاعات جدول رو بصورت json که ارایه هم هست برگردونه.حالا من چجوری اینارو دریافت کنم؟
      امکان ارسال استرینگ و دریافت بصورت استرینک هست و بلدم این کار رو بکنم اما ارسال استرینگ و دریافت jsonarray رو بلد نیستم[/align]
  • فایل

×
×
  • اضافه کردن...