رفتن به مطلب
انجمن اندروید ایران | آموزش برنامه نویسی اندروید و موبایل
  • android.png.1fab383bc8500cd93127cebc65b1dcab.png

پست های پیشنهاد شده

روز دوشنبه ۱۵ مرداد بود که گوگل نسخه ی جدید اندروید را معرفی کرد. این نسخه از اندروید با نام Pie شناخته می شود که در همان روز نخست برای گوشی های Pixel در دسترس قرار گرفت. گوگل سعی کرده است که این نسخه را هوشمند تر کند. همچنین این نسخه از اندروید دارای ظاهری چشم نواز است که به سادگی می توان تشخیص داد گوگل زحمت زیادی برای این نسخه کشیده است. در این مقاله از آی تی ویکی سعی میکنیم اکثر قابلیت های جالب در اندروید Pie را به شما نشان دهیم.

 

کنترل هوشمند مصرف باتری

 

گوگل همچون نسخه های قبلی اندروید سعی دارد مصرف باتری را کاهش دهد. این بار با هوش مصنوعی به خوبی این کار را انجام داده است. این قابلیت که با نام Adaptive Battery شناخته می شود،مقدار استفاده ی شما از اپلیکشن ها را آنالیز می کند،حال با توجه به مقدار استفاده ی شما از اپلیکشن ها آن ها را اولویت بندی می کند تا بتواند مصرف باتری برای اپلیکشین هایی که شما از آن ها کمتر استفاده می کنید را محدود کند.

کنترل هوشمند نور صفحه نمایش

 

صفحه نمایش بیشترین مصرف باتری را دارد،حال تصور کنید نور صفحه نمایش به طور هوشمند با فضای شما تطبیق داده شود.این جاست که شما به حداکثر صرفه جویی در باتری می رسید.گوگل این ویژگی مهم را با نام Adaptive Brightness معرفی کرد. حال این ویژگی چطور کار میکند؟ و با روش های قبلی چه تفاوتی دارد؟

پاسخ شما در هوش مصنوعی اندروید نهفته است، وقتی شما در محیط های مختلف مقدار نور صفحه را تنظیم می کنید،سیستم عامل اندروید در حال یادگیری مقدار نور صفحه نمایش در محیط های مختلف است. با این ویژگی در حقیقت نور صفحه متناسب با خود فرد و محیط های آن فرد تنظیم می شود.این ویژگی بزرگ باعث می شود هم در مصرف باتری صرفه جویی شود و هم بهترین نور صفحه نمایش را برای شما به ارمغان بیاورد.

ویژگی App Actions

 

 

اندروید با هوش مصنوعی بکار گرفته شده می تواند تشخیص دهد که کاربر در چه زمانی به چه قابلیت برنامه های نصب شده ی گوشی لازم دارد و با نمایش این قابلیت ها به او پیشنهاد دهد تا از آن برنامه استفاده کند.

 

این پیشنهاد ها در منوی برنامه های نصب شده قابل مشاهده است. همچنین در صورت لزوم می توانید این ویژگی را خاموش کنید.

ژست های حرکتی ناوبری

 

گوگل دکمه ی ناوبری را که همه از آن ها خسته شده بودیم را هم تغییر داد.حالا به جای سه دکمه یک دکمه پیش روی ماست که با آن می توان همه ی کار های آن سه دکمه را با آین دکمه ی جدید انجام داد. در حقیقت این ویژگی از سیستم عامل ios الهام گرفته شده است.با این حال این ویژگی رنگ و روی تازه ای به سیستم ناوبری بخشیده تا جلوه های بصری زیبا و بهبود در کارایی را نوید دهد.

این ویژگی ممکن است در همه ی گوشی ها بطور پیش فرض فعال نباشد. برای فعال کردن این ویژگی وارد تنظیمات بشوید سپس وارد منوی Gestures شوید و Swipe up on Home Screen  را فعال کنید.

 

اخیرا شنیده شده است در گوشی Pixel 3 این ویژگی به طور پیش فرض فعال شده است و امکان تغییر آن به حالت سنتی سه دکمه وجود ندارد.

اعتیاد به گوشی ممنوع

 

شاید برای شما هم اتفاق افتاده وقتی با گوشی کار می کنید متوجه زمان نشوید و وقتی به ساعت نگاه میکنید متوجه می شوید زمان زیادی را صرف کارکردن با گوشی از دست داده اید.

حالا گوگل برای جلوگیری از زیاده روی در استفاده از گوشی ویژگی جدیدی به نام App Timer مقدار زمانی را که میخواهید صرف آن برنامه کنید را تنظیم کنید.

و Dashbord محلی است که مقدار استفاده شما از هر یک برنامه های را می توانید مشاهده کنید البته این ویژگی هم اکنون در نسخه بتا قراردارد و فقط گوشی های پیکس می توانند آن را دریافت کنند و مشخص نیست چه ویژگی های بیشتری در آن قرار دارد.

و حالت Wind Down قابلیتی است که با تنظیم کردن آن گوشی را وارد حالت Do not Disturb میکند همچنین صفحه نمایش به حالت سیاه و سفید در میایید تا شما متوجه شوید که دیگر زمان کار کردن با گوشی نیست و گوشی را کنار بگذازید.

متریال دیزاین جدید

گوگل در این نسخه ظاهر اندروید را تنوع بخشیده و از حالت خشک و بی روح خارج کرده.این تنوع در منوی کشویی اعلان ها و منوی تنظیمات کاملا محسوس است.

شما این طراحی جدید را در دو نوع روشن و تیره در اختیار دارید که میتوانید هر کدام را انتخاب کنید و یا می توانید این انتخاب را به گوشی واگذار کنید تا بر اساس  رنگ تصویر زمینه یکی از این دو حالت را انتخاب کند.

برای این کار وارد منوی تنظیمات سپس Display سپس Advance شوید در منوی باز شده Devies theme را انتخب کنید تا گزینه های موجود برای شما نمایش داده شود.حال هر کدام از این حالت ها را میتوانید انتخاب کنید.

 

اگر فکر کردید طراحی های جدید این نسخه تمام شده کاملا در اشتباه هستید.در اندروید ۹ حالا دکمه های تنظیمات صدا به کلی تغییر کرده وشکل جدیدی گرفته و تغییر جایگاه آن باعث شده تا به راحتی بتوانید با یک دست صدای گوشی را تنظیم کنید.گوگل در نسخه ی ۸.۱ اندروید منوی پاور را تغییر داد ولی این تغییرات کلی نبود و منوی تنظیم صدا همان شکل قدیمی را داشت ولی حالا این تغیرات در تمام قسمت های اندروید نمایان است.

 
 
 

 

این طراحی های جدید با گوشه های گرد باعث شده تا محیط اندروید بسیار زیبا باشد و کارکردن با آن حس خوبی داشته باشد.

پیش نمایش عکس ها و پیام ها در نوار اعلانات

 

نوار اعلانات پیشرفت زیادی داشته،حالا دیگر پیام ها زیبا تر و کاربردی تر نمایش داده می شوند.

ویژگی جدیدی که می خواهیم با هم ببینیم تصویر در پیش نمایش پیام ها است.مثلا فرض کنید همراه با یک پیام یک تصویر هم برای شما فرستاده شده،اگر منوی کشویی اعلان ها را باز کنید آن تصویر هم همراه با آن پیام برای شما نشان داده خواهد شد. البته در نظر داشته باشید برای این ویژگی آن برنامه این ویژگی را هم پشتیبانی کند.

پشتیبانی از ناچ بار

 

در سال ۲۰۱۸ گوشی های بیشتری با ناچ بار راحی بازار شدند که باعث شد بیشتر سطح گوشی از نمایشگر پوشیده شود.ولی برای پشتیبانی از این قابلیت سازندگان گوشی باید پشتیبانی از این صفحات را به نسخه ی نرم افزاری گوشی اضافه می کردند. اما حالا گوگل این ویژگی خوب را در اندروید قرار داد تا راحت تر بتوان با این ویژگی کار کرد.

توجه داشته باشد با این ویژگی حتی اگر گوشی شما ناچ بار ندارد با تنطیمات اندروید میتوانید ناچ بار را به گوشی خود بیاورید.

 

حالت Lock Down

 

شما با انتخاب این گزینه در منوی پاور وارد یک حالتی امنیتی می شود که دیگر اعلان های دریافتی نمایش داده نمی شود و همچنین گوشی با اثر انگشت و قفل هوشمند باز نمی شود و باید با رمز یا الگوی انتخابی اقدام به باز کردن گوشی کنید.

برای فعال کردن این ویژگی وارد منوی تنطیمات سپس Security and Location شوید و گزینه  Lock Screen Preferences زا انتخاب کنید و Show lock down option را فعال کنید.

فقط زمانی که می خواهید صفحه می چرخد

شاید بارها اتفاق افتاده که شما بخواهید فقط در بعضی مواقع صفحه نمایش بچرخد ولی با روشن کردن چرخش صفحه نمایش گوشی همیشه طبق حالت قرار گیری گوشی صفحه را می چرخاند اما در اندروید ۹ این حالت به طور دیگری کار میکند.

روش این کار به این گونه است که اگر گزینه ی چرخش اتوماتیک را خاموش کنید(که اکثر ما همیشه این گزینه ی اذیت کننده را خاموش می کنیم) وقتی گوشی را مثلا از حالت عمودی به افقی تغییر بدهیم فاعدتا صفحه نمایش نمی چرخد اما یک ایکون چرخش در بالا و سمت راست گوشی به ما نشان می دهد با لمس این ایکون صفحه نمایش می چرخد.

 

در حقیقت با این ویژگی شما یک چرخش خودکار هدفمند دارید که فقط وقتی شما بخواهید عمل میکند.

انتخاب متن

 در این عکس می بینید حتی با وارد نشدن به برنامه و از طریق پنجره های باز شده یک متن را می توان کپی کرد.

شاید برای شما هم اتفاق افتاده است که برای انتخاب و کپی یک متن از یک برنامه به برنامه دیگر به مشکل بخورید.اما حالا در اندروید ۹ برای کپی یک متن از یک برنامه نیاز به وارد شدن به آن برنامه نیست و با باز کردن پنجره ی برنامه های باز شده می توانید آن متن را انتخاب کنید.

همچنین برای انتخاب یک متن یک حالت بزرگنمایی بالای متن مورد نظر قرار میگرید تا شما دقیق تر بتوانید محل مورد نظر را انتخاب کنید

اسغیر مجازین شات کاربردی

 

در اندروید ۹ حالا بعد از اسکرین شات سه گزینه ی حذف ویرایش و اشتراک گذاری نشان داده می شود و با انتخاب گزینه ی ویرایش می توانید آن را برش دهید یا چیزی به آن اضافه کنید.

نمایش درصد باتری در Always on display

 

حالا در اندروید ۹ در صفحه نمایش همیشه روشن مقدار درصد باتری هم نشان دهد تا دیگر برای دیدن مقدار باتری گوشی لازم نباشد هر بار گوشی خود را باز کنید.

در پایان

اندروید ۹ نشان داد همه ی قابلیت هایی که یک گوشی هوشمند لازم دارد را در خود دارد و بدون شک یکی از برترین سیستم عامل های گوشی های هوشمند است. گوگل با قرار دادن هوش مصنوعی در اندروید گوشی های تلفن را هوشمندتر ساخته تا با آن بهره وری بیشتری از گوشی داشته باشید و با طراحی های زیبا و چشم نواز روح جدیدی به اندروید بخشیده تا هر بیشتر زیبا تر برسد.

اندروید ۹ حالا برای گوشی های پیکسل قابل دریافت است و به مرور زمان گوشی های دیگر این اندروید جدید را دریافت خواهند کرد.

منبع: آی تی ویکی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • مطالب مشابه

    • توسط aliazmoodeh
      سلام من یه آپی دارم یه قسمت وجود داره که اطلاعات رو از سرور میگیره و تو ریسایکلرویو نمایش میده من میخوام این اطلاعات رو تو حالت افلاین هم داشته باشم یعنی چی یعنی بتونم اطلاعاتی که از سرور گرفتم قبلا رو وقتی کاربر اینترنت بهش نمایش بدم دقیقن مثله تلگرام میگم ولی نمیدونم باید چیکار کنم اگر اموزشی در این رابط دارید بهم بگید یا سورسی دارید بهم بگید پولی یا رایگان باشه برام فرقی نمیکنه فقط میخوام مشکلمو حل کنه
    • توسط Zeynab Tri
      سلام. دوستان بنده یک عدد تازه کار در برنامه نویسی اندروید هستم و نمیدونم این ارور رو چطور حل کنم. ممنون میشم اگر کسی میتونه من رو راهنمایی کنه.عکسش رو گذاشتم.

    • توسط moein123
      سلام دوستان خوبین؟
      من برای آپ خودم ثبتنام و لاگین دارم میسازم
      ثبتنام کاربر به خوبی کار میکنه و مشکلی نداره
      ولی برای لاگین کردن نمیدونم چرا کار نمیکنه
      پیغام خطا هم نمیده
      ببینین این کد سمت سروری که نوشتم
      <?php if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'){ $mail2=$_POST['mail']; $password=$_POST['pass']; require_once 'connect.php'; $sql = "SELECT * FROM register WHERE mail='$mail2' "; $response=mysqli_query($conn,$sql); $result=array(); $result['login']=array(); if(mysqli_num_rows($response)===1){ $row=mysqli_fetch_assoc($response); if(password_verify($password,$row['pass'])){ $index['name']=$row['name']; $index['mail']=$row['mail']; array_push($result['login'],$index); $result['okk']='1'; $result['message']='okk'; echo json_encode($result); mysqli_close($conn); }else{ $result['okk']='0'; $result['message']='error'; echo json_encode($result); mysqli_close($conn); } } } ?> و اینم کد های جاوای اندروید که نوشتم
      package com.android.register1; import androidx.appcompat.app.AppCompatActivity; import android.os.Bundle; import android.print.PageRange; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.EditText; import android.widget.LinearLayout; import android.widget.ProgressBar; import android.widget.Toast; import com.android.volley.AuthFailureError; import com.android.volley.Request; import com.android.volley.RequestQueue; import com.android.volley.Response; import com.android.volley.VolleyError; import com.android.volley.toolbox.StringRequest; import com.android.volley.toolbox.Volley; import com.google.android.material.snackbar.Snackbar; import org.json.JSONArray; import org.json.JSONException; import org.json.JSONObject; import java.util.HashMap; import java.util.Map; public class loginn extends AppCompatActivity { EditText edt_username,edt_password_login; Button btn_login; ProgressBar my_progcess; static String url_login="http://192.168.1.103/register2/login.php"; LinearLayout my_manager; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_loginn); find_all(); } private void find_all() { edt_username=findViewById(R.id.edt_username); edt_password_login=findViewById(R.id.edt_pass_login); my_progcess=findViewById(R.id.my_progcess_login); btn_login=findViewById(R.id.btn_login); my_manager=findViewById(R.id.my_manager); btn_login.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View v) { String musername=edt_username.getText().toString().trim(); String mpassword=edt_password_login.getText().toString().trim(); if(!musername.isEmpty() || !mpassword.isEmpty()){ my_login(musername,mpassword); }else { edt_username.setError("username"); edt_password_login.setError("password"); } } }); } public void my_login(final String mail,final String pass){ my_progcess.setVisibility(View.VISIBLE); btn_login.setVisibility(View.GONE); StringRequest request=new StringRequest(Request.Method.POST, url_login, new Response.Listener<String>() { @Override public void onResponse(String response) { try { JSONObject jsonObject=new JSONObject(response); String message=jsonObject.getString("okk"); JSONArray jsonArray=jsonObject.getJSONArray("login"); if(message.equals("1")){ for (int i = 0; i <jsonArray.length() ; i++) { JSONObject jsonObject1=jsonArray.getJSONObject(i); String name=jsonObject1.getString("name").trim(); String mail=jsonObject1.getString("mail").trim(); Snackbar snackbar=Snackbar.make(my_manager, name+mail+"لاگین شدید",Snackbar.LENGTH_LONG); snackbar.getView().setTranslationY(-100); snackbar.show(); } } } catch (JSONException e) { e.printStackTrace(); Toast.makeText(loginn.this, "error1"+e.toString(), Toast.LENGTH_SHORT).show(); my_progcess.setVisibility(View.GONE); btn_login.setVisibility(View.VISIBLE); } } }, new Response.ErrorListener() { @Override public void onErrorResponse(VolleyError error) { Toast.makeText(loginn.this, "error2"+error.toString(), Toast.LENGTH_SHORT).show(); my_progcess.setVisibility(View.GONE); btn_login.setVisibility(View.VISIBLE); } }){ @Override protected Map<String, String> getParams() throws AuthFailureError { Map<String,String>params=new HashMap<>(); params.put("mail",mail); params.put("pass",pass); return params; } }; RequestQueue requestQueue= Volley.newRequestQueue(this); requestQueue.add(request); } } ممنون میشم کمکم کنید 
    • توسط hossein1212
      سلام 
      من در اجرا شبیه ساز به مشکل زیر خورده ام راه حلی داره
      اینترنتم اوکیه ولی دانلود نمیکنه


    • توسط elecomco
      وقتی شما یک اپلیکیشن اندروید درست می کنید، باید یه جوری بفهمید که آیا برنامه ای که ساخته اید درست کار می کند یا نه؟ در این مقاله می خواهیم شما را با نحوه اشکال زدایی پروژه با ADB اندروید استودیو آشنا کنیم.   
      اجرا و اشکال زدایی یا دیباگ اپلیکیشن در یک دستگاه سخت افزاری با ADB اندروید 
      یکی از مسائل مهم بعد از ساخت برنامه اندروید، این است که همیشه قبل از انتشار اپلیکیشن برای کاربران، برنامه را بر روی یک دستگاه واقعی آزمایش کنید. به همین منظور در این مقاله می خواهیم شما را با نحوه تنظیم محیط توسعه اندروید یا همان پلتفرم اندروید استودیو (Android Studio) و دستگاه اندروید برای آزمایش و اشکال زدایی از طریق اتصال ( Android Debug Bridge  (ADB آشنا کنیم.
      Android Debug Bridge که با نام ADB اندروید یا پل اشکال زدایی اندروید نیز شناخته می شود یک ابزار تحت خط فرمان جهت ارتباط و کنترل شبیه ساز (Emulator) یا دستگاه اندرویدی متصل به سیستم است و دستورات کاربردی متعددی نظیر نصب برنامه بر روی محیط شبیه ساز ، دسترسی به فایل های مستقر بر روی شبیه ساز و … را برای برنامه نویس فراهم می کند تا بتواند اپلیکیشن خود را تست و اشکال زدایی کند.
      با استفاده از شبیه ساز اندروید (Android emulator)، می توانید برنامه خود را در نسخه های مختلف دستگاه های اندرویدی  با اندازه های مختلف صفحه نمایش آزمایش کنید.
      تنظیم دستگاه برای توسعه اپلیکیشن اندروید ساخته شده 
      قبل از شروع اشکال زدایی در دستگاه، چند کار وجود دارد که باید انجام دهید:
      Settings اپلیکیشن را باز کنید. سپس گزینه Developer options را انتخاب کنید. در نهایت USB debugging را انتخاب کنید. سیستم خود را برای شناسایی دستگاه خود تنظیم کنید. macOS: به تنظیمات اضافی لازم نیست. Ubuntu Linux: برای نصب پکیج adb از apt-get install استفاده کنید. این مجموعه ای پیش فرض از قوانین udev با حفظ جامعه برای همه دستگاه های اندروید را به شما می دهد. اطمینان حاصل کنید که در گروه plugdev هستید. اگر پیام خطای زیر را مشاهده کردید ، adb شما را در گروه plugdev پیدا نکرد:
      error: insufficient permissions for device: udev requires plugdev group membership از idاستفاده کنید تا ببینید چه گروه هایی در آن هستید. از  sudo usermod -aG plugdev $LOGNAME استفاده کنید تا خود را به گروه plugdev اضافه کنید.
      مثال زیر نحوه نصب بسته ابزارهای Android adb را نشان می دهد.
      error: insufficient permissions for device: udev requires plugdev group membership ویندوز: درایور USB را برای ADB نصب کنید. Chrome OS: به پیکربندی اضافی لازم نیست. به دستگاه خود متصل شوید 
      هنگامی که به USB تنظیم و وصل شده اید، می توانید بر روی Run در اندروید استودیو (Android Studio) کلیک کنید تا برنامه خود را روی دستگاه ایجاد و اجرا کنید.
      برای صدور دستورات همچنین می توانید از ADB اندروید استفاده کنید:
      تأیید کنید که دستگاه شما با اجرای دستور adb devices از فهرست  android_sdk/platform-tools/ متصل است. در صورت اتصال، دستگاه ذکر شده را مشاهده خواهید کرد. برای هدف قرار دادن دستگاه خود ، هر  adb command  را با فلگ -d صادر کنید. عیب یابی اتصال دستگاه با Connection Assistant
      Connection Assistant دستورالعمل های گام به گام برای کمک به شما در تنظیم و استفاده از دستگاه از طریق اتصال ADB فراهم می کند.
      برای شروع Tools > Connection Assistant را انتخاب کنید.
      Connection Assistant دستورالعمل ها، کنترل های in-context و لیستی از دستگاه های متصل را در یک سری صفحه در پنل Assistant ارائه می دهد. از دکمه های Next و Previous در پایین پنل Assistant استفاده کنید تا در صورت لزوم از طریق صفحات استفاده کنید:
      دستگاه خود را از طریق USB متصل کنید: Connection Assistant با این کار از شما خواسته می خواهد که دستگاه خود را از طریق USB متصل کنید و یک دکمه Rescan USB را فراهم می کند که با استفاده از آن می توانید اسکن جدیدی را برای دستگاه های متصل آغاز کنید. فعال کردن اشکال زدایی USB: ابزار Connection Assistan به شما می گوید چگونه می توانید USB را در گزینه های on-device developer فعال کنید. راه اندازی مجدد سرور ADB اندروید: سرانجام، اگر هنوز دستگاه خود را در لیست دستگاه های موجود نمی بینی، می توانید از دکمه Restart ADB server در آخرین صفحه Connection Assistan استفاده کنید. راه اندازی مجدد سرور ADB همچنین باعث می شود ADB اندروید دوباره دستگاه ها را اسکن کند. اگر هنوز دستگاه خود را در لیست دستگاههای موجود نمی بینید، مراحل عیب یابی را در قسمت بعدی این صفحه امتحان کنید. مشکلات اتصال USB را برطرف کنید
      اگر Connection Assistan دستگاه شما را از طریق USB تشخیص نمی دهد، می توانید مراحل عیب یابی زیر را برای حل این مشکل امتحان کنید:
      بررسی کنید که اندروید استودیو بتواند به Android Emulator متصل شود.
      برای بررسی اینکه آیا این مسئله به دلیل وجود مشکل اتصال بین Android Studio و Android Emulator ایجاد شده است ، این مراحل را دنبال کنید:
      AVD Manager را باز کنید. اگر قبلاً آنرا ندارید ، یک AVD جدید ایجاد کنید. شبیه ساز را با استفاده از AVD خود اجرا کنید. یکی از موارد زیر را انجام دهید: اگر اندروید استودیو (Android Studio) نمی تواند به شبیه ساز متصل شود ، آخرین ابزارهای Platform SDK را دانلود کنید و دوباره امتحان کنید. اگر شبیه ساز با موفقیت شروع شد ، کابل USB را بررسی کنید. کابل USB را بررسی کنید
      برای بررسی اینکه آیا مشکل ناشی از کابل USB معیوب ایجاد شده است ، مراحل موجود در این بخش را دنبال کنید.
      اگر کابل USB دیگری دارید:
      دستگاه را با استفاده از کابل ثانویه وصل کنید. بررسی کنید آیا دستیار اتصال اکنون می تواند دستگاه را تشخیص دهد یا خیر. اگر دستگاه شناسایی نشد ، کابل اولیه را دوباره امتحان کنید. اگر دستگاه هنوز شناسایی نشده است ، فرض کنید که مشکل دستگاه است و بررسی کنید که دستگاه برای توسعه تنظیم شده است یا خیر. اگر کابل USB دیگری ندارید اما دستگاه Android دیگری دارید:
      دستگاه ثانویه را به رایانه متصل کنید. اگر دستیار اتصال می تواند دستگاه ثانویه را تشخیص دهد ، فرض کنید که مشکل دستگاه اصلی است و بررسی کنید که آیا دستگاه برای توسعه تنظیم شده است یا خیر.
      اگر دستگاه ثانویه شناسایی نشود ، ممکن است مشکل در کابل USB باشد. بررسی کنید که دستگاه برای توسعه تنظیم شده است یا خیر 
      برای بررسی اینکه آیا مشکل ناشی از تنظیمات دستگاه ایجاد شده است ، این مراحل را دنبال کنید:
      مراحل موجود در بخش تنظیم دستگاه برای توسعه را دنبال کنید.  اگر این مشکل را برطرف نکرد، برای کمک به پشتیبانی مشتری OEM دستگاه تماس بگیرید. به نماینده پشتیبانی مشتری بگویید که دستگاه با استفاده از ADB به Android Studio وصل نخواهد شد. کلید امنیتی RSA 
      وقتی دستگاهی را اجرا می کنید که دارای سیستم عامل Android 4.2.2 (سطح API 17) یا بالاتر است، سیستم از طریق کادر محاوره ای به شما نشان می دهد که آیا می خواهید یک کلید RSA را بپذیرید که امکان اشکال زدایی از طریق این رایانه را بپذیرد یا خیر. این مکانیسم امنیتی از دستگاههای کاربر محافظت می کند زیرا تضمین می کند اشکال زدایی USB و سایر دستورات adb را نمی توان اجرا کرد مگر اینکه شما قادر به باز کردن قفل دستگاه و تأیید این پیام باشید.
  • فایل

×
×
  • اضافه کردن...