takin

الگوریتم دیتابیس بازی آنلاین

6 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام 

داشتم یه بازی آنلاین چهار نفره میساختم که به مشکل بر خودم 

داخل بازی ازین قراره که هرکس میتونه به چهار جهت بالا پایین حرکت کنه و شلیک کنه 

توضیحات بیشتر درمورد بازی

ما دو آبجکت داریم  (گلوله) (پلیر)

x و y متغیر محور مکان آبجکت که با کلید ها تغییر میکنه .

با گزینه اسپیس ابجکت گلوله به وجود میاد با مختصات همون آبجکتی که شلیک کرده 

مشکل

مشکلم تو ارسال اطلاعات برای بقیست

مشکل اصلیم ارسال زمان شلیکه 

نظر خودم

به نظرم یه جدول در mysql درست کنم که هر شخص محور های x و y داخل اون بفرسته هر لحضه

یه جدول دیگه درست کنم که هروقت شلیک کرد سه تا تب به اسم سه بازیکن دیگه بسازه که هرکدوم از سه نفر اطلاعاتشو دریافت کرد اون تبی که با آیدیشه پاک بشه

به نظرم کار میکنه اما دنبال یه روش درستم 

 

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به نظر من هنوز زود که طراحی چنین چیزی رو انجام بدید .

اول سعی کنید مطالعه کنید و بفهمید باید چکار کنید .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5

ویرایش شده در توسط takin

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 ساعت قبل، Seyed-Hossein-Akbari گفته است :

به نظر من هنوز زود که طراحی چنین چیزی رو انجام بدید .

اول سعی کنید مطالعه کنید و بفهمید باید چکار کنید .

موفق باشید

لطفا خودتونو مسخره کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، takin گفته است :

لطفا خودتونو مسخره کنید

 

متاسفم برای مهندسی که فکر میکنه مسخره شده...

من برای خودت گفتم . میخوای روی مسخره کردن بذار میخوای روی هرچیز دیگه ای بذار ...

 

اپ یا بازی یا هرچیز دیگه ای رو اگر ارائه بدی با شکست مواجه میشی ...

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/06/03, 10:14:59، Seyed-Hossein-Akbari گفته است :

 

متاسفم برای مهندسی که فکر میکنه مسخره شده...

من برای خودت گفتم . میخوای روی مسخره کردن بذار میخوای روی هرچیز دیگه ای بذار ...

 

اپ یا بازی یا هرچیز دیگه ای رو اگر ارائه بدی با شکست مواجه میشی ...

موفق باشید

موتور بازی سازی که دارم استفاده میکنم هیچ آموزشی برای سوکت نویسی پیدا نکردم و موفق نشدم بنویسم 

خودم میدونم این روش غلط ترین روش ممکنه بخواطر همین سوال کردم که اگر کسی بلده راهنمایی کنه 

این روش شاید کار کنه اما اختلال داره کنده و حجم اینترنت هم مصرف میکنه 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohmam
      //classe getdata package com.example.server; import java.io.BufferedReader; import java.io.InputStreamReader; import java.io.OutputStream; import java.io.OutputStreamWriter; import java.net.URL; import java.net.URLConnection; import java.net.URLEncoder; import android.os.AsyncTask; public class GetData extends AsyncTask{ private String LInk; private String USer; public GetData (String Link,String User) { LInk = Link; USer=User; } protected String doInBackground(Object... arg0) { try{ String data=URLEncoder.encode("Username1","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(USer,"UTF8"); URL Link=new URL(LInk); URLConnection Link_Connect=Link.openConnection(); Link_Connect.setDoOutput(true); OutputStreamWriter WR=new OutputStreamWriter(Link_Connect.getOutputStream()); WR.write(data); WR.flush(); BufferedReader Reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(Link_Connect.getInputStream())); StringBuilder Sb=new StringBuilder(); String Line=null; while((Line=Reader.readLine())!=null) { Sb.append(Line); } MainActivity.res=Sb.toString(); // "res" MainActivity.Res="Yeeeeeeah"; // "res" }catch(Exception e) { MainActivity.Res="nooooo"; // "res" } return ""; } } اقا سلام من یه کد نوشتم بعد به یه سرور با استفاده از روش فایل رابط ارتباط برقرار کردم و خواستم توی یه تکست ویو اگر یوزر نیم رو پیدا کرد پسوورد رو که خروجی اون فایل رابط هست رو نشون بده ولی یه چیز عجیب نشون میده یه مشت دستور HTML  و JS نشون میده که تهش هم یه تگ زده نوشته:

       
      <noscript> this site requires javascript to work , please enable javascript in your browser or use a browser with javascript support </noscript> // یعنی چی اصن بروزر نیست این برنامه من یه تسته فقط  
    • توسط mohmam
      سلام من طبق دستورای زیر یه دیتابیس رو مقدار دهی کردم(دستورات رو خلاصه قرار دادم) 
      public static final String name="first"; public static final String Table_Name="user"; public static final String Id="id"; public static final String Name="NickName"; public static final String User="username"; public static final String Pass="pass"; public static final String Creat_Table="CREATE TABLE "+Table_Name+"("+Id+" INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,"+Name+" TEXT,"+User+" TEXT,"+Pass+" TEXT);"; پس الان یه تِیبِل دارم که ستون های آی دی و نام که مقدارش NickName است و یوزر و حالا پس هم داره.
      اینم متودی که برای اینزرت زدم :
      public void Insert(String name , String user, String pass) { ContentValues cv=new ContentValues(); cv.put( CreateDb.Name, name); //به اینجا اشاره میکنه میگه مقدار ستون نام توی ستون های دیتا بیس موجود نیست در حالی که تعریفش کرده بودم cv.put( CreateDb.User, user); cv.put( CreateDb.Pass, pass); sqlDb.insert(CreateDb.Table_Name, CreateDb.Name, cv);//sqlDb یه آبجکته از کلاسی که دیتابیسو تعریفش کردم } //حالا بعد توی اکتیویتی اصلیم کد زیر رو زدم Object.Insert("mohammad","reza","1alifam");   
      بعد هی اخطار میده میگه ستونی به نام NickName ندارم  کجای دستورم اشتباهه اخه
       
      اسکرین شات لاگ هم گذاشتم اخطار ها توشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیر کردم توش

    • توسط esmail Nosrati
      سلام روزتون بخیر. من میخوام یه صفحه ارسال مطلب با php بسازم که بتونم تصویر و ویدئو رو آپلود کنم و با بعد از پر کردن فیلد ها با زدن دکمه انتشار تصویر و ویدئو آپلود و مطلب انتشار پیدا کنه! ممکنه راهنمایی کنید؟

    • توسط h.a.m.i.d
      سلام دوستان وقت بخیر ، من دارم یه اپلیکشن آماده می کنم که ارتباط با سرور داره
      داخل هاست من یه یه دیتابیس دارم که اینجا تیبل  users مد نظرم هست، داخل این جدول من چهار ستون دارم که عبارتند از ID,username,pass,date
      date زمان عضوت کاربر به صورت خودکار پر میشه
      حالا سوال اینجاست که من یه بخش پروفایل داخل مین اکتیوتیم دارم که میخوام داخلش تاریخ عضویت کاربر نشون داده بشه، روال به اینصورت هست که داخل اپ یوزنیم و پس رو از شیردپرفرینس میگیره میفرسته به سمت سرور و داخل فایل php اطلاعات دریافت میشه و ستون تاریخ متناظر با اون اطلاعات کاربری دوباره ارسال میشه به سمت اندروید و محتوای تکست ویو مورد نظر رو میسازه ، ولی من تو دریافت اطلاعات از php داخل اپلیکیشن و نوشتن کدها به مشکل خوردم اگه ممکنه برنامه و یا کدهای  php رو برام اصلاح کنید ممنونم.
      برنامه سمت اندروید:
      private void ShowProfile(){ profile = new MaterialDialog.Builder(MainActivity.this) .customView(R.layout.alert_aprofile,false) .show(); AsyncHttpPost post = new AsyncHttpPost( "http://****************profile.php" ); post.setTimeout(5000); MultipartFormDataBody body = new MultipartFormDataBody(); body.addStringPart("Username",sp.getString("Username", null)); body.addStringPart("Pass",sp.getString("Pass", null)); post.setBody(body); AsyncHttpClient.getDefaultInstance().executeString(post, new AsyncHttpClient.StringCallback() { @Override public void onCompleted(final Exception e, AsyncHttpResponse source, final String result) { if (e != null) { MainActivity.this.runOnUiThread(new Runnable() { @Override public void run() { wait.dismiss(); Toast.makeText(MainActivity.this, "no connection", Toast.LENGTH_LONG).show(); e.printStackTrace(); } }); } if (!result.equals("")) { MainActivity.this.runOnUiThread(new Runnable() { @Override public void run() { items.clone(); try { JSONArray jsonArray = new JSONArray(result); for (int i = 0; i < jsonArray.length(); i++) { JSONObject object = jsonArray.getJSONObject(i); HashMap<String, Object> hash_add = new HashMap<String, Object>(); hash_add.put("Date", object.getString("Date")); hash_all.add(hash_add); items = new String[hash_all.size()]; } } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } } }); } } }); کدهای php :
      function get(){ $connection = connectToDatabase(); $Username = $_REQUEST['Username']; $Pass = $_REQUEST['Pass']; if($Username!="" && $Pass!=""){ $result = mysqli_query($connection,"select Date from users where Username='$Username' and Pass='$Pass'"); $array_finish = array(); while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $record = array(); $record['Date'] = $row['Date']; $array_finish[] = $record ; } echo json_encode($array_finish); }else { print "null"; } mysqli_close($connection); } می دونم که سمت اندروید برنامه م کامل نیست پس اگه راهی هست راهنماییم کنید کدهای متناسب با این php رو داخل اندروید بنویسم.
      ممنونم
       

  • دوره آموزشی اندروید آموزش ویدئویی اندروید اندروید کاپ سورس اندروید دوره اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios مهارت های فروش دانلود اپلیکیشن طراحی اپلیکیشن
  • فایل