hadi.solimanian2 0 ارسال شده در 5 شهریور 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور 1397 سلام خسته نباشید من در حال اجرا ی پروژه بودم که برق رفت وقتی برق امد اینطوری شد لطفا کمک کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daryani 22 ارسال شده در 23 آبان 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان 1397 در در 1397/06/05, 11:30:46، hadi.solimanian2 گفته است : سلام خسته نباشید من در حال اجرا ی پروژه بودم که برق رفت وقتی برق امد اینطوری شد لطفا کمک کنید سلام و درود یکبار بیلد بگیرین از برنامه درست خواهد شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmira 0 ارسال شده در 14 اسفند 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند 1399 آموزش نصب برنامه android studio رو یاد گرفتم از اینجا و مشکلی ندارم ولی میخوام روی اوبونتو نصب کنم کسی می تونه کمک کنه آیا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Muhammad_Salmani 7 ارسال شده در 16 اسفند 1399 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند 1399 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در 14:10، elmira گفته است : آموزش نصب برنامه android studio رو یاد گرفتم از اینجا و مشکلی ندارم ولی میخوام روی اوبونتو نصب کنم کسی می تونه کمک کنه آیا https://vitux.com/how-to-install-android-studio-on-ubuntu-20-04/ اینجا قدم به قدم آموزش داده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmira 0 ارسال شده در 14 فروردین 1400 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین 1400 ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .