mohmam

database
عدم شناسایی تیبل در mysql

2 ارسال در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من طبق دستورای زیر یه دیتابیس رو مقدار دهی کردم(دستورات رو خلاصه قرار دادم) 

	public static final String name="first";
	public static final String Table_Name="user";
	
	public static final String Id="id";
	public static final String Name="NickName";
	public static final String User="username"; 
	public static final String Pass="pass";

	public static final String Creat_Table="CREATE TABLE "+Table_Name+"("+Id+" INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,"+Name+" TEXT,"+User+" TEXT,"+Pass+" TEXT);";

پس الان یه تِیبِل دارم که ستون های آی دی و نام که مقدارش NickName است و یوزر و حالا پس هم داره.

اینم متودی که برای اینزرت زدم :

	public void Insert(String name , String user, String pass)
	{
		ContentValues cv=new ContentValues();
		cv.put( CreateDb.Name, name); //به اینجا اشاره میکنه میگه مقدار ستون نام توی ستون های دیتا بیس موجود نیست در حالی که تعریفش کرده بودم
		cv.put( CreateDb.User, user);
		cv.put( CreateDb.Pass, pass);
		
		sqlDb.insert(CreateDb.Table_Name, CreateDb.Name, cv);//sqlDb یه آبجکته از کلاسی که دیتابیسو تعریفش کردم
	}
	
//حالا بعد توی اکتیویتی اصلیم کد زیر رو زدم

	Object.Insert("mohammad","reza","1alifam");

  

بعد هی اخطار میده میگه ستونی به نام NickName ندارم :| کجای دستورم اشتباهه اخه

 

اسکرین شات لاگ هم گذاشتم اخطار ها توشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیر کردم توش

sshot-7.png

ویرایش شده در توسط mohmam

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 ساعت قبل، mohmam گفته است :

سلام من طبق دستورای زیر یه دیتابیس رو مقدار دهی کردم(دستورات رو خلاصه قرار دادم) 


	public static final String name="first";
	public static final String Table_Name="user";
	
	public static final String Id="id";
	public static final String Name="NickName";
	public static final String User="username"; 
	public static final String Pass="pass";

	public static final String Creat_Table="CREATE TABLE "+Table_Name+"("+Id+" INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,"+Name+" TEXT,"+User+" TEXT,"+Pass+" TEXT);";

پس الان یه تِیبِل دارم که ستون های آی دی و نام که مقدارش NickName است و یوزر و حالا پس هم داره.

اینم متودی که برای اینزرت زدم :


	public void Insert(String name , String user, String pass)
	{
		ContentValues cv=new ContentValues();
		cv.put( CreateDb.Name, name); //به اینجا اشاره میکنه میگه مقدار ستون نام توی ستون های دیتا بیس موجود نیست در حالی که تعریفش کرده بودم
		cv.put( CreateDb.User, user);
		cv.put( CreateDb.Pass, pass);
		
		sqlDb.insert(CreateDb.Table_Name, CreateDb.Name, cv);//sqlDb یه آبجکته از کلاسی که دیتابیسو تعریفش کردم
	}
	
//حالا بعد توی اکتیویتی اصلیم کد زیر رو زدم

	Object.Insert("mohammad","reza","1alifam");

  

بعد هی اخطار میده میگه ستونی به نام NickName ندارم :| کجای دستورم اشتباهه اخه

 

اسکرین شات لاگ هم گذاشتم اخطار ها توشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیر کردم توش

sshot-7.png

سلام و درود

شما الان ورودی دارین ولی نمیتونه جاگزاری کنه

بنظر میرسه مشکل از دیتابیس هستش

بیشتر و دقیقتر بررسیش کنید

اگر نشد باز بگید در خدمت هستیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohmam
      //classe getdata package com.example.server; import java.io.BufferedReader; import java.io.InputStreamReader; import java.io.OutputStream; import java.io.OutputStreamWriter; import java.net.URL; import java.net.URLConnection; import java.net.URLEncoder; import android.os.AsyncTask; public class GetData extends AsyncTask{ private String LInk; private String USer; public GetData (String Link,String User) { LInk = Link; USer=User; } protected String doInBackground(Object... arg0) { try{ String data=URLEncoder.encode("Username1","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(USer,"UTF8"); URL Link=new URL(LInk); URLConnection Link_Connect=Link.openConnection(); Link_Connect.setDoOutput(true); OutputStreamWriter WR=new OutputStreamWriter(Link_Connect.getOutputStream()); WR.write(data); WR.flush(); BufferedReader Reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(Link_Connect.getInputStream())); StringBuilder Sb=new StringBuilder(); String Line=null; while((Line=Reader.readLine())!=null) { Sb.append(Line); } MainActivity.res=Sb.toString(); // "res" MainActivity.Res="Yeeeeeeah"; // "res" }catch(Exception e) { MainActivity.Res="nooooo"; // "res" } return ""; } } اقا سلام من یه کد نوشتم بعد به یه سرور با استفاده از روش فایل رابط ارتباط برقرار کردم و خواستم توی یه تکست ویو اگر یوزر نیم رو پیدا کرد پسوورد رو که خروجی اون فایل رابط هست رو نشون بده ولی یه چیز عجیب نشون میده یه مشت دستور HTML  و JS نشون میده که تهش هم یه تگ زده نوشته:

       
      <noscript> this site requires javascript to work , please enable javascript in your browser or use a browser with javascript support </noscript> // یعنی چی اصن بروزر نیست این برنامه من یه تسته فقط  
    • توسط takin
      سلام 
      داشتم یه بازی آنلاین چهار نفره میساختم که به مشکل بر خودم 
      داخل بازی ازین قراره که هرکس میتونه به چهار جهت بالا پایین حرکت کنه و شلیک کنه 
      توضیحات بیشتر درمورد بازی
      ما دو آبجکت داریم  (گلوله) (پلیر)
      x و y متغیر محور مکان آبجکت که با کلید ها تغییر میکنه .
      با گزینه اسپیس ابجکت گلوله به وجود میاد با مختصات همون آبجکتی که شلیک کرده 
      مشکل
      مشکلم تو ارسال اطلاعات برای بقیست
      مشکل اصلیم ارسال زمان شلیکه 
      نظر خودم
      به نظرم یه جدول در mysql درست کنم که هر شخص محور های x و y داخل اون بفرسته هر لحضه
      یه جدول دیگه درست کنم که هروقت شلیک کرد سه تا تب به اسم سه بازیکن دیگه بسازه که هرکدوم از سه نفر اطلاعاتشو دریافت کرد اون تبی که با آیدیشه پاک بشه
      به نظرم کار میکنه اما دنبال یه روش درستم 
       
       
    • توسط MISIM
      وقتی برنامه رو اجرا میکنم این اخطار میده هر کاری کردم درست نشد.
      "Can't upgrade read-only database from version 0 to 1"
      کد:
      public List<ListView1> getAll(){ SQLiteDatabase db = getReadableDatabase(); List<ListView1> list = new ArrayList<>(); Cursor cursor = db.rawQuery("SELECT * FROM tbl1",null); Log.e("???","khande shod"); if(cursor.moveToFirst()){ do{ ListView1 listView = ListView1.cursorToListView1(cursor); list.add(listView); }while(cursor.moveToNext()); } cursor.close(); if(db.isOpen()) db.close(); return list; } خط دوم"SQLiteDatabase db = getReadableDatabase();"
    • توسط مهندس
      سلام دوستان.
      چجوری میتونم ساعت رو در دیتابیس sqlite ذخیره کنم؟؟
      منظورم اینه ک من یکسری داده دارم میخام وقتی ثبت دیتابیس شد، ساعتی ک کاربر داده رو ثبت میکنه هم در یک فیلد ثبت بشه.
      من یه فیلد با نوع TIME در دیتابیس گذاشتم، اما نمیدونم چجوری و با چه توابعی ساعت رو ذخیره کنم؟؟
      در ضمن راهی هست ک ساعت واقعی ثبت بشه؟؟
      یعنی اینکه اگه یه وقت کاربر ساعت گوشیشو تغییر داد، بازم تایم واقعی time zone ایران ثبت بشه ؟؟؟

  • دوره آموزشی اندروید آموزش ویدئویی اندروید سورس اندروید دوره اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios مهارت های فروش طراحی اپلیکیشن کوردینا موزیک Kurdina Music موزیک کردی Android Framework
  • فایل