mohmam

اتصال درسته ولی خروجی به جاوا اسکریپت گیر میده

4 ارسال در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

//classe getdata 

package com.example.server;

import java.io.BufferedReader;
import java.io.InputStreamReader;
import java.io.OutputStream;
import java.io.OutputStreamWriter;
import java.net.URL;
import java.net.URLConnection;
import java.net.URLEncoder;

import android.os.AsyncTask;

public class GetData extends AsyncTask{
	private String LInk;
	private String USer;
	public GetData (String Link,String User) {
		LInk = Link;
		USer=User;
	}
	
	
	
	protected String doInBackground(Object... arg0) {
		try{
			String data=URLEncoder.encode("Username1","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(USer,"UTF8");
			
			URL Link=new URL(LInk);
			URLConnection Link_Connect=Link.openConnection();
			
			Link_Connect.setDoOutput(true);
			OutputStreamWriter WR=new OutputStreamWriter(Link_Connect.getOutputStream());
			WR.write(data);
			WR.flush();
			
			BufferedReader Reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(Link_Connect.getInputStream())); 
			StringBuilder Sb=new StringBuilder();
			
			String Line=null;
			
			while((Line=Reader.readLine())!=null) {
				Sb.append(Line);
			}
			
			MainActivity.res=Sb.toString(); //	"res"
			MainActivity.Res="Yeeeeeeah"; //	"res"

		}catch(Exception e) {
			MainActivity.Res="nooooo"; //	"res"
		}
		
		
		
		
		
		
		
		return "";
	}


}

اقا سلام من یه کد نوشتم بعد به یه سرور با استفاده از روش فایل رابط ارتباط برقرار کردم و خواستم توی یه تکست ویو اگر یوزر نیم رو پیدا کرد پسوورد رو که خروجی اون فایل رابط هست رو نشون بده ولی یه چیز عجیب نشون میده یه مشت دستور HTML  و JS نشون میده که تهش هم یه تگ زده نوشته:

 

<noscript> this site requires javascript to work , please enable javascript in your browser or use a browser with javascript support </noscript>
// یعنی چی اصن بروزر نیست این برنامه من یه تسته فقط
 
ویرایش شده در توسط mohmam

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 48 دقیقه قبل، mohmam گفته است :

//classe getdata 

package com.example.server;

import java.io.BufferedReader;
import java.io.InputStreamReader;
import java.io.OutputStream;
import java.io.OutputStreamWriter;
import java.net.URL;
import java.net.URLConnection;
import java.net.URLEncoder;

import android.os.AsyncTask;

public class GetData extends AsyncTask{
	private String LInk;
	private String USer;
	public GetData (String Link,String User) {
		LInk = Link;
		USer=User;
	}
	
	
	
	protected String doInBackground(Object... arg0) {
		try{
			String data=URLEncoder.encode("Username1","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(USer,"UTF8");
			
			URL Link=new URL(LInk);
			URLConnection Link_Connect=Link.openConnection();
			
			Link_Connect.setDoOutput(true);
			OutputStreamWriter WR=new OutputStreamWriter(Link_Connect.getOutputStream());
			WR.write(data);
			WR.flush();
			
			BufferedReader Reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(Link_Connect.getInputStream())); 
			StringBuilder Sb=new StringBuilder();
			
			String Line=null;
			
			while((Line=Reader.readLine())!=null) {
				Sb.append(Line);
			}
			
			MainActivity.res=Sb.toString(); //	"res"
			MainActivity.Res="Yeeeeeeah"; //	"res"

		}catch(Exception e) {
			MainActivity.Res="nooooo"; //	"res"
		}
		
		
		
		
		
		
		
		return "";
	}


}

اقا سلام من یه کد نوشتم بعد به یه سرور با استفاده از روش فایل رابط ارتباط برقرار کردم و خواستم توی یه تکست ویو اگر یوزر نیم رو پیدا کرد پسوورد رو که خروجی اون فایل رابط هست رو نشون بده ولی یه چیز عجیب نشون میده یه مشت دستور HTML  و JS نشون میده که تهش هم یه تگ زده نوشته:

 


<noscript> this site requires javascript to work , please enable javascript in your browser or use a browser with javascript support </noscript>
// یعنی چی اصن بروزر نیست این برنامه من یه تسته فقط
 

سلام و درود
 

دوست من شما از یک فایل میخواید یک رشته بگیرید 

برای این کار باید فایل رو بگیرید و به رشته پارسش کنید

نکته بعدی اینکه اتصال شما با جایی برقرار شده که خالی هستش و جاوا اسکریپت هم برای ایجاد فایل نداره

در کل نقص هم از طرف برنامه شما هست هم سرورتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ۱ ساعت قبل، daryani گفته است :

سلام و درود
 

دوست من شما از یک فایل میخواید یک رشته بگیرید 

برای این کار باید فایل رو بگیرید و به رشته پارسش کنید

نکته بعدی اینکه اتصال شما با جایی برقرار شده که خالی هستش و جاوا اسکریپت هم برای ایجاد فایل نداره

در کل نقص هم از طرف برنامه شما هست هم سرورتون

سلام و درود بر شما

حالا باید چیکار کنم؟:(

مگه با کد زیر یه فایل sb ساخته نمیشه که در اخرشم تبدیل کردمش به استرینگ و ریختمش توی یه متغیر از نوع public  در کلاس main

		BufferedReader Reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(Link_Connect.getInputStream())); 
			StringBuilder Sb=new StringBuilder();
			
			String Line=null;
			
			while((Line=Reader.readLine())!=null) {
				Sb.append(Line);
			}
			
			MainActivity.res=Sb.toString();

 

ویرایش شده در توسط mohmam

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 42 دقیقه قبل، mohmam گفته است :

سلام و درود بر شما

حالا باید چیکار کنم؟:(

مگه با کد زیر یه فایل sb ساخته نمیشه که در اخرشم تبدیل کردمش به استرینگ و ریختمش توی یه متغیر از نوع public  در کلاس main


		BufferedReader Reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(Link_Connect.getInputStream())); 
			StringBuilder Sb=new StringBuilder();
			
			String Line=null;
			
			while((Line=Reader.readLine())!=null) {
				Sb.append(Line);
			}
			
			MainActivity.res=Sb.toString();

 

درستش به صورت زیر هست

 

StringBuilder sb = new StringBuilder();
sb.deleteCharAt(sb.length()-1) 

//کاملتر
StringBuilder sb = new StringBuilder();

for(int  i =0;i<list.size();i++)
{
    String prefix = "";
    for (String str : list)
    { 
        sb.append(prefix);
        prefix = ",";
        sb.append(str);  
    }
}

String sel_cat = sb;

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohmam
      سلام من طبق دستورای زیر یه دیتابیس رو مقدار دهی کردم(دستورات رو خلاصه قرار دادم) 
      public static final String name="first"; public static final String Table_Name="user"; public static final String Id="id"; public static final String Name="NickName"; public static final String User="username"; public static final String Pass="pass"; public static final String Creat_Table="CREATE TABLE "+Table_Name+"("+Id+" INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT,"+Name+" TEXT,"+User+" TEXT,"+Pass+" TEXT);"; پس الان یه تِیبِل دارم که ستون های آی دی و نام که مقدارش NickName است و یوزر و حالا پس هم داره.
      اینم متودی که برای اینزرت زدم :
      public void Insert(String name , String user, String pass) { ContentValues cv=new ContentValues(); cv.put( CreateDb.Name, name); //به اینجا اشاره میکنه میگه مقدار ستون نام توی ستون های دیتا بیس موجود نیست در حالی که تعریفش کرده بودم cv.put( CreateDb.User, user); cv.put( CreateDb.Pass, pass); sqlDb.insert(CreateDb.Table_Name, CreateDb.Name, cv);//sqlDb یه آبجکته از کلاسی که دیتابیسو تعریفش کردم } //حالا بعد توی اکتیویتی اصلیم کد زیر رو زدم Object.Insert("mohammad","reza","1alifam");   
      بعد هی اخطار میده میگه ستونی به نام NickName ندارم  کجای دستورم اشتباهه اخه
       
      اسکرین شات لاگ هم گذاشتم اخطار ها توشه لطفا راهنمایی کنید بدجور گیر کردم توش

    • توسط takin
      سلام 
      داشتم یه بازی آنلاین چهار نفره میساختم که به مشکل بر خودم 
      داخل بازی ازین قراره که هرکس میتونه به چهار جهت بالا پایین حرکت کنه و شلیک کنه 
      توضیحات بیشتر درمورد بازی
      ما دو آبجکت داریم  (گلوله) (پلیر)
      x و y متغیر محور مکان آبجکت که با کلید ها تغییر میکنه .
      با گزینه اسپیس ابجکت گلوله به وجود میاد با مختصات همون آبجکتی که شلیک کرده 
      مشکل
      مشکلم تو ارسال اطلاعات برای بقیست
      مشکل اصلیم ارسال زمان شلیکه 
      نظر خودم
      به نظرم یه جدول در mysql درست کنم که هر شخص محور های x و y داخل اون بفرسته هر لحضه
      یه جدول دیگه درست کنم که هروقت شلیک کرد سه تا تب به اسم سه بازیکن دیگه بسازه که هرکدوم از سه نفر اطلاعاتشو دریافت کرد اون تبی که با آیدیشه پاک بشه
      به نظرم کار میکنه اما دنبال یه روش درستم 
       
       

  • دوره آموزشی اندروید آموزش ویدئویی اندروید اندروید کاپ سورس اندروید دوره اندروید آموزش Kotlin آموزش برنامه نویسی ios مهارت های فروش دانلود اپلیکیشن طراحی اپلیکیشن
  • فایل